Şimdi Ara

tv deki otomobil programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tv kanallarında otomobil programlarına pek rastlıyamıyorum. Bildiğiniz programları yazabilirmisiniz.

• bi ara starda pazar günleri 12 de intercity rent a car ın sunduğu bi program vardı o güzeldi ama çok kısaydı zaten artık yok daha başka da adam gibi bi program yok varsa izleyelim..arasıra cnnturk de 7.vites e rastlıyorum iyi bişeye benzio
  • cnn türkde 6. vites vardı ama nooldu bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: no_fate

cnn türkde 6. vites vardı ama nooldu bilmiyorum

haklısın yaw karıştırmışım 7.vites diye 6.vitesdi o programın ismi
  • discovery de 5. vites programı var ama yeni bölüm çok nadir rastlıyorum genelde eski bölümleri veriyorlar yada ayda bir aynı bölümleri baştan bi daha yayınlıyorlar

birde top gear var ingilizcem yok ama zaten bi aracı beyenip beyenmediklerini ingilizce bilmedende anlayabiliyosunuz

eskiden starda intercity rent a car vardı türkiyede bugüne kadar yapılmış en iyi programdı bence neden kaldırdılar anlamadım şimdi onun saatinde ev döşeme programı var her haftabi umutla bekliyorum ama yok
  • ben discovery izliyorum orda araba modifiyecileri diye bir program var gerçek adı ...deals mı ne tam bilmiyorum
    eski arabaları alıp yeni gibi yapıyorlar hoşuma gidiyor benim adam ordan burdan 500 pound civarına otomobil alıp arabayı bi güzel toparlıyorlar 1500-2000 civarına satıyo falan
  • ya bizim köyde 68 opel record var bi tane 2.0 motorlu falan ama full orijinal üstü falanda açık onuda modlamaya gelirler mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bbc prime topgear
    discovery wheeler dealer
  • quote:

Orjinalden alıntı: 555_53_78

bbc prime topgear
    discovery wheeler dealer

aha işte demeye çalıştığım program bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

quote:

yok yaw sen doğru söyledin 7. vites

önceden 6 vitesli araba az olduğu için programın adı 6. vitesdi şimdi baktılar b.ku çıktı 7. vites yaptılar.eğer 7 vitesli arabada piyasada çok olursa 8.vites yapabilirler

buda futbolda ki 91. dakka gibi bişey

• 7. vitesi izleme fırsatını pek bulamadım ama doğru 7. vites olmuş
  • pazarları tv5 de taksi programı var.mümkün oldukça takip etmeye çalışıyorum.
  • Aslında güzel bir program lazım Türkiye de otomobil programları için !

Bin çeşit aptalca magazin programı var bir sürü kanalda ve çok gereksizler, bizim millet de başka türlü program seyretmez zaten.

Ne kadar da boş işlere odaklanan bir toplum olduk yahu ?
  • mtv`de pimp my ride vardı bu aralar göremiom bide motorların olduğu bi prg. vardı ya discovery de orange county choppers mıydı nedi:)discovery de bideşey wardı rides bide hotrodların yapılışını gösteren bi prgram var boyd die bi adam ve işçileri yapıo ama ismini hatırlayamadım bunların hepsi cuma cumartesi pazar pazartesi arka arkaya yayınlanıo
  • sinyal,sol şerit var. ne kadar otomobil programı oldukları tartışılır. yarısından çoğu sol şerit'te ünlülerin araba modelleri maceraları. şöyle kaliteli bişey pek yok.en güzeli: pimp my ride, wheeler dealers.. bide pazar günü rtl de de manyak bi program var ama saaatini bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fataleagle -- 8 Şubat 2006 22:42:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: er9en

quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

quote:

yok yaw sen doğru söyledin 7. vites

önceden 6 vitesli araba az olduğu için programın adı 6. vitesdi şimdi baktılar b.ku çıktı 7. vites yaptılar.eğer 7 vitesli arabada piyasada çok olursa 8.vites yapabilirler

buda futbolda ki 91. dakka gibi bişey

işe bak yaw....

• quote:

Orjinalden alıntı: fataleagle

sinyal,sol şerit var. ne kadar otomobil programı oldukları tartışılır. yarısından çoğu sol şerit'te ünlülerin araba modelleri maceraları. şöyle kaliteli bişey pek yok.en güzeli: pimp my ride, wheeler dealers.. bide pazar günü rtl de de manyak bi program var ama saaatini bilmiyorum

• Top Gear üzerine program yok, fakat sunucusu Jeremey Clarkson biraz iri bir arkadaş olduğu için bazen küçük spor araçlara girmekte zorlanıyor, bir de BMW'ye gıcık bir adam.

5. Gear programındaki Tiff Needel ise eski bir formula 1 pilotu ve altında güzel bir araç oldumu yılan gibi kullanıyor, o zaman programı izlemek başlıbaşına bir keyif oluyor, bir keresinde bir BMW M3 denemişti, ağzımın suyu aktı izlerken resmen, adam araba ile dans etti ve onu fiziksel sınırlarının sonuna kadar zorladı !
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsuyoi

quote:

Orjinalden alıntı: fataleagle

sinyal,sol şerit var. ne kadar otomobil programı oldukları tartışılır. yarısından çoğu sol şerit'te ünlülerin araba modelleri maceraları. şöyle kaliteli bişey pek yok.en güzeli: pimp my ride, wheeler dealers.. bide pazar günü rtl de de manyak bi program var ama saaatini bilmiyorum

evet sol şerit eskiden iyiydide şimdi çok berbat. magazinden başka birşey değil. araç hakkında hiçbir bilgi verilmiyor. markası bile saklanıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: MaviBodrum

Top Gear üzerine program yok, fakat sunucusu Jeremey Clarkson biraz iri bir arkadaş olduğu için bazen küçük spor araçlara girmekte zorlanıyor, bir de BMW'ye gıcık bir adam.

5. Gear programındaki Tiff Needel ise eski bir formula 1 pilotu ve altında güzel bir araç oldumu yılan gibi kullanıyor, o zaman programı izlemek başlıbaşına bir keyif oluyor, bir keresinde bir BMW M3 denemişti, ağzımın suyu aktı izlerken resmen, adam araba ile dans etti ve onu fiziksel sınırlarının sonuna kadar zorladı !

aha bende izledim onu sorma ya bayıldım kaldım zaten o adamada hastayım yaa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.