O

Yüzbaşı
22 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 44 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Geçen hafta da buna bir benzer bir konu açmıştım ama tatmin edici bir cevap alamadım.Şimdi ben aracı alalı 1 sene oldu.Kasko yaptırdım hatta geçen hafta tekrar yenilettim.Bir o kadar Sigorta şirketinden Teklif de aldım,bi sorun çıkmadı.Tramerden Şasi No ile kaza ve hasar sorgulaması yaptım.birinde 2500 TL,birinde 3500 TL hasar kaydı çıktı.
Yukarıdaki hasarlarla araç Perte ayrılabilir mi?Sigortam.netten kasko teklifi almaya çalıştığımda üzerinize kayıtlı Pert araç bulunmaktadır denmesi neden olabilir?(üzerime zaten bir araç kayıtlı durumda,o da bahse konu olan araç)
Sonuç olarak PERT durumunu net olarak öğrenebileceğim bir merci bulunmakta mıdır?ya çünkü satarken bari araç Perttir ona göre alın diyebilelim,biz bi hataya düşmüşsek karşı taraf düşmesin bari
Kasko teklifi için fiyat araştırması yaparken Sigortam.nete de bakayım dedim.plaka ve bilgileri girdikten sonra üzerinize kayıtlı Pert araç bulunduğundan Kasko teklifi veremiyoruz dendi.Ben o kadar sigortacılardan teklif aldım,kimse bişi demedi zaten araç 1 yıldır kaskoluydu.ben aracı alırken sadece çamurluk değişimi var diye almıştım.şimdi bu Pert durumunu nereden öğrenebilirim,ne yapabilirim.5664ten hasar sorguladım.bi 2500 TL,bi 3500 TL hasar çıktı.Pert olacak kadar büyük hasar değil gözüken
Bugün yetkili serviste 160 bin bakımı için randevu aldım,900 TL fiyat verdiler.bu 100 de 20 indirimli hali.nasıl acaba,bana biraz pahalı geldi sanki,araç 2006 model Toyota Rav4.
arkadaşlar aracın şoför koltuğundaki deri koltukta ufak bir yırtılma vardı ama çözüm bulamayınca yırtık büyümeye başladı bu konuda ne yapılabilir acaba?
bir de aracı parkettiğim yerde ağaçtan yapışkan sakızımsı maddeler tavan ve ön kapılara bulaşmış.yıkattığım halde çıkmadı.
çözüm önerilerinizi istirham ediyorum.
arkadaşlar 15 tatilde memlekete doğru gitmeyi planlıyorum ama araçta Kış Lastiği yok.Yaz lastiklerinin durumu iyi.bu yüzden karlı buzlu olacağını tahmin ettiğim Konya yolu üzerinden değil Antalya istikametinden gitmek istiyorum.2006da o yoldan bi gezi yapmıştık,alabildiğine virajlı yollar.Yaz olsa Konya yolunu tercih ederim fakat kış şartlarını gözönünde bulundurursak o yol nasıl sizce,mantıklı mı?
arkadaşlar uzun yola çıkacağımdan kısa süreli çıkma kış lastiği alacağım.istediğim ebat yok.normalde aracımda 235 60 17 lastik var.normalde orijinal lastik ebatıysa 225 65 17.bi tane 235 55 17 kış lastiği buldum.acaba uygun mudur
ilgilenen arkadaşlar özelden ulaşabilirse bizahmet???
veya 225 değil de 235 kullanmak sıkıntı oluşturur mu,dezavantajları ne olur acaba?
arkadaşlar daha önce kullandığım araçlara da sıralı sistem lpg taktırmıştım.ilk taktırdığım araçta lpgye geçişte herhangi bir ses duyulmuyodu.ikinci aracımda tek bir kez tak sesi duyulup lpgye geçiyodu.şu an kullandığım araçta ise 5-10 saniye aralığında tak tak sesleri geliyo.bu normal midir,bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı merak ediyorum.
15 tatilde karlı buzlu yollardan geçerek araçla memlekete gitme niyetimiz var ama araçta kış lastikleri yok.bu şekilde çıkmak çok riskli olur mu.
Hakkında
Forum İmzası:
sd
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 567
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 908.741 (Bu ay: 1.910)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.