Şimdi Ara

Twitter ve Facebook da yapmacık hüzünlü takılan insan iticiliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar twitter ve facebookta soma ile ilgili edebi yazılar yazıp sürekli somaya üzülüyormuş görüntüsü vermek için yapmacık hüzünlü takılan insanları gördükçe tiksinti duyuyorum bir bende mi var bu durum anlamadım. Tabi aralarında illaki samimi olarak üzülenler kesinlikle vardır ve onlara can ı gönülden sevgilerimi saygılarımı sunup bu yazımdan alınmamalarını istiyorum. Benimde moralim çok bozuk o insanları düşündükçe kendimi onların aileleri yerine koydukça içim parçalanıyor ama o insanları önemsediğime dair sadece bir paylaşım yapıyorum ve abartmıyorum.

Bu insanların çoğu yakın çevreden fazla samimi olmasam da tanıdıklarım ve çoğundan soma için 10 tl istesek "Yok" diyip o parayla gidip sigara alacak kadar düşüncesiz ve bencil insanlar. Duygusal olduklarına da inanmıyorum. Çoğu ailesini bile sevip değer vermiyor Çoğu herhangi bir arkadaşının başına hastalık dert tasa vb geldiği vakit önemsemiyor bile. Kaçacak delik arıyor adeta. hele bir de "Allahım ne olur sen somada yaşamını yitiren ailelere yardım et ne olur şöyle böyle olmasın" diye facebook yada twitter üzerinden dua edenler beni tamamıyla çileden çıkartıyor. Soruyorum size dua facebooka yada twittera yazılarak mı edilir yoksa elleri açarak mı ? Ben bu insanların aynı duayı ellerini açarak ettiğine bile inanmıyorum. Bence %90 ı yapmacık ya da bir kaç fotoğraftan ya da yazıdan etkilenip duygusala bağlayan insanlar. Bana yapmacık geliyor. Size de öyle gelmiyor mu ?

Bakın burada da twitter üzerinden RT ler aracılığıyla takipçi kasmak adına yapmacık hüzünlü takılan bir beyinsiz var.

Her gönderisi dolu RT alıyor ve takipçide kasıyor. Tabi copy paste yapmak kolay. Şöyle insanları boğasım geliyor ulan.

İki üç aşırma söz paylaşınca duyarlı oluyorlar. Gerçekten üzülseler bence klavye başından ötmekten ziyade faydalı olmak adına bir şeyler yaparlar.

Üzülüyorum. 2 3 gün sonra muhabbetini bile açmayacaklar

Twitter ve Facebook da  yapmacık hüzünlü takılan insan iticiliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic54 -- 14 Mayıs 2014; 22:28:03 >

• tamam sen şuan çok samimi görünüyorsun kardeşim sorun yok
  • Logic54 kullanıcısına yanıt
    Yapmacık geliyor evet ne yapalım? Başbakan da 1860 lardan örnek verdi o da yapmacık değil mi? Ne yapalım yani? Ülke sömürü dolu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam bunları dedin çok kuulsun hadi git artık
  • Katılıyorum kardeşim geçerli . O tweetleri attığın telefon o işçinin 1 aylık maaşı hey yavrum hey.

• Katılıyorum işte o kastetmek istediğin insan tiplerden 1 2 taneside konuya yorum yazdılar hemen belli ettiler kendilerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaGGeR_ALi

Katılıyorum kardeşim geçerli . O tweetleri attığın telefon o işçinin 1 aylık maaşı hey yavrum hey.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkesi yapmacık sanan insan iticiliği

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendimiz madencilikle uğraştığımızdan canı en çok yananlardan birisi benim, yemek yerken ya babam masada olmasaydı gibisinden düşünmekten doğru dürüst yiyemedim bile.
    fakat bazıları öyle, eyvallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Herkesi yapmacık sanan insan iticiliği

Herkes değildir tabi dostum fakat tanıdığım insanlardan örnek verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaGGeR_ALi

Katılıyorum kardeşim geçerli . O tweetleri attığın telefon o işçinin 1 aylık maaşı hey yavrum hey.

Bu cümlenin üstüne cümle söylemek olmaz zaten.
  • Gösteriş için yapılmaz bu işler. Üzülüyorsan üzülürsün.
  • Dostum üzülen zaten üzülüyor gündemi takip ediyor yardım edebilirse ediyor ama bazıları bakın bakın ben üzülüyorum diye kendini üste çıkarmaya çalışıyor çok çirkince hareketler bunlar gezi olaylarında da bunlardan vardı van depreminde de kötü olan bir diğer yan ise bundan 1-2 hafta önce madencilerle ilgili hiç bir şey yapmayan insanlar birden madenci kesildi eskidende bu kadar zor şartlarda çalışıyorlardı Türkiye'de bilinçlenmek için illa birilerinin ölmesi gerekiyor yoksa akıllanmıyor insanımız.
  • Katılıyorum.
  • Katılıyorum hele biri bi tivit atmıştı direk unf ettim

Tivit şöyle bi şeydi o kadar kazdılar ki cennete düştüler <3

• quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Katılıyorum hele biri bi tivit atmıştı direk unf ettim

Tivit şöyle bi şeydi o kadar kazdılar ki cennete düştüler <3

Çoğu yardıma yanaşmaz hocam ama sosyal medyada herkes melek.
  • Burdada öyle yapan çok.

• konuyu açan arkadaş haklı, neden saçma sapan laflar ediyorsunuz?
    böyle üzücü olayları kullanarak prim yapmaya çalışan karaktersiz insanlar inanmak istemesek de var ne yazık ki, her yerde bu tiplerden görmek mümkün.
    ha diğer taraftan gerçekten yaşanan olaylardan üzüntü duyup bir takım yazılar yazanlar da yok değil tabii ki.

soma'da yaşanan olaylar karşısında tüm türkiye'de olduğu gibi ben de üzüldüm. özellikle medyada gösterilen sedyeyi kirletmemek için çizmelerini çıkartmak isteyen veya karısı hamile diye beni bırakın arkadaşıma yardım edin diyen işçileri gördükçe daha çok üzüntü duydum. keşke elimizden bir şey gelebilse. şuan yaşım tutmadığı için hiçbir yardımda bulunamıyorum maalesef. orada ailesine bakmak için, ekmek parası kazanmak için yüzlerce insan öldü. yüzlerce aileye ateş düştü. umarım bilanço daha fazla yükselmez.

• genelde bu tarz olayların oldugu zaman facebooktan tek kelime etmem
  • İyi kız kaldırmıştır bu ****
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.