Şimdi Ara

Twitter ve Facebook da yapmacık hüzünlü takılan insan iticiliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Retrica ile duzenlenmis baretler , somali kiz hikayesi felan filan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

genelde bu tarz olayların oldugu zaman facebooktan tek kelime etmem

bende öyleyim dostum. şuan face i görsen yazan yazana ama en iyisi susmayı tercih etmek. birkaç gün sonra o kurdeleleri kaldıranlardan olacağıma hiç koymayan ama gerçekten üzülenlerden olurum daha iyi..
  • Bana da pek samimi gelmiyor. Ha kimisi gerçekten yapıyordur orası ayrı. Ama artistlik peşinde olup piyasa yapan ş.sizler de yok değil.
  • ya tamam bizde üzülüyoruz eeyvallah ama, böyle anlk şeyler paylaşlamalrı gereksiz gibi duruyor yani, 1-2 birşey yazarsın eyvallahda böyle huraaaaaaaaa yazmaları benı biraz üzüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

ya tamam bizde üzülüyoruz eeyvallah ama, böyle anlk şeyler paylaşlamalrı gereksiz gibi duruyor yani, 1-2 birşey yazarsın eyvallahda böyle huraaaaaaaaa yazmaları benı biraz üzüyor.

bak şuan bunu faceimden bir arkadaşım paylaştı;

Resimler, sozler paylasiyoruz ancak yas ofkeye donusmeli, ofke sokaklara dokmeli. Bulundugun yer neresi olursa olsun, bu adaletsiz duzene karsi sen de sokaga !

anlatabiliyorum değilmi?işte bu ve bunun gibi şeyleri gördükçe yemin ederim içimdeki üzüntüyü bile alıp götürüyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Katılıyorum hele biri bi tivit atmıştı direk unf ettim

Tivit şöyle bi şeydi o kadar kazdılar ki cennete düştüler <3

Melo koymuş.

Twitter'da her zaman yapmacık insan var.

• Genelde bu tür toplumsal olaylarla ilgili ne twit atarım, ne de profil fotoğrafı işlerine girerim. Bana yapmacık geliyor. Herkesin olaylara verdiği tepki farklı şekilde olur sonuçta.
  • "Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin." yazdım. Okuyan da ister istemez dua ediyor işte. Beni de siyasete çekenler rahatsız ediyor. Daha geçen seçimlerde cahil diye yaftaladıkları insanlar bu hayatını kaybedenlerin büyük çoğunluğu.

Neyse. Ateş düştüğü yeri yakar. Allah yardımcıları olsun oradakilerin.

• 2 gündür üzüldüm olaylara, takip ede ede ciğerim soldu, hele o çizmeleri çıkarayım mı videosunda ağlasam da kendimin bile samimi olduğuna inanmıyorum. Çünkü 2 gün sonra olmasa da 2 hafta veya herhangi bir tarihte unutup gideceğiz. Biz aslında ciddi anlamda kendimizi kandırıyoruz, evet insanız diyoruz bir bakıma, üzülünce normal ve iyi hissediyoruz bilinçaltımızda ama bu insanlar ölmeden önce çok harika hayatlar mı yaşıyorlardı veya bu insanlar yerin bilmem kaç metre altındayken ne kadar umurumuzdaydı? Neden gündelik yaşamda da bu insanları düşünmüyorduk, o enkaz altında kalınca mı bu insanlar mağdur oldu?

Diyorum ya felaket diye tabir ettiğimiz olaylarda bir psikloji oluyor sonuç olarak, ben de çok üzüldüm ama samimi ve masum değilim. Bu konu için ölenler ve aileleri haricinde hiç birimiz masum değiliz aslında.
  • Kimsenin kalbinin içini açıp bakamayacağımıza için bunu anlamamızın imkanı yok.
  • Eminim facebook da begeni butonu olmasa twitter da da retweet denen olay olmasa bu yazanlarin cogu hicbirsey yazmaz. Ben de hic samimi bulmuyorum

• Sorma, tamam üzgün olduğunu yazarsın bi iki fotoğraf paylaşırsın yeter bütün anasayfayı aynı şeylerle doldurmaya gerek yok. O profil resimleri de yarın akşam eski haline dönecek zaten Çoğu dikkat çekme peşinde özellikle ergenler
  • Aynen katiliyorum hocam. Duygularima tercuman olmussun. Ben de bu yuzden fb ve tw kullanmiyorum ozellikle boyle zamanlarda direk kapatiyorum. Zaten konuda da bu tarz mesajlar yazan kisiler kendilerini belli etmis 5-6 blok da onlara geldi.

• 2 gün sonra o kurdele yerin dudak büzmeli fotoğraf gelecek herkes hayatına devam edecek.Gerçekten bu tarz konulara duyarlılarsa elden geldiği kadar reelde maddi manevi destek versinler.
  • Haklısın bence de. İnsanlar çok samimiyetsiz.
  • Aynen katiliyorum sana. Guzel tespit. Ne kadar itici şu ss deki lavuk. Bide hedef 2023 falan. Geçiniz bunlari.

• Doğru diyorsun tabiki. Çıkalım sokağa değiştirelim bazı şeyleri dicemde adam diktatör ne fikirlerimizi dikkate alıyorlar nede kendisi Bir şeyleri beceremiyor. O yüzden hiç gerek yok paylaşıma yardım istiyorsanız gidin Soma ya adam gibi kanınızı verin bari biri kurtulsun gerek yok bunlara.

• facebook twitterda twit atıp profilini değiştirince görev tamamlanıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.