Şimdi Ara

twitchten yayın izlemek ezikliktir çünkü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forumda takılmak ayrıcalıktır. Dünyanın en iyi psikanalist uzmanları bu sitede.
  • Her şey bir yana, adamlar dot büyüterek aylık en kötü 30 k götürüyor. Sen anca fizik dersini 10. kez tekrar al onda da kopya taktiği iste üniyi 10 yılda bitireme sonra gel burada ağla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maldoror2 kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam foruma alışkanlıktan giriyorum popüler konularda hep birilerinin kuyruk acısını dinliyoruz orada burada ağlanıyorlar analiz ayağına
    Bu yeni nesilden gerçek manada bir bok olmaz.

• alicho kullanıcısına yanıt
    Aslında konu sahibi yer yer haklı gibi. Yalnız şu forumun bu algısı kadar ezik olan başka bir platform'da yoktur. Buna ihtimal bile vermiyorum. Bir insan ne diye sürekli kendine benzer başka tarafı aşağılayıp durur? Ya da normal olanları aşağılayıp durur ? Kısacası önüne gelen herkesi aşağılama kafasında olan yerin adı da forum donanımdır. Bu insanların yaptığı analiz de değildir. Çünkü analiz eden kişi her ihtimali göz önünde bulundurmalıdır. En azından kendine dönüp hangi konumda olduğunu anlayarak gözlemlemesini yapmalıdır. Bu sitenin gerçekten artık bana elle tutulur bir faydası yok, eskisi gibi değil. Ne kadar boş gururlu insan varsa neredeyse hepsi bu foruma toplanmış. İçinde ki eziklik duygusunu her yolu kullanarak doyurmaya çalışan, ama bir türlü doymak nedir bilmeyen bir eziklik işte...Hayır ben bilseydim zamanında bunu çoktan yapardım. Şimdi ben kendi eksikliğimi başka bir eksikliği sürekli birilerin gözüne sokmaya çalışsam geçer mi eksikliğim ? Geçmez.

"Hiç kusurumuz olmasaydı, başkalarında kusur bulmaktan bu kadar zevk alamazdık. "

François de La Rochefaucauld

Adam bunu 1600'lü yıllar da söylemiş. İşte analiz budur. Sene 2020 analizlere gel...

• maldoror2 kullanıcısına yanıt
    Dostum sadece bu sitenin değil artık bu ülkenin gerçekten çivisi çıktı, bütün dünyada bir bozulma var evet ama burası gerçekten içi boş, cahil ve ne kadar cahil ve aşağılık olursan o kadar şakşaklandığın bir yer oldu. Varoşluk kokuyor bütün konular tiksiniyorum ya ne hale geldi ülke.

• oğuz sasi haricindeki bütün kanallar boştur twitch de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

çok var

ama bunları banlandıktan sonra yazmadım son notu bu mesajın yazılacağını bildiğim için düştüm =)

twitçteyseiz bi koyunsunuz demektir beyler ve sürüden ayrılırsanız sizi anında dışlarlar. özgür değilsiniz yani ve bunun farkında bile değil millet....

Alıntıları Göster
    nası özgür değiliz bilader? Ben ne istersem onu oynar, beğenmezsem basarım çarpıya yok olur? Bundan ala özgürlük mü var
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicho

Dostum sadece bu sitenin değil artık bu ülkenin gerçekten çivisi çıktı, bütün dünyada bir bozulma var evet ama burası gerçekten içi boş, cahil ve ne kadar cahil ve aşağılık olursan o kadar şakşaklandığın bir yer oldu. Varoşluk kokuyor bütün konular tiksiniyorum ya ne hale geldi ülke.
    Bozulma olması olası bir şey. Çünkü düzeni yöneten zihniyetlerin amacı hep aynı, farklı dinler, farklı psikolojiler yaratabilirler toplum üzerinde, ama bu insanların amaçları ortaktır.
    Ben bizim ülke hakkında daha çok konuşuyorum çünkü en çok ceremesini çektiğim toplum bu ülke'nin toplumudur. Sadece tek bir kısım için demiyorum bunu, ben artık öyle bir hale geldim ki, bir sınıfın içinde olan hiçbir camia'nın içinde bulunmak istemiyorum. Çünkü herşeyin içine eden en büyük nedenlerden birisi sınıf savaşıdır. Herkes kendi hizmet ettiği akılı doğru buluyor. Bu komik. Çünkü kim olursa olsun orta da kendi fikirinden çok, kendisine dayatılan gerçeği geveliyor. Yani orta da gerçek anlamda kişinin kendisine özgü bir anlayış yetisi yok; tamamen ezber :)
    Mevki olayından bahsediyorum. Yani bir insanın insan olabilmesi için, ne bileyim, müslüman, kemalist, akıllı, ya da herhangi başka bir şey'de uzunluk kazanması için ezber olması fazlasıyla yetiyor. Ama önemli olan insanın derinliğidir, dış görünümü ya da gösterişi değildir. Şu ülke de ki siyaset anlayışı mesela. Her insan artık politik olmuş. Politikacılardan bir farkı var mı ? Hepsi rant sağlamak için bir ötekinin açığını buluyor. Kardeşim kimsenin açığını bulmayın sadece yapın yani bu kadar basit. Tabi bunlar dikkat çekmiyor. Önemli olan bir ötekinin açığını başkasına geveleyip durmak. Bu durumda başkası da kendisi gibi kendi eksikliğini gizlemiş olacak, gururu hoşnut olup boş boş yükselecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

nası özgür değiliz bilader? Ben ne istersem onu oynar, beğenmezsem basarım çarpıya yok olur? Bundan ala özgürlük mü var

Alıntıları Göster
    Hocam şunu diyorum, sevdiğin bir yayın var diyelim ve güzel bir şaka anı geldi ve hafif eleştirel tehlikeli bi şaka yaptın.

Normal arkadaş ortamında olsan kimse sana bişey yapamaz ya gülerler ya gülmez orası aynı ama ilişki devam eder

lakin bu yayınlarda yayıncı sana hafif kıl mı oldu, hoşuna gitmeyen bişey mi yaptın? laps diye modlardan biri banlıyor seni. senin konusma özgürlüğünü alıyor.

neden? çünkü kendi iradenle kendi istediğin bi cümleyi söyledin. Söylediğin şey yayıncının çetini aktif tutan, "wholesome" dediğimiz güzel muhabbettense hiçbir zaman sorun olmaz. çünkü yayıncıya yardım etmiş oluyorsun. onun para kazanmasına yardımcı oluyorsun köle gibi.

ama yayıncıya en ufak bi yanlış bişey söyle (hakaret falan demiyorum hadi onları geçtim)

işte bu senaryoda eğer bağış yapan biri değilsen çiziyolar seni bazı yayıncılar var adamlar iplemiyor mesela onlara helal olsun diyorum. niye öyle dedin adamım falan diyor devam ediyor yayına. ama bazıları tam teşkilat modları falan var yalayıcılar diyorum ben onlara, hepsi tetikte bekliyor. amaç yayını olabildiğince üste çıkarmak, yayıncı hakkında en ufak olumsuz bir şey söylenmeyecek. olay bu. YAYINCI PARA KAZANACAK SEN KİMSİN KÖPEK

ben de izlemiyorum lan sizin yayınınızı diyip çıkıyorum. %80 90ı böyle maalesef yayınların.

bu arada arkadaşlar hep türk yayıncı ismi vermiş, ben türk yayın izlemedim hiç ama yabancılarda durum böyle, türklerde de böyledir tabi.

• Bence hemen hemen hepsi zaman kaybı.
  • Yazıdan anlaşılan twitch den hiç çıkmamışsın bütün yayınları izlemişsin ve diyorsunki izleyenler ezik

• Tehlikeyi görüyor musunuz bu silik tipler her gün bin tane konu açarak profil kastı şimdi ise tespit yapıyorlar akılları sıra. Yarın bunu bilir kişi kabul eden sığırlarda çıkar forumda sırf mesaj sayıları yüksek olduğu için. Kitlenin bunları iyi takip etmesi gerekiyor.
  • çok doğru aslında karşı çıkanlar twichte yayın izleyenler

sosyal hayatı olan biri böyle saçma şeylerle vaktini harcamaz çünkü zaten konuşucak arkadaşları yapıcak işleri vardır. yayıncıları düzenli takip eden tayfa ezik asosyal tayfadır. konuşucak kimseleri yok olsa da kendileri gibi muhabbet döndüremeyen avanak tipler olunca bu tür yayınlardaki muhabbetleri dinlerler sohbete bişeyler yazarak muhabbete dahil olurlar. hem böylece bi sosyal grubun parçası olduklarını da hissederler. bi de bu tip insanlar yıkık oldukları için yaşanmışlıkları da azdır yayıncıların anlattığı yaşadıkları şeyler onlara çok ilgi çekici gelebilir.

komik fln takip ettiğin kişiler vardır haftada 1 arka planda dinlersin mesela o normaldir ben oyun oynayıp her gün yayın açanlar ve bu tiplerin izleyicilerinden bahsettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

çok doğru aslında karşı çıkanlar twichte yayın izleyenler

sosyal hayatı olan biri böyle saçma şeylerle vaktini harcamaz çünkü zaten konuşucak arkadaşları yapıcak işleri vardır. yayıncıları düzenli takip eden tayfa ezik asosyal tayfadır. konuşucak kimseleri yok olsa da kendileri gibi muhabbet döndüremeyen avanak tipler olunca bu tür yayınlardaki muhabbetleri dinlerler sohbete bişeyler yazarak muhabbete dahil olurlar. hem böylece bi sosyal grubun parçası olduklarını da hissederler. bi de bu tip insanlar yıkık oldukları için yaşanmışlıkları da azdır yayıncıların anlattığı yaşadıkları şeyler onlara çok ilgi çekici gelebilir.

komik fln takip ettiğin kişiler vardır haftada 1 arka planda dinlersin mesela o normaldir ben oyun oynayıp her gün yayın açanlar ve bu tiplerin izleyicilerinden bahsettim
    twitchten yayın izlemek ezikliktir çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

Alıntıları Göster
    twitchten yayın izlemek ezikliktir çünkü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.