Şimdi Ara

TWİTCH OFFLİNE VİDEO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar sorum çok basit twitchte online olarak video yayınlamanın yanında offline olarak çektiğimiz (canlı yayın olmadan, kendi başımıza) videoları twitch'e yükleyebiliyor muyuz? Yoksa sadece online yayın yapmaya mı izin veriyor bu twitch acil cevap lütfen teşekkürler.



  • Hayır, sadece yayın kapattıktan sonra sanırım kendi sunucusunda barındırıyor ve geçmiş yayınlarda görebilirsiniz. Ki zaten Twitch bunun için uygun demil çünkü telif hakkından dolayı yayının büyük böümünün sesini kapatıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Woozie

    Hayır, sadece yayın kapattıktan sonra sanırım kendi sunucusunda barındırıyor ve geçmiş yayınlarda görebilirsiniz. Ki zaten Twitch bunun için uygun demil çünkü telif hakkından dolayı yayının büyük böümünün sesini kapatıyorlar.

    Hocam yayını kapattıktan sonra ne demek ayrıca telif haklarını biraz daha açabilir misiniz?
  • Yani yayını kapattığınız zaman profilinizdeko geçmiş yayınlar bölümüme geliyor. Twitch telif haklarına çok dikkat ediyor genelde çoğu yayını daha sonra izlemek istediğinizde sessiz geçiyor çünkü Twitch sesi kaldırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Woozie

    Yani yayını kapattığınız zaman profilinizdeko geçmiş yayınlar bölümüme geliyor. Twitch telif haklarına çok dikkat ediyor genelde çoğu yayını daha sonra izlemek istediğinizde sessiz geçiyor çünkü Twitch sesi kaldırıyor.

    anladım hocam teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.