Şimdi Ara

Tüvtürk Randevu Hilesi Dikkatli olun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28 ağustos'da aracımın muayene süresi doluyor. Yeni muayene için taşıt vergimi ödedim. Egzoz muayenemi yaptırdım ve sıra Randevu almaya geldiğinde ise Tüvtürk'den ücretsiz randevu için Araç muayene randevu formu doldurduktan sonra beni arayıp arayıp bilgilerimi teyit etmemi istediler. İşlem sonucunda ise randevu ücretini nakitmi? kartlamı yapacaksınız? dediklerinde şok oldum. 2 yıl önce ücretsiz randevu alabiliyordum dedim. Ama artık özelleşti sizin adınıza biz randevu alıyoruz vs. gibi şeyler söylediler. Bu tür şirketler tüvtürk'e ait değilmiş http://aracrandevumuayene.com/ ben burdan randevu almıştım. arama motorlarında bunlar gibi daha bir sürü var. Tüvtürk'ten randevu almadan önce bu gibi şirketlere dikkat edin hile ile paramızı almaya çalışıyorlar. Gerçekten ücretsiz randevu hizmeti veren http://www.tuvturk.com.tr/ tir. Artık sanal ortamda işlem yaparken 2 defa düşünmeye başladık.

• Hangi sitede bulunduğunuza bakmadan işlem yapıyorsanız iki değil on iki kere düşünün bence.
  • yalnız site bildiğin dolandırıcılık ne kadar ücret istediler?

görende bunlar muayne edip getiriyor sanacak tamamen dolandırıcılık..

görülsün dolandırıcılık google'da

http://aracrandevumuayene.com/
    aracrandevumayene.com
    http://aracrandevumuayene.com/
  • Geçen cumartesi muayene yaptırdım direk tuvturk sitesinden online randevu aldım.Böyle sitelerin olduğunu ilk defa duyuyorum adamlara bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden 14 TL istediler, sanırım, araçlara göre değişiyor.
  • ya adamlar haklı, millet okadar üşengeçki tuvtürk yazmaya üşeniyor

mesela ruhsat için hala muameleciye gidenler var,uyanıklar için fırsatlar ülkesi resmen.

örneğin fatura ödemek için bile komisyon veriyorlar ne ilginç bir ülke,teknolojiye düşman ünsan dolu

hala kredi kartı almayıp işi düşünce başkasından isteyen acayip canlılar yaşıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 22 Haziran 2017; 14:19:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• barisim1985 B kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani dolandırıcıların fiyat listesi olduğunu ve araç tipine göre fiyatlama yaptıklarını mı düşünüyorsun hala?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tüvtürk ten randevu alamayan adamlar avlasınslar zaten. Randevu almak gayet basitken böyle saçma sapan sitelere para kaptırmak cahilliktir.
  • aaguler kullanıcısına yanıt
    Doğruysa eğer, vergiye tabi iş yerleri varmış. yaptıkları iş Randevu Danışmalık Hizmetleri olarak geçiyormuş. ama insanı yanıltan şey genelde google da ilk sıralarda olmaları
  • Bence hızlı bir şekilde bütün internet aboneliklerinizi sonlandırın.

• Sitenin azıcık altına inip okusaydınız keşke

quote:

Tüvtürk ile iş ortaklığı bulunmayan ve tüvtürk resmi web sitesinden bağımsız danışmanlık hizmeti veren firmamıza ait Araç Muayene Randevu Alma Sitemizde bulunan içeriklerin Tüm hakları saklıdır.
    2017Ⓒcreativewww.barissavas.com seo danışmanlık

Geçmiş olsun, düşük bir mebla çekmişler. İnşallah kart dolandırıcığı değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 22 Haziran 2017; 15:3:12 >
  • Bence bunda hileden ziyade sizin dikkatsizliğiniz var
  • quote:

Gerçekten ücretsiz randevu hizmeti verenhttp://www.tuvturk.com.tr/ tir.

Muayene işlemini yapan firmayı tek ücretsiz randevu veren yer sanan kişiler oldukça dolandırıcılık, komisyonculuk hiç bitmez bu ülkede.
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    dostum cep telefonu kullanmayıp iş yerinden konuşan hazine avukatları var
  • Randevu alma hizmeti sonuçta. Biri beni arasa, onun adına hatasız bir biçimde güzelce ilgilenerek randevusunu ayarlasam, hatırlatsam bir sıkıntı olmaz heralde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • self-phishing gibi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

Randevu alma hizmeti sonuçta. Biri beni arasa, onun adına hatasız bir biçimde güzelce ilgilenerek randevusunu ayarlasam, hatırlatsam bir sıkıntı olmaz heralde.

Hizmet değil keklemece. Tüvtürkten girip boş günü, boş saati görüyorsun ve randevunu alıyorsun. Burda parayı ödüyorsun ancak boş günü saati göremiyorsun. Bir arkadaş keklendi bunlara. Çok gülmüştüm.

Bir de yazılımcı olacak.

• ben de çok şaşırmış ve hemen burada konu açmıştım.
    uyanıklar goolge a ücretli reklam vermişler, tur turk yazsan bile ilk 3 sitew böyle ücretli
    ancak 4. sırada tüvtürk ün kendi sitesi vardı.
    dalgınlıkla bunların tuzağına düşen çok oluyordur.
  • Dolandırıcılık vs değil ki bu...

Adam bir internet sitesi açmış hizmet veriyor karşılığında da ücret alıyor

Heee açtığı site ismiwww.tuvturkk.com gibi yanıltıcı veya çelişki yaratacak isimlerden oluşur o zaman sazan pishing'in kralını yapar...

Ancak adam araçtandevu vs isimli bi site kurmuş hizmet veriyor...

Aynı şekilde vize işlemleri yapan , Greencard başvurusu yapan ve karşılığında ücret alan yüzlerce site var...

• Oha şoktayım. Yahu TUVTURK sitesinden randevunuzu alacaksınız 3 tıklamayla. Aracı siteden randevu almak da neymiş? Tabi para isterler. SEO çalışmasıyla arama sonuçlarında üste çıkıyorlar herhalde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.