Şimdi Ara

UÇAKDA TELEFON İLE KONUŞMA YAPILINCA HİÇBİR ZARAR VERMEYECEĞİNİ İDDİA EDİYORUM. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
5.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

quote:

Orijinalden alıntı: Firesworn

quote:

Orijinalden alıntı: Garrosh

quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

BEY AMCA Tezimin çürümesi için uçağın düşmesi lazım yani kimse daha çürütemedi

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_accidents_and_incidents_involving_airliners_by_airline

verdiğim linkte belki yüzlerce uçak kazası var say bakalım kaç tanesinin nedeni bilinmiyor

oturduğun yerden sallamak kolay

@maqician uçakta pos cihazları offline çalışır inişten sonra işlemler gerçekleşir

Niye uğraşıyorsunuz ki ? Cahillerle tartışmayı hiç bir zaman kazanamazsınız.

Kedi uzanamadığı ete mındar der.....

Doğru yazsaydınız bari

• tatanga1988
    senin bu tavırların bana birşey anımsattı.
    hani küçükken böyle uyuz kızlar olurdu.
    ne desen kafa sallayıp hıhı hııı falan yaparlardı.
    ağzının ortalarına 2tane çakasım gelirdi onların.

bu böyle bir anımdı...

ha bu arada alıntı yapmana gerek yok yazımı cevabını yazayım.

hıhı tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

tatanga1988
    senin bu tavırların bana birşey anımsattı.
    hani küçükken böyle uyuz kızlar olurdu.
    ne desen kafa sallayıp hıhı hııı falan yaparlardı.
    ağzının ortalarına 2tane çakasım gelirdi onların.

bu böyle bir anımdı...

ha bu arada alıntı yapmana gerek yok yazımı cevabını yazayım.

hıhı tamam

Bence gerek yok cevap vermeye. Tatanga bu kadar çok uçuş yapmışsa beynine fazla oksijen gidememiş olabilir. sürekli yüksek irtifada alçak basınca maruz kalınca böyle etkiler bırakmış üstünde. en iyisi kendi haline bırakıp planörlerin jet motoruyla çalıştığını söylese bile haklısın demek.

• Telefon yasağı uçuş gizliliği nedeniyle uygulanıyor
  • Ryan O'reily'
    Üff sana ne be salak .s
    Bana tam bu havayı hissettiriyor.
  • Sadece nefes alanları görüyorum düşünenlerin olmaması ne kötü
  • Telefon sinyalleri uçak devrelerindeki sinyaller üzerinde parazit oluşturabilir bu da devre elemanlarının çok çabuk yorulmasına, yanmasına yada hatalı sonuç vermelerine neden olabilir. Dijital sinyaller diye araştırırsan ayrıntılı bilgi mevcut.

Senin teorin bilimsel bile değil zaten, eğer açıklayabiliyorsan elektronik bilgilerinle açıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 13 Aralık 2011; 16:18:07 >
  • ben hostesin servis kabininde iphone 4 kullandığını gördüm.yani pek birşey olacağını zannetmem.ama esas şu olay saçma flight mode da yasak.
    flight mode a bile izin vermiyorlar.neymiş tamamen kapalı olucakmış...
  • Beyler bayanlar ortalama bir uçakta mesela boeing 737-800 tipi bir uçakta 23km kablo bulunuyor çok fazla aviyonik ve radyo sistemleri var tamam çift motor arızasında dahi uçak düşme ihtimali azdır fakat uçak içerisinde gerçekleşen bir aviyonik arıza sizin emergency landing yapmanıza neden olabilir ve grönland bu mevsimde çok soğuktur hemen en büyük sorunu düşünmemek gerekiyor benzin istasyonundada sigara içerseniz yangın çıkma ihtimali çok azdır fakkat söndürme sisteminin devreye girmesini istemezsiniz
  • Düşmez abi eğer düşücek olsaydı benımkınde düşerdi
  • 6 kere zar attım, sırasıyla; 2, 5, 1, 3, 4 ve 2 geldi. Zarın 6 gelme ihtimali yoktur, gelecek olsa ben attığımda gelirdi.
  • peki zararı yok madem neden yasak bunuda belirtseydin? Ben merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

peki zararı yok madem neden yasak bunuda belirtseydin? Ben merak ediyorum

Zamanında telefon da yasaktı. Hatta klimanın bozulmasını telefona bağlayan muavin gördüm.
  • babam aradı telefon açıkmış düşmedi dağılabilirsiniz zaten önlem alınırdı zararı olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

ben hostesin servis kabininde iphone 4 kullandığını gördüm.yani pek birşey olacağını zannetmem.ama esas şu olay saçma flight mode da yasak.
    flight mode a bile izin vermiyorlar.neymiş tamamen kapalı olucakmış...

Valla ben iPad2'mi çıkardım hostesin gözünün önünde , çatır çutur oyun oynadım , dergi okudum .

" Flight Mode " da olunca hiçbir b... yapamazlar
  • Sadece ilk mesajı okudum yorumları okumadım ama şunu yazmak geldi içimden ; senin düşündüğün kadar yani uçağı düşürecek kadar zararlı olsaydı bomba arar gibi telefon arayıp içeri sokarlardı insanları tabi ki öyle bir zararı yoktur
  • tısss
  • Efsane Avcıları bunu denemişlerdi ve uçağın herhangi bir sorunu olmadığı anlaşılmıştı.Ama yinede işi şansa bırakmak yanlış olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starhe

Efsane Avcıları bunu denemişlerdi ve uçağın herhangi bir sorunu olmadığı anlaşılmıştı.Ama yinede işi şansa bırakmak yanlış olur

Yok be hocam gölgende korkmayacaksın KADERE İNAN!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.