|
Bildirim
|
Doğru ben de ilk defa twitch üyeliği açtım can sıkıntısına hiç açıp yayın izlememiştim bu arada. Açtım efe uygaç'ın yayınını bir oyun oynuyor daha doğrusu oynayamıyor. Bu arada chat'e "arkadaşlar ha gayret 700 abone oluyoruz" dediğinde 690 abonesi vardı bu da twitch giderlerini düş takriben 20-21 bin lira eder. Dakka başı 5-10-20 lira da bağış alıyor yani aylık geliri 30 bin liraya yakın.
Ben de bölümü geçemediği için ayda 30k alyosun düzgün oynayamıyosun yazdım enter'a bastıktan 0.5 milisaniye sonra banlandım ![]() Dediklerinde haklısın yata yata makara kukara 30K para kazanıyorlar bu ülkenin en başarılı mühendisi doktoru bile belki o kadar almıyordur ayda. Diyecek bir şeyim yok okumanıza üniversiteye vs gerek kalmadı artık 2020 yılında. |
Ben de donate atanları anlamıyorum abi herif yazdığı 2 cümle şeyi okuması için 5 10 lira atıyor ne saçma iş lan bu. Millete para gökten yağıyor herhalde
|
tam dediğim şey işte en ufak eleştiriye tahammülleri yok orda arkadaş ortamı falan yok hepsi yalan
çette sadece saçma salak espriler yapabilirsin veya yayıncıyı yalayabilirsin. orda yayıncının dediği olur olay böyle işliyor twiçte. gururunu ayaklar altına alman lazım bir başkasına bedava çalışmışsın gibi oluyor bir nevi.eğer gerçekten yayıncıyla aranda bi bağ oldugunu düşünoysan yayıncıya de ücretsiz bi sitede yayın yapsın yapar mı sence? emin olmaz yapmaz. çünkü yayıncı o işi para için yapıyor seyirciler falan umrunda değil. her şey paradır PARA millet izlerken bile para kazanmasına destek oluyor derken birde direkt nakit bağış yapan var. üzücü gerçekten. hayır bunları gram bağış yapmamış ben bile düşünüp adamlar adına üzülüyorken bu adamlar nasıl böyle yaşayabiliyor anlam veremiyorum |
Kim banladı seni ?
|
![]() |
çok var
ama bunları banlandıktan sonra yazmadım son notu bu mesajın yazılacağını bildiğim için düştüm =) twitçteyseiz bi koyunsunuz demektir beyler ve sürüden ayrılırsanız sizi anında dışlarlar. özgür değilsiniz yani ve bunun farkında bile değil millet.... |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|