Şimdi Ara

ARKADAŞIMIN SEVGİLİSİYLE BİRA İÇTİK KIZ SARHOŞ OLDU BENİ ÖPTÜ ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler şuan çok garip duygular içerisindeyim.kuzenimin düğünü var ve onun arkadaşı bizim sınıftan,çok samimi oldukları kız var,kızda düğüne gelmiş pek muhabbetimiz yoktur kızla ama sevgilisini severim çok iyi cocuktur.yaklaşık yarım saat önce biz 4 arkadaş düğün salonunun arkasında bira içiyorduk ben sadece 1 tane içtim bıraktım.sonra birden kız geldi naber barış dedi.iyi senden naber dedim arkadşımın sevgilisi diye bira ikram etmedim.ama diğer arkadaş gevşeklik yaptı bira verdi kıza kızda aldı.yanıma oturdu içiyor işte bu.1. bitirdi bitane daha versene dedi.ben vermek istemedim dokunur dedim kız bişey olmaz bu akşam zaten kuzeninde kalıcam dedi (kız kuzenimde) tamam dedim verdiler işte buna bu içti sonra gel diğer tarafa oturalım dedi diğer taraf dediği parkın az ötesi banklar var ama ıssız biyer işte konuşuyoruz derslerden filan pazartesi sınav var kopyaa verirsin dimi dedim.tabikide veririm sen yabancı değilsin dedi teşekürler dedim.bi anda dalmışım uzağa bakıyorum kız beni öptü kaçtı yemin ederim şok oldum noluyo dedim biyere kaybolma ben yine gelicem dedi şuan gitti ve halay çekiyor beyler üstünde kısa elbise var kız çok güzel,belki bu akşam mutlu sonla bitecek ama erkek arkadaşı çok iyi cocuktur hiç yamuk yapmak istemiyorum ama hayatımda böyle fırsat gelmedi beyler lütfen ne yapmalıyım akıl verin acil

• beyler lütfen cevap verin akıl verin
  • okumayın öpüp halay çekmeye kaçan vampir kız
  • lütfen trollemeyin beyler 40 yılın başı ciddi konu açtım
  • Kız gelip geçicidir ama arkadaş baki. Kızın ağzını vantuzlarken çektiğin fotoyu arkadaşına yollamalısın
  • lan bira su niyetine içilir birayla sarhoş olmayı becermek büyük başarı hem de iki kutuyla
  • karsilik ver kiz da istiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik tinerci

lan bira su niyetine içilir birayla sarhoş olmayı becermek büyük başarı hem de iki kutuyla
    okumayın zebani
  • Serin hikaye birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

Kız gelip geçicidir ama arkadaş baki. Kızın ağzını vantuzlarken çektiğin fotoyu arkadaşına yollamalısın

hocam çocuğa yamuk yapmak istemiyorum 2 senedir çıkıyorlar ama kızın kafası kayıkken... çok mahçupum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

okumayın öpüp halay çekmeye kaçan vampir kız
    arkadaşını öp kızı öldür sonra çık bi taşın üstüne ve bağır: özgürlük!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eazy-E

Serin hikaye birader
    Em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

lütfen trollemeyin beyler 40 yılın başı ciddi konu açtım
    Eğer fırsat geçtiyse eline kullan kardeş. sonra çok hayıflanırsın pişmanlık duyarsın.
  • beyler kafaya koydum bidaha gelirse bitane daha bira içircem.hem ev de yakın anam babamda düğünde.ama eve gelirlerse nabarım beyler elim ayağım titriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_web

Em onu

Alıntıları Göster
    onu emmek için daha neyi bekliyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microlap -- 28 Mayıs 2016; 23:38:09 >
  • Sütünü iç uyu artik
  • Em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Em onu
    Kızın seni öpmesi önemli değil...Sen kıza birşey yapma...
  • Halay çekiyor nedir

Son zamanlardaki en iyi csb
  • Kız halay çekene kadar iyidi ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.