Şimdi Ara

Sarma tütün hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kırmızı winston box içiyorum ilk defa sarma tütün kullanıcam internetten bol bol araştırdım

--Old holborn yellow

--Drum

--Golden virgina

alıcam tütün olarak sarmak içinse

-- kırmızı rızla

-- arap çarşafı
    -- kahverengi smoking

bunları alıcam

gidicem tobacco shopa artık bu bahsetiklerimden hangisi varsa 1 adet 50gr tütün ve 1 adet kağıt olmak üzere alıcağım

birde ucuzundan 5 6 tl lik bir sarma makinası alacağım

daha önce sarma tütün içen yada bahsettiğim tütünleri kullanan varsa tecrübelerini aktarabilirse sevinirim

• Bir sürü marka saymışsın. Hangisini beğeneceğini bilmen için hepsini denemen lazım sonuçta. Ben Golden Virginia kullanıyorum arap kağıdıyla. Ama uzun bir süredir bu tütünlerin orjinallerini bulmak nerdeyse imkansız oldu öyle bir sorun var. Sırf bu yüzden bırakmıştım ama yakın zamanda yine başladım. Tatlarını baya değiştirdiler. Özellikle Golden'ın. Drum'ı da epey kullanan var ama onun tadı bana ekşi geliyor açıkçası.

Bu saydıklarını kombine etmek önemli konu. Bana mesela istediğin tütünü ver eğer arap kağıdı varsa tadını çıkarırım. Diğer kağıtlara katlanamıyorum. Yapay geliyor. Hangisinin sana uygun olduğunu bulman lazım.

Bir de bildiğim kadarıyla sarma makinası alacaksan kağıt almana gerek yok. Makinaya yanında satın alacağın içi boş sigaralardan ve tütünden koyuyorsun, makine onu dolduruyor. Tabii yeni bir teknoloji çıkmadıysa. Elle sarmayı daha keyifli buluyorum şahsen. Tecrübelerim bu kadar.

Sorun varsa eğer sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peyotenin yararları -- 13 Kasım 2016; 5:51:31 >

• Söylediğin tutunleri makineyle saramazsin,islak tutun onlar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carlingolson C kullanıcısına yanıt
    bu konu hakkında hiçbirşeye rastlamadım birazcık daha bilgilendirirmisin neden sarılmıyor ve elle nasıl sararım bilmiyorum
  • peyotenin yararları kullanıcısına yanıt
    abi o zaman ben olayı çok yanlış anladım

şimdi bu bana bahsettikleri kağıtlar arap kağıdı işte bu kırmızı rızla bunlar içi boş sigara değilmi zaten

bunları alıp o makinenin içine tütünü koyup ucuna boş sigarayı koyup git gel yapınca sarıyor diye biliyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perey Jackson

kırmızı winston box içiyorum ilk defa sarma tütün kullanıcam internetten bol bol araştırdım

--Old holborn yellow

--Drum

--Golden virgina

alıcam tütün olarak sarmak içinse

-- kırmızı rızla

-- arap çarşafı
    -- kahverengi smoking

bunları alıcam

gidicem tobacco shopa artık bu bahsetiklerimden hangisi varsa 1 adet 50gr tütün ve 1 adet kağıt olmak üzere alıcağım

birde ucuzundan 5 6 tl lik bir sarma makinası alacağım

daha önce sarma tütün içen yada bahsettiğim tütünleri kullanan varsa tecrübelerini aktarabilirse sevinirim

Neden hem kendini hem de çevreni zehirlemekte bu kadar kararlı ve ısrarcısın?

• Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    sanamı kaldı kardeşim beni yargılamak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sarma tütün içiyorum ss li
    10 ay önce açıldı
    Ankara'da Kaliteli Tütün
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://www.youtube.com/watch?v=7NYY45BT8Ek

bu videodaki ocb yi bulabilirim

tabaka hakkında hiçbir fikrim yok

bu filtresinin markası yok ne kullanacagım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perey Jackson

abi o zaman ben olayı çok yanlış anladım

şimdi bu bana bahsettikleri kağıtlar arap kağıdı işte bu kırmızı rızla bunlar içi boş sigara değilmi zaten

bunları alıp o makinenin içine tütünü koyup ucuna boş sigarayı koyup git gel yapınca sarıyor diye biliyorum ben

O senin dediğin içi boş sigaralar onlar değil arkadaşım. Bu yazdıklarını sarmak için de başka tarzda bir alet var ama kimse uzun süre öyle şeyler kullanmaz. Elle sigara sarmak da aşırı zor bir iş değil, zamanla öğrenirsin.
  • smoking carsafı hiç beğenmedim ben. siyah ocb temiz. filtreyi de siyah ocb ultra slim çak mis
  • ASkerde sarma sigara içiyordum. Sebebi de kilosu 40 liraya aldığım bir adıyaman tütünü vardı normal sigaradan kat kat lezzetliydi.yerine göre akşamdan makaron la sarıyordum. Yerine göre tabaka taşıyordum.

• Rajeesh kullanıcısına yanıt
    bu ikisinin fiyatı ne kadar hocam tam olarak

birde siyah ocb nin roll olanı var premium slim olanı var king slim olanı var hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perey Jackson -- 13 Kasım 2016; 17:12:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.