T

Er
30 Haziran 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 102 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Tablet alıcam beni kurtarması için minimum 1200 olması lazım olur diye düşünüyorum ama olmazsa patlarım sizce kaç olur bu sene kyk kredisi
Tıp da dişte gerilemiş ama tıp 30k ile kaparken çukurova diş 30100 gibi bir siralama ile almış esogu 27k bu sıralamalardan diş yazanlar bilinçi mi dis yazdılar yoksa tıp gelmez diyerek diş mi sıraladılar sizce?
20k ya yazılır mı?
https://www.youtube.com/shorts/1R5NTF4-wG4?feature=share
Bilgisayarımda yukarıdaki videodaki sorunu birebir yaşıyorum bu donanımsal bir sorun mu yazılımsal mı bilmiyorum
Bu sorunu yaşadıktan sonra cmd açıp SFC/SCANNOW yapıp yeniden başlatınca sorun bir süreliğine yapmama başlıyor ama ortalama 1 gün sonra yine başlıyor ve bir kere olduktan sonra her 5 10dk da bir bunu yapıyor bilgisi olan yardım edebilecek varsa çok sevinirim
1 yıl kadar kyk kredisi almak istiyorum sonrasında iptal edebilir miyim ve ödeme yine okulum bittikten sonra mı başlar?
Kardeşimin sorusu biraz baktım ama göremedim yardımcı olursanız sevinirim

Şekilli Kural sorusu
2 laptop arasında kaldım yardım 2 laptop arasında kaldım yardım
Yurtlar açıklandı ama bunlar sonra mı belirleniyor yoksa çoktan belli mi
Benim her şey yalan oldu veririz diye aldığım kilolar duruyor
Bu akşam amazondan bir bilgisayar aldık amazonda sipariş gözüküyor şu tarihte teslim edilecek diyor mesaj olarak 0usd değerinde onay işleminiz gerçekleşti dedi maile de sipariş kodu fln geldi ama 3d secure olmadı ayrıca banka hesabına düşmedi bankayı aradık amazon işleminiz 0tl gözüküyor dedi sorun nedir.
Babamın kartı ile aldık ve babam normalde internet alışverişini kapalı tutar açarken sadece yurt içi alışverişi açmış acaba onun için mi çünkü normalde hesaba anında düşerdi
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 651
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 683)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 392 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.