Şimdi Ara

twitch chat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu adamların hayatları hakkında ne düşünüyorsunuz

• hayatları varmı bunların mesela bişey diyo hemen herkes aynı şeyi yazıyo veya biri 5 mesaj spam hazırlıyo diğerleride hızlıca akan çetten onu kopyalayıp yapıştırıyo sitremır bişeye kzııyo adam direkt salty koyuyo 3 tane merak ettiğim bu saltyleri falan adamlar ezbere klavyedenmi yazıyo yoksa 2 saat surat seçme yerinden ciddi ciddi aratıyolar mı.2 şekilde de yazık cidden çok boş adamlar var
  • Abi yasuo oyna abi lütfen chat yasuo spam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önemli arkadaşlar
  • Çok önemliymiş.twitch chat
  • nesi bu kadar onemli? 8 defa up yapmisin, sorun yok bir sey yok. bu da senin fikrin arkadas, bence eglenceli bir cok insanla ayni seyi izlerken cosmak

• spam yapma şikayet ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitch chat sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Riottan ban show
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaşları maksimum 20.

Sabahtan akşama kadar babasının parasını bağış olarak yollayıp akşama kadar chate rekt , lul , düzüldünüz vs yazmak akıl işi değil.

Acıyorum gençliğe. Birde sağlam muhabbet dönse neyse yayıncılar habire bunlara sövüyor bunlar coşuyor anlamış değilim.

Zaten asıl işi oyun izlemek , öğrenmek olan tam ekran yapıp izliyor benim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Yaşları maksimum 20.

Sabahtan akşama kadar babasının parasını bağış olarak yollayıp akşama kadar chate rekt , lul , düzüldünüz vs yazmak akıl işi değil.

Acıyorum gençliğe. Birde sağlam muhabbet dönse neyse yayıncılar habire bunlara sövüyor bunlar coşuyor anlamış değilim.

Zaten asıl işi oyun izlemek , öğrenmek olan tam ekran yapıp izliyor benim gibi.

tam "sonunda anlayan biri çıktı" diycektim ki son cümlede bozmuşsunuz hocam. allah aşkına normal bi insanın twitchte işi nedir yav. oyun oynayan da, twitchde oyunu izleyen de ayrı boş adamdır gözümde. tek akıllı adamalr oyunu twitchten oynayıp para kazananlar,bi amaç var çünkü adam ekmeğini kazanıyor
  • Mesela dota2 oynuyorum milyon tane hero milyon tane item var bunların nasıl kullanılacagını , combosunu benden daha iyi oynayan ELİ AYAGI DÜZGÜN insanlardan ögreniyorum.

Bunda garip anormal bir sey yok.
  • Yarım saatten fazla izleyemiyorum hiç bir yayını, özellikle lol gibi oyunlar oynanıyorsa. Sadece Jahreinin RoK ve Arma roleplaylerini izlerdim, efsanedir
  • Senin orda ne işin var
  • Sadece başlayıp daha önce oynamadığım bilmediğim oyunları öğrenmek için izliyorum twitchi. Çok nadir o da. İzlerken de chati kullanmıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.