Şimdi Ara

Uçlu kaleme ihtiyacım var!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
2
Favori
31.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum lys , öss , ogs derken kaleme büyük ihtiyaç duyuyoruz.Elimdeki kalemin sürekli tombo uçlarımı tüketmesi üzerine uygun fiyatlı bir uçlu kalem almayı düşünüyorum.

Bu model sürekli uç kırıyor.

Şimdi ben öğrenci adamım aldım mı uzun süre kullanmak zorundayım. Bana tavsiye de bulunmanızı rica ediyorum. 0.5 uç kullanıyorum. Ayrıca bu kaleme bitiyorum ;

neydir ne deildir nerde satılır fiyatı ne kadar hiç birşey bilmiyorum

Not : 0-15 tl arasında tavsiyede bulunalım.

• pensan my ıq

kardeş kalem dedigin budur. uç kırma diye bir şey yok. şimdiye kadar aldıgım kalemlerden en iyisi.

ayrıca öss ye rotring le gidilmez. sınavda kalem ararsın .
  • rotring rapid
  • quote:

Orjinalden alıntı: essergokhan

pensan my ıq

kardeş kalem dedigin budur. uç kırma diye bir şey yok. şimdiye kadar aldıgım kalemlerden en iyisi.

ayrıca öss ye rotring le gidilmez. sınavda kalem ararsın .

Dostum tavsiyen için çok saol bugün dediğin pensanı inceledim arkadaşım kullanıyor. Ama pek sağlam olmadığını şöyle baktımmı anladım ve ucu hafite olsa oynuyor sağlam bir kasaya ve oynak bir uç bölgesine sahip olduğunu söyleyebilirim. Arkadaşım alalı fazla olmadı 2 hafta anca olmuştur.

• quote:

Orjinalden alıntı: mariphosa

rotring rapid

Dostum evet rapid şuan düşündüklerim arasında ama biraz kaba geldi bugün onuda kullandım okulda.Ama pensanda daha rahat ettiğimi söylebilirim
  • Güzel kalem ama 20 tl diyor. Yok mu yahu bütçemize göre kibar bi kalem.
  • Bir kalem için bile konu açmışsın.Neyse o faber castel'in tombullarından al.3 senedir kullanıyorum.13 liraya almıştım şimdi 7 lira civarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • faber castell grip plus.

şişko olması cok kullanıslı gelıyo ele oturuyo . ben senelerdır bu modelı kullanırım.
  •  Uçlu kaleme ihtiyacım var!!!
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .IsTanBul. -- 2 Mart 2009; 15:08:10 >
  • @NuTeRX : Böyle bir konu var ve oraya mesaj yazdıımda cevap verilmedi.Mecbur açmak zoruda kaldım.

Dediğin kalemi biliyorum arkadaşım güzel kalem ama benim eller biraz ufak tombul kalemde yazamıyorum.Sanırım pensan almak zorunda kalacam ama istediğim kalem tam olarak bu değildi.
  • şu faber castell in resmini niye koydunuz. bende kalem takıntısı var. gördügüm yerde alırım herhalde.

fiyata bak yuhhhh.
  • tombow xl 0.5 cok memnunum. bu kalemın uretımı durduruldu. buldugun yerde al, kacırma derım.
  • Koyduğun kalem Graphgear değil mi ? O kalemden İstanbul'da Şişli-Beşiktaş-Mecidiyeköy civarında nerde bulabilirim ? Çok aramıştım zamanında bulamadım.
  • Faber Castell Grip Plus
    0.5'i var mı bilmiyorum
  • bence rotring rapid gayet güzel.1 haftadır kullanıyorum ve bence tek sorunu basma yerinin biraz sert olması.onun dışında şimdiye kadar kullandığım kalemlerin en iyisi kesinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Elindeki kalemin aynısının 0.5 'i var bende , 7 ile kırıyosan yuh xD Ben 5 ile fazla uç kırma sorunu yaşamadım . Şöyle birşey de var , kalemin ucun çıktığı yerin uzunluğu kısa olması lazım daha iyi kontrol edersin hem hemde az uç kırarsın .

Resimdeki 7' imis farketmedim bende de 5'i mevcut. Ama bir kaç arkadaşım daha aynı dertten yakınıyor. Kalem gerçekten güzel ve yazmak zevk veriyor ama dediğim gibi uçlarımı tüketiyor. Ayrıca geometri çözerken mecbur uzaktan tutmak zorundayım yoksa işaretlerimi nereye koyduğumu göremiyorum.
  •  Uçlu kaleme ihtiyacım var!!!
  • Grip 2011 11TL

• havuçlu kalem güzelmiş.

--- - - -

Dhlıyıg hangisinde karar verdigini söylemeden gitme .
  • Pilot the Shaker aldım uzun zaman önce başka bir kalemle yazamıyorum artık Yeni çıkan modelleri çok güzel tavsiye ederim..Özellikle üstü carbon desenli olan..D&R'larda bulabilirsin ya da büyük kırtasiyelerde..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.