Şimdi Ara

Sarma Tütün Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
18.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, günde en az 10 tl sigaraya vermek , öğrenci olarak baya bir bütçeyi zorluyor. Erzurumda okuyorum , internetten veya başka bir yerden tütün alan ve memnun olan var mı? Yardımcı olabilirmisiniz?
  • Sarı drum favorim hafif orta istiyosan

Memlekette internetren alıyorum ben bulunmadığı için 2 farklı yerden aldım sorun yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulabiliyorsan Çelikhan al (ben bulamıyorum) netten alacaksan genelde bazıları üçkâğıt yapıyor, sana önce iyi daha sonra yavaş yavaş kötü göndermeye başlıyorlar(işini düzgün yapanları tenzih ediyorum)

• Hocam hafif orta ve tatli sert var elimde ama president veya 2005 isterseniz yardimci olurum president ve 2005 tekel tutunu kilosu 120 tl 5 karton cikiyor 50 paket demek 50 x 10 500 tl 150 tl ye 50 paket sigara iciyorsunuz

• Gelişmiş ülkelerin az gelişmiş ülkelere sattığı en karlı üründür sigara. Hem onları zehirlersiniz hemde kendinize bağımlı hale getirirsiniz. Tütüne geçmen yerine sigarayı bırakman daha karlı... Bırakamıyorum diyorsan da en azından burada üretilen tütünü iç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 30 Ağustos 2017; 21:38:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poljac

Sarı drum favorim hafif orta istiyosan

Memlekette internetren alıyorum ben bulunmadığı için 2 farklı yerden aldım sorun yaşamadım

Nereden aldınız Hocam? Dediğiniz paket tütünlerden kaç sigara çıkıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

Gelişmiş ülkelerin az gelişmiş ülkelere sattığı en karlı üründür sigara. Hem onları zehirlersiniz hemde kendinize bağımlı hale getirirsiniz. Tütüne geçmen yerine sigarayı bırakman daha karlı... Bırakamıyorum diyorsan da en azından burada üretilen tütünü iç

Haklısınız hocam, tekel tütünleri Hakkında ne düşünüyorsunuz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sarma tütün hakkında
    9 yıl önce açıldı
    sarma tütün içiyorum ss li
    10 ay önce açıldı
    Küflenmiş tütün içilir mi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnce ve arap kağıdına sararsan 200 civarı oluyor heralde açık tütün istiyosan bulaşma internete falan sakın git bi tütüncüye dene tütünleri her taraf tütüncü artık zaten. Ben nerden aldığımı bulamadım şimdi googleda ithal tütün dalan diye ararsan bulursun güvenilirliğini falan bakarsın kendin

• Elektronik sigara
  • Arkadaşlar, ben Adıyaman Çelikhan'lıyım. Katkısız, saf çelikhan tütünü isterseniz yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Elektronik sigara

O da çok zahmetli be arkadaş likiti, atomizeri vs. ben aldım 2 ay falan kullandım sonra sattım. bir de sürekli insanın canı çekmek istiyor elimden düşmüyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.