Şimdi Ara

ÜÇKAĞITÇI TÜRKNET! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dayım bundan 10 yıl önce bu arkadaşlardan internet bağlattı. Müşteri hizmetlerine yaklaşık 45 dkda bağlanmıştık. Sürekli internet kesilmeleri, sıkıntılar vs... 1 hafta sabredemedi adamcağız, kapattırdı. Yıl 2020 mantıkları aynı hala anladığım kadarıyla yazık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuketiciserdar

Hayatta şöyle insanların varlığı beni derinden üzüyor.

Şu uzuuuun paragrafı görünce birilerinin anası babası ölmüş, işsiz kalmış ne bileyim ciddi bir şey olmuş diye düşünüyorum ama başlığa bak TÜRKNET!

Senin hayatta ki amacın ne dostum? Neler yapıyorsun bu hayatta? Nasıl bu kadar boş bir adam olmayı beceripte hayatında ki en büyük derdin vırrıknet cırrıknet olabiliyor?

Kusura bakma yazdıklarından başlık dışında birşey okumadım. Gider boş boş duvara bakarım ama okumam. Yazık değil mi kendini bu kadar üzdüğünü hınçlandığına değecek birşey mi lan hakikaten?

Hayatta daha ciddi şeyler var daha önemli şeyler var. Ve sen tek değilsin görüyorum bu forumda senin binlerce örneğin var, işiniz gücünüz firmalardan birşeylerden birilerinden şikayet etmek. Boş adamsınız olum boş.

Gidin kendinize adam akıllı dertler edinin, Türknet size yamuk mu yaptı kapatın başka nete geçin, bunlar hayatınızda bit kadar yeri olmayacak şeyler, nedir bu kadar bunları önemli kılan!

Dediğim gibi gidin ve birşeyler yapın bunların hepsi boşluktan hepsi yalnızlıktan, gidin başka birşeyle uğraşın her ne olursa olsun ama bu kadar boş bir adam olmayın Türknet için 1 saatte yazılacak bir paragraf yazıp hayatınızın merkezine türkneti koymayın.

Şimdi beni linç edecek bir grup olacaktır kesin ama kusura bakmayın benim gözümden gerçekten böyle görünüyorsunuz.
    Senin gözünden nasıl gözüktüğmüzün ne önemi var vasat herif

ÜÇKAĞITÇI TÜRKNET!
    https://store.donanimhaber.com/ad/43/8a/ad438a2161aeb24b97490e32299f3e3b.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEAME -- 21 Şubat 2020; 10:39:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şükürler olsun bulunduğum bölgede Türksat kablonet altyapısı var. Okudukca sinirleniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LEAME

Senin gözünden nasıl gözüktüğmüzün ne önemi var vasat herif

https://store.donanimhaber.com/ad/43/8a/ad438a2161aeb24b97490e32299f3e3b.jpeg

Alıntıları Göster
    Adam önemsiz meseleler için kafa yormayın demiş 40 satır yazı yazmış.

• 2 yıldır türknet kullanıyorum. bağlatmadan önce memnun olan çok memnun, olmayan ise aşırı memnuniyetsizdi. korka korka türknet bağlattım. hayatımın en doğru kararını vermişim. 2 yıldır internet bir kere teklemedi. yıllarca tt net ile 4mbit alırken fahiş fiyatlara.. şu an 65mbit internet kullanıyorum. ne kota var ne tahaattüt. ttnet ile pingim oyunlarda 100 ün altına inmezken şu an maksimum 25 30 larda geziyor. o da arkada download olmasına rağmen.. aylık 3tb dan fazla downloadım var.

türknetten çok memnun olan taraftayım. umarım sizin sorununuz bir an önce düzelir. bu arada ben turknet bağlattığımda piyasadan oldukça düşük fiyata modem de almıştım onlardan. modem veriyorlardı yani istediğinizde.üstelik epey ucuza geliyordu. şu an nasıl durum bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 21 Şubat 2020; 10:23:24 >
  • Eğer söylediğiniz gibiyse onları beklemeyin siz dava açın yoksa iş sakat, siz o kara liste dediğiniz şeyi basite alıyorsunuz, sadece telekom değil tüm finans işlerinizde karşınıza çıkacak o bilesiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 21 Şubat 2020; 10:39:13 >
  • Sponsoru olan JAHREİN'e bi mail at instadan yaz yada donate olarak yaz bakam ne diyecek

Öve öve bitiremiyo ya
  • Öncelikle geçmiş olsun satış baskısı yüzünden satıcılar maalesef kesin olmayan şeyleri söyleyip müşterileri kandırıyor. Umarım tüm süreç istediğin gibi sonuçlanır.

Fakat naçizane şöyle bir senaryo daha muhtemel olduğu için bilgi vermek isterim. Mahkeme telefon kayıtlarını isteyeecek olay üzerinden 2 yıla yakın geçtiği için %90 o kayıtlar yoktur. Evrak üzerinde yanılmıyorsam X mb kadar altyapı desteklediği ölçüde gibi bir ibare vardır. Eğer yasal saklama süresi geçtiyse ve çağrı bulunmazsa mahkeme bu evrağı baz alıp Türkneti haklı bulabilir, ki abonelik bedeli vs o evrakta vardır.

uzun lafın kısası elinde maddi deliler yok ise uzlaşman daha sağlıklı olabilir boşuna mahkeme masrafları ödemek durumunda kalma.

Bahsettiğim durumu güvenilir bir avukatla görüşmen tabiki daha uygun ama senin haklı olduğunu düşünsem bile deliller turknet lehine gibi duruyor maalesef.

• bu biraz şans işi birazda servis sağlayacıların mok yemesi bence.
    4 5 sene ttnet kullandım 8mbit verdi 4 5 sene süperonline kullandım 8 mbit verdi 1 seneyi geçti türknet kullanıyorum şuan 35 mbit veriyor 33 stabil kullanıyorum.1998 den beri aynı dairede aynı kablolar aynı iç yapıyla oturuyorum.seneler boyu ttnette süperde yok desteklemiyor yok kaldırmaz yok bilmem ne diye diye taahhütler yüzünden senelerce uyduruk interneti sattılar bana.türknete 16 mbit ile geçtim nerdeyse 10 ay 13 15 mbit stabil sorunsuz kullandım.baktım uygulamada 35 mbite tarife yükseltebilirsiniz çıktı yükselttim geçirdiler aynı gün modemi bir resledim tekrar kurulum yaptım şimdi 33 mbit stabil kullanıyorum. sorun yaşadım mı ara ara eşit şartlarda yağmurda karda çamurda sorun yaşadım elektrik gitti trafo patladı yağmur yağdı çamura battı sorun oldu ama türknette ne zaman uygulamaya yazdım arıza kaydı bıraktım ellerinden geldiğince hızlıca döndüler ve çözdüler.yani 24 saat işlem yapan çağrı merkezleri olan ne ttnet ne süperden farklı aşağıda eksik bir hizmet almadım.

bu kutularla santrallerle oynayan ttnet varya bütün işin başı onlar istedikleri gibi istedikleri şekilde oynuyorlar o kutuyla.sorun elbette olur kul yapısı baştan aşağı fakat türknetten memnunum.

• Hocam aynı sorun bende de oldu arıza kaydı açın çünkü ben öyle çözüm buldum. Şöyle ki, saha ekibi bana dediki sen en fazla 8 mbps alırsın fazlası imkansız falan filan sıraladı bana, sonra dedim kardeşim sen bağla gerisi bende sen gör bakalım nasıl hız alınır öğrenirsin, sonra bağladı gitti ölçüm yaptım gerçektende 8 mbps önce tedirgin oldum sonra MH ile görüşüp arıza kaydı açtım hız problemi ile ilgili 3-4 içinde 8 mbps üstüne çıkmak imkansız denilen yerde bana 16 mbps internet verilmeye başlandı, bence işin peşinden koşturun şikayet kaydı falan açın, bide altyapı sorgulama var internette tam adres girip sorgulayın size en fazla alacağınız hızı gösterecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoĞu_KaN -- 21 Şubat 2020; 10:49:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibi gayet tabi bence haklı.. Vaad edilen gerçekleşmemiş adam kurulumu bile yapmamış hayırdır ne faturası?

yok karalisteye alınmış bu işler bu kadar basit olmamalı taahüt ettikleri hizmeti verdin mi diye sormadan adamı kara listeye al sonra adam uğraşsın işte önce insan haklarının korunuyor olması etken umarım o günler gelir.

bir çok firma dedigim dedik çaldıgım düdük gibi sanki tarafsiz mahkeme gibi karar veriyorlar müşteri alehine.. bunun denetlenen yetkili kurumları olması gerekir.. yoksa vatandaş zaman kaybı sinir kaybı ile kalır.

birde cayma hakkı da var ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaRisMaTiq1i -- 21 Şubat 2020; 10:58:47 >
  • 1 yıl üni de şuan 3-4 aydır da memlekette kendi evimde kullanıyorum turkneti ne hız diyolarsa onu sağladılar çok şükür tabii abonelik işlemlerinde bende çıldırdım orası ayrı mevzu ama şuan stabil bir şekilde kullanıyorum . Yazıyı okuyunca insan çıldırıyor içeriye girerim bunlara para vermem moduna giriyor gerçekten geçmiş olsun umarım hakkınızı misliyle alırsınız :)
  • Türknet ilk zamanlar iyiydi son 1-2 senedir çok bozdu. Üyelik yapıyorum diyorum ki referans koduna gerek var mı yok beyefendi 1 ay bedava kullanacaksınız diyor bi fatura gönderdi ilk ay kol gibi bu ne dedim yansıtmayı unutmuşuz da bilmem ne diyor. Bu ay yansıttılar çok şükür. Zorla iş yaptırıyoruz adamlara.3 ay dolunca millenicom a geçmeyi düşünüyorum 3-5 fazla veririm kafam rahat olur.

• 4 yıldır türknetliyim.
    Uzun süre 50mbps vdsl kullandım. Hiç memnuniyetsizlik yaşamadım. Arada arıza kayıtlarım oldu her seferinde çözüldü. Sonra taşındım. Bulunduğum yerde vdsl yok. Adsl üzerinden alıyorum. Online işlem merkesinde hala paketim vdsl 50mbps olarak görünüyor.

Nakil sürecinde ve arıza akyıtlarında eve gelen türk telekom personelinden gördüğüm üzere;

Turk telekom kanuni olarak bunlara da altyapı sağlamak zorunda. Elleri mahkum. Ama gelen personeller o kadar çok kötülüyorlar ki?

Benim naklimi yapan personel ısrarla senin paketin 50mbps vdsl. Bu bölgede vdsl yok. Sen sinyal alamazsın, seni yanlış bilgilendirmişler, hız düşük olur, kopma yaşarsın diye bir sürü şey söyledi.

Evet paketim hala vdsl 50mbps. 10mbps'yi geçmiyor. Ama ne kopma var ne hız sorunu. Yarın bir gün buralarda da altyapı düzelirse hızım da otomatikman artacak. Yani bence sizin eve gelen adam yine her zaman yaptıkları gibi salladı da durdu.

Ben türknet'e ilk geçtiğimde hattımı bağlamaya gelen turk telekom personeli "biz veremiyoruz o hızı, onlar da bizden alıyorlar, onlar nasıl versinler sizi kandırıyorlar" demişti. Ama ben o interneti 4 sene kullandım. En kötü zamanlarda 30-35 mbps almışımdır. Genel olarak stabil bir 50mbps kullandım türk telekom personelinin kullanamazsın demesine rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidDream -- 21 Şubat 2020; 11:14:17 >

• AL3lMA kullanıcısına yanıt
    şu mesajı okuyup sadece modeme takılmak da ne bileyim yani
  • Turknet kullanıcısıyım
    Bugun sansa turknet altyapı sorguladım var olan adresinde 35mps hız alabilirsiniz yazıyor fakat ben 4mps den yukarısını göremiyorum enteresan

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, santral mesafesinin 2025 metre olması nedeniyle altyapınız VDSL hizmetini desteklemiyor. Yapa santralimiz üzerinden hizmet verdiğimiz bölgelere altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz. Ancak altyapınız maksimum 13 Mbps'e kadar destekliyor.
    Santral dibimde olmasına rağmen 10 mbps vermiştiniz zamanında bana da VDSL kullanıcısıyım bu arada.
  • Merhaba.
    İşyerimde bende superonline kullanıyorum ve 8mbit hızı üstüne çıkamadıklarını söylüyorlar.
    Geçen Fiyata + ücretle 12mbit yaparım dediler istemedim.
    Son durum nedir naptınız?
    Telekoma flan başvurcam ben artık.
  • Önder kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Bize ilettiğiniz bütün talepleri müşteri hizmetleri çalışanlarımız arka planda inceleyerek sizinle iletişime geçiyor. Ayrıca kullanmadığınız hizmet için faturalandırma yapmıyoruz. Bu konuda mağdur ettiysek mutlaka çözümünü de sağlarız.

Faturanızı inceleyebilmemiz için 08502888080 numaralı hızlı işlem hattımızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • sahoglu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size yardımcı olabilmem için GSM numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.