Şimdi Ara

tv kartı önerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 100 ytl ile 150 ytl arasında tv kartı almak istiyorum tv kartları hakkında fazla bilgim yok ben kablolu tv anten den izleyeceğim anolog ve digital hangisini almam erekir bir de marka söyleyebilirseniz sevinirim teşekkürler

• Aslında bu konu hakkında incelemek üzere açmıştım ama madem bir başlık açılmış. Bana da DVB-S , USB'den bağlanan bir kart önerirseniz sevinirim.
    Tabi en önemli olan konu malum işleri başarabilmesi : ))
  • dostum bu konularla ilgili bir sürü başlık açılmış durumda
    dahili kart için avermedia a700
    usb olan içinse skystar 3 öneriyorum ve öneriliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cezbei

ben 100 ytl ile 150 ytl arasında tv kartı almak istiyorum tv kartları hakkında fazla bilgim yok ben kablolu tv anten den izleyeceğim anolog ve digital hangisini almam erekir bir de marka söyleyebilirseniz sevinirim teşekkürler

analog bir tv kartı alman işine yarar..alabileceğin kartlar;

avermedia usb analog tv kartları : 100-150 ytl arası
    avermedia pcmcia analog tv kartı (yeni aldım kendime memnunum) : 45 ytl
    avermedia pci-express analog tv kartı (masaüstü bilgisayarlar için) : fiyatını bilmiyorum..

marka olarak değişik markalar olabilir onların fiyatlarına da bakabilirsin ama avermedia'yı tavsiye ederim ben şahsen..

ekleme: NOT: Analog tv kartlarına çanaktan gelen kabloyu direk bağlayamazsın eğer çanak antenden dijital yayınları direk alıp izlemek istiyorsan dijital ekran kartı alman gerekir..Kablo TV, Karasal Yayın, ve Uydu Alıcıdan gelen görüntüyü izlemek için analog tv kartı yeterli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 8 Ekim 2008; 13:03:45 >

• Avermedia a700 ss2 ss3 bunlardan alabilirsin tavsiyem skystar 3 tuneri güçlü
  • usb tuzlu geldi ben de skystar 2.8a aldım : ))

yeni bir kablo çekicem de kablo çok önemli mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.