Şimdi Ara

Uçlu kaleme ihtiyacım var!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
31.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: burakhayran

Hem sağlamlık hem şık tasarım için pentel graphgear 500 çok iyi şu anda kullanıyorum memnunum piyasa fiyatı da 12.5 lira
     Uçlu kaleme ihtiyacım var!!!

budur müthiş bir kalem bu. pentel bir numara bu işlerde. uç kırdığına daha şahit olmadım kırıyor diyen beri gelsin. sadece biraz ağır tamamen metal olduğundan. onun harici mükemmel bir kalem..

• o sürekli uç kırıyor dediğin kalemden aldım.
    almaz olaydım. pensan iq'umdan sıkılıp almıştım onu.
    verdiğim paralar haram zıkkım olsun.
    nası bi kalemdir bu ya içinde uç durmuyor.

pensanıma geri döndüm rahatladım.
    kalem de duruyor 5 ytl bayılmıştım.
  • Faber Castell Fine Vario kullananlar memnun mu?
  • Pentel 120 A317-C

Rotring Rapid 0.7
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrekaa

tombow xl 0.5 cok memnunum. bu kalemın uretımı durduruldu. buldugun yerde al, kacırma derım.

bende var
  • Rotring papermate in uç kırma sebebini çözmüş bulunmaktayım. Metal ucunun sabit olması uç kırmasına sebebiyet veriyor. Metal uç sabit ve yumuşak bir metalden yapılmış, dolayısı ile çok çabuk yamuluyor, bu yamukluk da ucu kırıyor. Metal ucu sabit olmayan bir kalem aldığın için uç kırılması sorunun düzelecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vata

quote:

Orjinalden alıntı: burakhayran

Hem sağlamlık hem şık tasarım için pentel graphgear 500 çok iyi şu anda kullanıyorum memnunum piyasa fiyatı da 12.5 lira

budur müthiş bir kalem bu. pentel bir numara bu işlerde. uç kırdığına daha şahit olmadım kırıyor diyen beri gelsin. sadece biraz ağır tamamen metal olduğundan. onun harici mükemmel bir kalem..

Çok ağır bir kalem bu hiç kullanamadım aldığım en kötü kalemdi diyebilirim çekmecede duruyor aylardır kalem dediğin hafif olacak şu an faber grip 1345 kullanıyorum ince olandan

• Ne gerek var ki bildiğin tahta kalemi kullan işte
  • Rotring Rapid derim ben.
    Hayatımda rotring papermate kadar kadar beni uyuz eden kalem yoktur
  • Sınıftan 2 arkadaşım Rotring Rapid aldılar ikisini kalemi de 2 hafta içinde bozuldu. 3 yıldır Faber Castell Grip Plus kullanıyorum. En fazla 7-8 kere uç kırmıştır. Grip 2011 i de yanımdaki arkadaşım kullanıyor. Yaklaşık 2-2,5 senedir kullanıyor ve çok memnun. Nerde eski Rotringler...

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Çelik -- 4 Nisan 2009; 22:57:08 >
  • FABER CASTELL TRI-CLICK işini görebilir.
    1,25 TL.

Kullan-at tarzı birşey.
    Mavisi var,bağımlılık taptı.Noki Glory 7550'mi bıraktım bundayım.
  • Pilot Shaker biraz pahalıdır ama yıllar boyu kullanırsın.
  • Rotring Papermate kullandığım en kötü kalemler arasında,tam bir fiyasko.
    Faber Castell 1345 alınabilir.1 sene sonra ''grip'' yazısınını olduğu yeri bantlamak şartıyla.Yoksa kırılabiliyor oradan.
    Veya Pilot Shaker güzel bir kalem.Çok rahat.Biraz yüklenince uç içine kaçabiliyor.Fiyatı grip 1345'e göre yüksek.15-20 arası.
    Rotring Rapid'de düşünülebilir.Özellikle normal tükenmez kalemler gibi içe girebilen ucu gayet hoş.
  •  Uçlu kaleme ihtiyacım var!!!

Kesinlikle bunu öneriyorum, ben günde 5-6 kere yere düşürürüm kalemimi. Bu kalem bana 1 sene dayandı. Hala dayanmaktaydı ve arkadaşım elimden almaya çalışırken kırdı Çok beğendiğim için bir tane daha aldım ve hiç pişman değilim.

Kalem sağlam bir kalem emin olabilirsin, yazarken elini rotring gibi acıtmıyor. Ben bazen kalemi cebime koyarım, elimi cebime attığımda da kalemin ucu elime batar. Bunu aldıktan sonra kalemi kapatıp cebime koyuyourm :)

Uç olarakta bana tombow bıraktıran bir ucu öneriyorum. Tombowu ne micro ne faber castel nede başka bir uç bıraktırmıyordu. İçinde 10-15 tane olmasına rağmen 750 kuruş bayılıyodum. 2,5 yıl tombow kullandım. Fakat Magnum Leads diye bir uç kefettim.İçinde tam 100 tane uç var ve sadece 1,5 TL. Tomboyla aynı ve tombodan çok çok çok ucuz ve 2 günde bitmiyor.
    Fakat nette aramama rağmen bu ucu bulamadım bir türlü. Sanırım Monami üretiyor bu ucu.

•  Uçlu kaleme ihtiyacım var!!!

3-4 aydır kullanıyorum daha da kullanırım gibi gözüküyor.

Kalem yere düşünce bile uç kırılmıyor ayrıca.

@rahmetli bahsettiğin 100lü ucu geçen gün arkadaşta gördüm. Sorayım nereden aldığını o kadar iyiyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behram -- 4 Nisan 2009; 23:07:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: essergokhan

pensan my ıq

kardeş kalem dedigin budur. uç kırma diye bir şey yok. şimdiye kadar aldıgım kalemlerden en iyisi.

ayrıca öss ye rotring le gidilmez. sınavda kalem ararsın .

+1 Sonuna kadar katılıyorum. Hiç kırmadı daha.
  • uçlu kalem deyince akla ilk gelen kalem tabi ki Faber-Castell GRIP her aldığımı kırdım ama yine de bence en iyi uçlu kalem. kırılmasında ki suç bende tabi.
  • Git al.Allah Allah
  • quote:

Orjinalden alıntı: @li behr@m

@rahmetli bahsettiğin 100lü ucu geçen gün arkadaşta gördüm. Sorayım nereden aldığını o kadar iyiyse.

magnum uç süper bişey tomboya bin basar yağ gibi uç hemde 2B
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.