Şimdi Ara

Uçakta Yanıma Oturan Kıza Aşık Oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 20 Yaşında üniversite öğrncisiyim ne abaza ne de trolüm öyle her gördüğü kıza ilgi duyacak kadar saf biride Değilim ama bu gerçekten çok farklı. Hayellerimdeki kızdı resmen sohbet falanda ettik tanıştık ismini falanda öğrendim ama numarasını almadım. Ben bu Kızın soyadını falan nerden öğrenebilirim THY ye mail atsam verirler mi acaba benim bu kızı bulmam şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vermezler hocam.
    Keşke alsaymışsın numarasanı

• sirkete git hangi sefer hangi gun falan soyle. bi kac evrak vardi sanirim yanimda oturan kisi kendinin sanip aldi ona ulasabilir misiniz yada numarasini verirseniz ben ulasayim de. ilk numarayi ver dersen suphe ceker. boyle soyle sansini dene

• Forumda bir ilksiniz otobüsde değilde uçakta aşka yelken açtınız tebrik ediyorum

Hocam bavulları alırken çaktırmadan bakacaktın etikete soyad ve tel no yazardı orada

tabiki vermezler hocam uçuş bilgilerini bunlar firmanın namusudur
  • O ünlü fotoğrafın kahramanını bulduk.

Uçakta Yanıma Oturan Kıza Aşık Oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

sirkete git hangi sefer hangi gun falan soyle. bi kac evrak vardi sanirim yanimda oturan kisi kendinin sanip aldi ona ulasabilir misiniz yada numarasini verirseniz ben ulasayim de. ilk numarayi ver dersen suphe ceker. boyle soyle sansini dene

Hocam bulunduğun yerde THY nin ofisi yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Schwa

quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

sirkete git hangi sefer hangi gun falan soyle. bi kac evrak vardi sanirim yanimda oturan kisi kendinin sanip aldi ona ulasabilir misiniz yada numarasini verirseniz ben ulasayim de. ilk numarayi ver dersen suphe ceker. boyle soyle sansini dene

Hocam bulunduğun yerde THY nin ofisi yok maalesef

Müşteri hizmetlerini ara,facebooktan mesaj at,mail at.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gel beraber uçalım deseydin. Ya da ben sana uçayım da diyebilirsin.

• O kadar muhabbet et bi facebook falan isteme.zaten şuan kaybettin kızı hertürlü şansını deneyebilirdin isteyerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Schwa

Beyler 20 Yaşında üniversite öğrncisiyim ne abaza ne de trolüm öyle her gördüğü kıza ilgi duyacak kadar saf biride Değilim ama bu gerçekten çok farklı. Hayellerimdeki kızdı resmen sohbet falanda ettik tanıştık ismini falanda öğrendim ama numarasını almadım. Ben bu Kızın soyadını falan nerden öğrenebilirim THY ye mail atsam verirler mi acaba benim bu kızı bulmam şart

Bir 2 sene önce aynı aptallığı bende yapmıştım :(
    Dizi setinde bir kızla tanışmıştım hayalimdeki kız kesinlikle o idi.Kolay kolay aşık olamayan ben o an aptallaşmıştım.Saatlerce konuştuk kaynaştık en son set bitimi evlere dağıldık.Ama bir şeyi unutmuştum telefon numarasını almayı :(
    Ajansların altını üstüne getirdim bulamadım.İsmini dahi bilmiyordum çünkü.
    Ahh ulan ahh yine aklıma geldi dertlendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sevgilisi var
  • geçmiş olsun, hani sohbetin olmasa, şans eseri adını duysan da arasan eyvallah da o konuşmuşsun ne numara, ne facebook, ne twitter istememişsin.

• İnşallah bulursun. Dugununuzde de ben nikah sahidin olurum insallah. Hadi bi yastıkta kocasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.