Şimdi Ara

Tyt mat süre sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar bu sorunu nasıl aşabilirim ? Mesela süresiz çözeyim yani oturayım 3-3.30 saat denemeyle uğraşayım 30 civarı geliyor genelde eksiğim (çok zor olursa)problemler ve geometri.Sizce tyt mat denemelerine devam edeyim mi yoksa tyt mattan 1 kitap daha bitireyim mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazmayı unutmuşum süreli maalesef 22-26 arası falan geliyor :(

• Hangi mat denemesini çözüyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostum bence tyt mat yanlış yorumlanıyor. Çoğu kişiden duyuyorum süre problemi süre problemi diye de. Bu ekstra, ilginç veya olması gerekenden farklı bir provlem değil ki. Tyt matematik zaten anlık reaksiyonu ve hızı ölçüyor. Çok normal yani böyle skorlar alman. Tyt matematiği geliştirmek de zaten bu süreyi olabildiğince azaltmak, daha hızlı düşünmek pratiklik kazanmak anlamına geliyor. Ortada başka bir olay yok ki

• Süre sorunu konu eksiği yoksa sürekli deneme çözünce hallediliyor.

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Bs ve Altın Karma çözüyorum hocam

• Hocam işte bu sürenin azalması için acaba bir tane daha tyt mat kitabı çözüp zor gelebilecek sorulara iyice adapte olmak mı lazım yoksa denemelere devam mı etmek lazım bu kısımda karar veremiyorum.Yoksa dediğiniz doğru zaten olması en doğal problemlerden biri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt mat konuları tam oturmuyor
    2 yıl önce açıldı
    kalan zamanda ayt mat yükseltme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NEGANYRSA kullanıcısına yanıt

Hocam geonun bir kısmı ve pkob dışında eksiğim yok. Eksiğim yok derken de şunu kastediyorum yani yorum yapabiliyorum soru hakkında.Ama mesela pkob kısmında soruları cidden yapamıyorum orada net bir eksikliğim var ona çalışıp soru bankasından çözeceğim de bu süre sorunu için galiba dediğiniz gibi sürekli denemeye devam edicem. Teşekkürler  

• Hocam çok kişisel bir soru bence, eksiklerinizi analiz edin. Yanlışlarınız neyden geliyor, boşlar nerden çıkıyor, zaman nerede kaybediliyor. Örneğin hız problemlerinde çok sorun yaşıyorsanız bu konuda hızlanmak pratik gerektirir çözümü deneme ve belki provlem soru bankasıdır. Sorusu geldiğinde direkt çözemediğiniz konular varsa bu konulardan soru bankası çözebilirsiniz. Örneğin çarpanlara ayırma gelince kitleniyorsanız, bu konu özelinde soru çözümü yapabilirsiniz. Ama tyt matın tüm temel konuları(sayılar şu bu) için tekrar bir soru bankası yerine denemeler daha mantıklı geliyor bana.

• Yılın daha başı 1 değil 2 tane daha mat soru bankası bitir sonra denemelere geç soru bankası çözerken deneme çözmeyi bırakma

• Hocam gerçekten çok iyi yazmışsınız teşekkürler  

• Türkois T kullanıcısına yanıt

Hocam 2 tane fazla zaman alır gibi sanki zorlandığım konularda soru bankasından çözüp dediğiniz gibi denemelere de devam edeceğim teşekkürler

• hocam bir sey soracagim, sinav 135 dakika mi yoksa 165 mi ?

• sl1ent kullanıcısına yanıt

165 hocam

• sadece 1 yila ozel degil miyidi bu ya ?

• Öyleydi sonradan düzenlendi hocam. En son açıklamaya göre 165 dk ama tekrar değişir mi bilemeyiz

• Forumun underrated üyelerindensin hocam eyvallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.