Şimdi Ara

Tyt matematik hızlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün endemiğin denemesini çözdüm 27e 4 geldi. Geri dönemediğim 6ya yakın soru vardı. Bu sorulara dönebilsem en az 30a 4 geliceğini düşünüyorum. Kendimi tyt matta nasıl hızlandırırım. Türkçe 35 dakikada bitiyor bu yüzden genel denemelerde mata çok süre verebiliyorum. Ama branşlarda matematik 65 70 dakika sürüyor ve dönemediklerim oluyor. İlk 20 soru 20 dakikada bitiyor. Sonrakiler 55 60 dakikaya kadar çıkıyor. Geometri yavaş gitmesede 20-30 arası süre çok yiyor gibi. Bunun çaresi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 3 Kasım 2021; 10:13:53 >
  • Ben de bu durumdan muzdaribim ve sanırım yapılması gereken tek şey soru bankası çözerken bile belli bir süre vererek çözmek. Yani işte 10 soru varsa 10 dk tut, hemen olmayacak ve bu yüzden şevkin kırılacaktır muhtemelen fakat en iyi bu şekilde çözüm alınabilir bence. Ayrıca tyt mat konu denemeleri üzerinden de bu şekilde süre tutarak gidebilirsin.

• Hocam maalesef matematik için elimizdekı tek yol her iki basamak içinde olabildiğince çok soru çeşidi görmek bu denemeler olur problem fasıkulu olur soru bankası olur geometri çalışmaları olur kolay orta zor demeden bu çıkmaz demeden soru çözmek gerek ve ayrıca mat1 için ayrı bı parantez acmamız lazım belki de yks sisteminde en emek harcanılması gereken alan ağustosun 16sında basladım çalışmaya 20li netlerdeydım 40a yakın mat1 denemesı bir sb 3 problem fasıkulu cozdum daha yeni 38-39 soruyu işaretleyebılır duruma geldim şimdi de dikkat hataları bırakmıyor peşimı onu da halledıcez ınsallah

• Sadece mat mı çalışıyorsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Mat için hocaların çözümlerini, taktiklerini alabilirsin sml hoca bu konuda en iyi adamdı benim için. Matta hızlanmanın sırrı bu işte: hızlıca olayı görmek, ne yapacağını bilmek, kafadan işlem yapabiliyorsan daha da iyi. Spesifik çözüm istiyorsan geoda yavaşsan ince geo kitapları/konu fasikülleri iş görür (denemeler sıkar şimdiden) problemse de yeni çözmek yerine önceki yablışları açıp incelemek aralıklı olarak. Kafa yorarsan kaparsın.
    Tr aslında 30’a da düşebilir zamanla ben bunun için en sondan başlardım en uzun paragraflar sonda oluyor diye, hep yaradı işime.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Tyt Geometri
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mat bi yerden sonra hızlanmıyor hocam. elbet deneme çözerek vs hızlanabilirsiniz ama önceliğiniz bence diğer derslerde hızlanmak olmalı. bu sayede matematiğe daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

link var mı hocam

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.