Konuları unutmuşum resmen.Ayt calısıyorum bayagıdır tytyi sadece genel denemeyle götürüyordum ama fen netlerini söylemeye utanıyorum o kadar düştü sanki konuları hiç görmemişim gibi oldu moralım mahvoldu.Gercek sınavda 14-4 yapmıslıgım var yani temelim var ama şimdi 10 net bile gelmediği oluyor. 10 günde tyt biyo 5 günde tyt kimya tekrar videoları var 5 gün daha da fazla sürse 20 günde biyo ve kimya full tekrar edilmesi yararlı olur mu ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tyt fen unutmak

-
-
Tyt fen unutuluyor hocam apotemi fen konu özetinden tekrar edilebilir kısa ve net anlatımı var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam umarım şu en fazla 1 ayda tyt feni 13 üstüne sabitlerim siz de durumlar nasıl ? Bir de soru bankası çözmeye gerek var mı acaba biyo ve kimya için ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fena değil hocam iyi diyelim iyi olsun. Kimyadan yazın dershanenin verdiği bilgi sarmalı bitirmiştim bana yetmişti. Ama ocaktan sonra soru bankası çözmek yerine fen denemesi daha iyi olur diye düşünüyorum
Videolarla unuttuğum bilgileri hatırlayıp branş branş tyt biyo denemesi tyt kimya denemesi ile daha iyi olur sanki ben de öyle düşünmüştüm hocam teşekkür ederim
Up
TYT nankördür ara verilmemesi lazım.
-
Hocam unutma olayı çok kotu gercekten.Sadece video izlesem izlerken de bazı önemli yerleri not alsam üstüne hemen branş branş tyt biyo deneme ve tyt kimya deneme cozsem yararlı olur mu yoksa soru bankası şart mı sizce ?
hocam ayt fen de çalışsan salmamanı,alttan alttan haftada en az 2 tyt fen denemesi çözmeni öneririm toparladıktan sonra.bu strese şimdi neyse de bi 2 aya msü öncesi girersen sıkıntı.
Hocam çok haklısınız bir şeyleri değiştirmenin tam da zamanı.Yukarıda da yazdım bakabilir misiniz sizin görüşünüz nedir ?
Deneme yeterli her gün 1 tane fazla vaktini almaz.
-
bence videoya gerek yok hocam,kendiniz çıtırından bi tekrarla deneme geçin derim.
Apotemi TYT Fen konu özeti + BS Tyt Fen deneme...
4-6 (2021) - 17-3 (2022)
-
tebrik ederim hocam muazzam bir yukselis olmus.Videoya gerek yok bu kitaptan tekrar etmeniz yeterli diyorsunuz diye anladım
BS denemesi de sınavda 14-4 yapmamı sağlayan denemeydi çok başarılı çok iyi bir kaynak ama çözdüm hocam onu başka deneme önerebilir misiniz ? Bir de tek tek çözmem nasıl olur en azından mart başına kadar sanki soru bankası çözüyormuş gibi tyt biyo brans tyt kimya branş tyt fizik branş gibi ?
Deneme kötü geliyor ama hocam iste.Yanlış yaptığım veya boş bıraktığım sorunun çözümünü izlerim o konuda sorun yok ama benim kesin konuları tekrar etmem lazım.Video izleme durumu bazı konular için yaparım belki ama hepsinde yapmamaya karar verdim özetli kitaplardan tekrar edip branşlara devam ederim.Teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için.
Hocam baştan sona genel bir tekrar atmak istiyorum unuttuğum bayağı yer cıkmaya başladı çünkü.Dediğiniz gibi yaparım sadece bazı konuları video ile calısırım zamandan tasarruf olur hem boylece.Teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için.
Ben bu konuyu çok kafaya takmıştım, bunun için her branş için bilgi sarmal denemesi almıştım. Arada çözüyordum. Sanırım TYT Fen anlamında bilgi sarmalın alternatifi yok. Zaten TYT denemeleriyle pekişiyor. Yanlışını yaptığın konuyu konu özetinden tekrar etmen yeter.
-
Teşekkürler hocam çok sagolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X