Şimdi Ara

Tütün Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklasik 10 yildir sigara kullaniyorum.
    Son 1.5 yildir ise tutun kullaniyorum.
    Tutun kullananlar bilirler, artik normal paket sigara icemiyorum.
    Su anda old horborn ve drum tutunleri tercih ediyorum.
    Ancak biraz degisiklik arayisina girdim.
    Adiyaman tutunu ve kuba veya captain black aromali tutunler cok ovuluyor.
    Ben bir kac yerden aldim ama berbat kokuyor tadimi iyi olsa bile.
    Okudugum yorumlara gore ise iyi bir adiyaman veya celikhan tutunu koku yapmaz deniyor.
    Ozellikle internet uzerinde bu tutunleri cokca satan yerler var.
    Buralardan tutun alan var mi?
    Gercekten koku yapmiyor mu?
    Bu konuda tecrubeli arkadaslarin paylasimlarini bekliyorum.
    Tesekkurler.

Not: SİGARA SAGLİGA ZARARLİDİR! İCMEYENLER KESİNLİKLE BU İLLETE BASLAMASİN!

• tütünü merak ediyorum sigarayı bırakıp başlamak istiyorum sigara göre tadı nasıl ve farkı ne
  • Bende uzun zaman dediğin tütünleri denedim ama tütünde son nokta george karelias and sons tobacco deneme şansın olursa dediğimi anlayacaksın
  • fbilker1907 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim ama free shoptan temin edilebilen butun paket tutunleri denedim neredeyse.
    Golden Virginia, Drum, Old Holborn, George Karelias and Sons, Pueblo, Van Nelle
    Ve bunlarin tamaminin hafif agir versiyonlari dahil :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Adıyaman tütünü alırsın Bitlis tütünü çıkar dikkat etmek lazım. Sen piyasadaki ithal tütünleri denemissin zati.
    Ben olsam karışım yapardı. Farklı tütünleri bir aRaya getirip farklı aromalar denerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii kişiden kişiye göre değişir ben kırmızı winston soft bağımlısı biri olarak kendime en uygunu george karelias and sons olarak buldum
  • Oncelikli amacim katkili tutunden biraz daha uzaklasmak. Fabrikasyon sigaralar kadar olmasada paket tutunlerde de katki mevcut.
    Agiz tadima uygun bulabilsem yurdum tutunune devam edecegim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sarma tütün hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Küflenmiş tütün içilir mi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende yaklaşık 7 ay tütün sarıp içtim. İlkin hazır filtre ile denedim,pek tat alamamıştım. Çarşafa sarmaya başladım ama sigaraya nazaran çok pis kokuyordu en son usandım ve bıraktım. Sana da tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adıyaman tütünü iyidir. Benim aldığım mahsul rahatsız edici derecede kokmuyordu. Eski bir arkadaşım getirmişti. Adıyaman tütünü diye genelde ikinci sınıf ürünleri veriyorlar. Aldığın yer çok önemli

• Bırak şu tütün sigara içmeyi

20 küsür yıl içtim şimdi bırakacam diye uğraşıp duruyorum

• Zam geldiğinden bu yana benim de düşüncem tütün kullanımı ama sarma konusu sıkıntılı. Ben sigara içecek zamanı neredeyse zor buluyorum hafta içinde bir de sarma işine girersem bir çıkar sarar girer sonra içerim anca
  • Hocam çelikhan tütünü ustunuzde fazla koku birakmiyor elinizide yikarsaniz gidiyor koku ancak abartıldığı gibi 0 koku da değil tabii ki tütün bu kokucak

Not:Çelikhanin icimi her ne kadar uzun ve keyifli olsa da marlborodan vazgeçemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klokt -- 7 Mayıs 2016; 23:42:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.