Şimdi Ara

ÜÇKAĞITÇI TÜRKNET! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TTNet ten geçmiştim şimdiye kadar bir fark görmedim
    Bir iki kere kesildi sonra geldi Gece olduğu için de sorun etmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    1888 metre mesafeye 4 mbps veriyorsunuz, 13 mbps nasıl vereceksiniz?
  • Sizi şöyle alalım.

https://search.donanimhaber.com/api/redirect/131456858/?hash=6a9720fa0a957a755d51967704ff24345569819d226cb9023bdfe8f067b09706&token=302403&type=0

İlk değilsin ve bu son da olmayacak. Ben ödedim ödedim ama bedduamı ettim. + olarak Türknet şunu bilmiyor. Ben telekomünikasyon sektöründeyim. Senede belki türknet altyapısıyla internet ve telefon kullanan 500 müşteriye gidiyorumdur servise.

Hepsini teker teker Diğer firmalara geçirtiyorum. Hiç affetmiyorum valla Türknetin ne kadar rezil bir firma olduğu anlatıyorum, müşteri hizmetlerinin olmadığını söylüyorum. Hat arızasında çözümü için 3 gün beklersiniz diyorum. Aynı gün müşteri gidip hatları telekoma taşıyor..

Benden 70 tl aldı haksız yere. Al kardeşim 70 tl ile dünya markası oldun ama benden aldığın 70 tlnin kat kat fazlasını kaybettin kaybetmeyede devam edeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 21 Şubat 2020; 2:48:34 >

Birileri sonunda derdimize dile getirmiş...
    5 senedir turknet kullanıyorum bende bugüne kadar kaç kişiyi turknetli yaptım arkadaş davetiyle üstüne sosyal aglarda ve forumlarda devamlı savundum reklamını yaptım ama turknetin sorunları dayanilmaz boyutta avantajları bile kapatamiyor artık dezavantajlarini
    bugüne kadar verdiğim her para helaldir ama bugünden sonra farklı bir iss ye geçene kadar vereceğim her kuruş haram zıkkım olsun kazandığınız bir kuruşun bile hayrını görmeyin
    Adamlari yillardir övdük övdük heryerde tanıttık biyerlere getirdik yani adamların gotunu kaldırdık sonra gelip bize sapliyorlar...
    Şu cem çelebir karşıma çıksa bi keske soyleyecek çok lafım varda...

• ilk başlarda yeni firma yapa ile yüksek hız veriyor diyerek desteklendi ama halen daha çağrı merkezi bile yok varsa süperonline yoksa telekoma devam edin, mileni türknet vs hikaye.
  • O değil de yıl 2020.. 8 mbps internet hızlarını konuşuyoruz ya la.. sekiz sekiz..

Vay..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 21 Şubat 2020; 4:18:1 >
    Adam akıllı iş yapın.

Şu saçma sapan firmalara 3 kuruş az vereceksiniz diye kendinizi rezil hallere sokmayın.

• şu firmayı birde ölümüne savunanlar var tamam yayıncılar youtuberlar felan övüyor para aldığı için anladıkta siz niye övüyorsunuz
  • Var türknette bir sıkıntı zaten bırakın hocam. Banada yıllarca 6 7mbps internet verdiler. Diğer sağlayıcılar size 80 85mbpse kadar veririz demelerine rağmen.
    Ama sevgili türknet apartmanımda fiber altyapı olmasına rağmen internetimi taaaa 2300metre öteden sağlamış yıllarca. Kurtuldum valla keşke daha önce yapsaymışım bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Bunu diyen bos insan 'dunyayi kadinlar yonetsin" konusuna destan yazmis

Alıntıları Göster
    Ne diyorsun yani "kadınların dünyaya egemen olup erkekleri baskılaması ve ailenin yok olması" konusu ile "türknet ile yaşanan sorun" eşdeğer mi? Bir kadınla evlenip hayatını onunla geçiriyorsun, işte sokakta heryerde kadınlarla iletişim halindesin. Bence bu konu boknetten daha önemlidir ya :)

Ayrıca 3-5 cümle yazmışım çamur atmaya çalışıyorsun madem çok daha uzun yazdığım konular oluyor onlardan birini bulsaydın.

Türknet Destanı ( anılı konu bundan sonra böyle bahsedilecektir ) tam 858 kelime iken,

Benim mesajım ise 85 kelime. 10 da 1 inden daha az :) Hem boş herifsin hemde yalancı, öyle olma :)

Kızmayın olum ya kötülüğünüze kounşmadım ki, gidin dert edinecek adam gibi birşey bulun dedim, türknet kim bok oluyorda sizin hayatınızın merkezine oturup size paragraf yazdırıyor onu diyorum be. Tabi zorunuza gitti biraz ters konuşuyorum ama benim tarzımda bu naapayım.

• Yaklaşık nerdeyse 1 yıl olacak türkneti eve bağlatalı. Başta bende senin gibi çok mesafeliydim. İnternette çok fazla sayıda şikayet var memnun olmadıkları hakkında. Ama ucuzdu, bir deneyeyim dedim ve anlaştık. Türk telekom dan gelmiyorlar bağlamaya. Kaç kere mailler, aramalar, ısrarlarla getiremedik adamları. Ben türk telekom ekiplerini yönlendiriyorum diye sürekli aynı mesaj. En sonunda gelmedikleri halde kurulum parası aldılar. Neyse geldiler 1 hafta. Bu sefer de yapamamışlar bağlanamadık internete. En sonunda iptal ettirmeye karar verdik. Tam edecektik ki geldi bir ekip düzeltti. Başta sancılı bir süreci var kabul ediyorum. İllallah edersiniz. Ama şuan tek bir sorunum yok.

Senin bahsettiğin olay da mümkün olmaz diye düşünüyorum. Çünkü internet sitesinde altyapınız ne kadarsa o kadar hız veriyoruz kısmı var. Oradan adres girince ne kadar hız alabildiğin belli. Bize 35 Mbps hıza kadar verebildiklerini söylediler. Ve hızım genelde 30-32 Mbps dolaylarında dolanıyor. Bazen 27 lere de düşüyor ama genel olarak memnunum. Superonline da çok kaliteli. Ama bu fiyata superonline da bu kadar hız yok.

• Ne Türk Telekom ne de Superonline 8 mbps download 1 mbps upload hızı geçemezken Turknet bağlanır bağlanmaz VDSL modem olmadan 24/2 hız verdi. Zamanla modem değiştirdik, hız durduk yere yüksele yüksele 35/10 seviyesine geldi ki bu bölgede 10 upload hiç mantıklı değil, eski bir yerleşim yeri ve site vs değil çünkü. Kimsenin yapamadığını yaptılar benim için. Konuya gelirsek o okumadığımız sözleşmede ilgili madde vardır, icralık olmak istemiyorsanız muhtemelen çıkan ücret üzerinize kalacaktır. Geçmiş olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum sonuna kadar hakkını savunmazsan sanada yazıklar olsun diyorum !!!

Bende bir türknet kullanıcısıyım. zannedersem ki 3 yıldır kullanıyorum. 3 yıl içinde en fazla 5 kere ufak tefek sorunlar yaşamışımdır. Öncesinde türktelekom kullanıyordum. ayda belki 10 kere sorun yaşıyordum üstelik hız olarakta 5 mbps anca alıyordum. 5 i geçmiyordu bile. neymiş efendim bizim hatta sorun varmış hat 5 mbps üstünü kaldırmıyomuş bla bla bla...

türknete geçtim 16 verdiler. ama 16 kaldırmadı. sürekli kopmalar yaşadım. sizin hattınız 16 kaldırmıyor 12 yaparsak sorun olmaz dediler. 12 mbps sabitlediler. Allaha şükür bir sorun yaşamadım.

Superonline'a gelince...Allah belasını versin diyorum. iş yerinde superonline kullanıyoruz. daha dün yaptıgım hız testi sizce kaçtır? 0,15 mbps hız aldım. zaten kullanmıyoruz. şirket boş yere para ödüyor. taahhüt yeni yapıldı diye iptal etmiyorlar. onlarda ayrı bir manyak. her ay boş yere para veriyorlar kullanmadıkları şeye sırf cayma cezası ödememek için. bu arada superonline'ı kullanabiliyor olsak toplamda 5 kişi bağlanmış olcaz. ama zaten kullanamadığımız için superbox kullanıyoruz. dolayısıyla hız testi yaptıgımda sadece ben bağlıydım.

Görselde ekliyim belki inanmazsınız...

ÜÇKAĞITÇI TÜRKNET!

• Turknetli olmak herşeyden önce turkneti kullanmayı bilmeyi gerektirir.
    Şimdi bu dediğimden ne anlamalıyız....
    En başta taahhüt bile olmayan firmadan internet alırken size 30000 mbit bile veririz derse 1 ay deneyin ama eski superonline aboneliğinizi kapatmayın. 1 ay ödersiniz en fazla 75 tl... Bunu yapmadan turknete geçmenin anlamı yok. İkincisi kacmb hız alırım tıkladığınızda gelen sayfadaki hız zaten hep verilebilecek max hızdır.

Babamın firması değil ama kaç yıldır kablonet. dsmartın interneti telekomadsl vs kullanıcısıydım. Turknet e geçtim. 76 mbps down 3 mbps up hızı alıyorum. 1990 yılında yapılmış bina altyapısıyla..!
    Burada önemli olan nokta şu. Bu hızı almamdaki en baş neden binadaki çoğunluk internetinin kablonet olması. Galiba telekom altyapısıyla interneti kullanan 2-3 kişiden birisi benim. Bina girişi internet hizmeti veren firmaların kutusuyla dolu. Fiber telekom yetiyor zaten..! Binadaki kişilerin ne kullandığını vs bilerek ve de binamda kutu olduğunu bilerek turknet denedim ve max hızı verdiler kullanıyorum. Bu vesileyle kardeşimi de turk.net e geçirdim farklı ilçede. ona verdikleri hız 16... Bu işte turknet in yapısını nasıl nerde alacağını ve nerde nasıl hız vereceklerini bilip almakla ilintili.
    Örnek veriyorum superonline aldınız. 12 ay minimum taahhütlü satıyorlar. turknette bu yok. beğenmediniz mi çıkabilirsiniz. taahhüt modem parası o bu şu yok..!
    Kolay gelsin.

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Öğrenmek adına soruyorum modem arayüzünden nasıl tahmin edilir ?

• 6 yada 7 ay kullandım türkneti. her ay bir destek kaydı oluşturup gönderiyordum. sürekli sorun sürekli sorun ama çözülen bir şey yok ortada. 1 yıldır kablo netteyim. gözünü seveyim bir kere bile aramadım firmayı. türknet in batışı yakındır. beter olun!
    Bı ara bunları bağlatmayı düşündüm. Allah yüzüme baktı da Superonline baglattim vazgeçip. Çokta memnunum.

• Bende 5 sene TürkNet kullandım burada yazılanların çoğu abartı. TürkNet bana vaat ettiği hızın hepsini saglayabildi. Turkneti yanıltan orada gösterilen hız olmuş ki bunu da turknet kendisi belirlemiyor. Ben bes sene kullandım evi taşıyacağım için iptal ettirdim. Bir günluk süreçti dilekçeyi yazdim ertesi gün kapandı. Daha sonra da kullanmadığım günlerin parası iade edildi. Öyle bir algı yapıyorsunuz ki sanki illegal bir firma ya çoğumuzun yaşı kadar bu sektörde bu adamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Otis

Öğrenmek adına soruyorum modem arayüzünden nasıl tahmin edilir ?
    şuan neden ve nasıl 55 lere cıktıgını bılmıyorum ama normalde 48 max 44 de aldıgım vardı..
    normal evde kullandıgım 150 lerde download maxken 98 99 download alıyordum (100luk paket)

size alabılecegınız max hızı tahmınende olsa verıyor yani :)

ÜÇKAĞITÇI TÜRKNET!

• Türknet de geçtiğimiz eylül ayında arkadaşımı kandırdı. dolandırıcı demiyorum, hizmet veriyor mu bilemem ama kandırıyorlar milleti.

Eve internet bağlatıyor. Adamın getirdiği kablo bozuk. Arkadaşa demiş ki;

şöyle bi 7-8m kablo alsan yeterli olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.