Şimdi Ara

Turktorrent Kapandı mı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
21
Favori
94.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    davetiye varsa atarmısın
    emin_ercan@hotmail.com

turktorrent 8 yıldır kullanıyorum.
  • arkadaşlar torrent sitelerinde üyeliği olanlar davetiye atabilirmi üye olduktan sonra bende başkalarına atacağım.

emin_ercan@hotmail.com

turktorrent 8 yıldır kullanıyorum.
  •  Turktorrent Kapandı mı

kulanıcı adı şıfre dogru gırıyorum ama açılmıyor. :)
    sanırım daha aktıf degıl
  • İndirdigim torrentlerden bir tanesi upload'a baslamis daha once tracker hatasi veriyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok yakında!
    Biraz daha sabır..........

Yazıyor, geri geliyor sanırım
  • igggames'den ve piratebay'den dahamı güvenlimi bu torrent grupları neticede dosyaları nerden aldıkları belli değil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 6 Ekim 2019; 9:16:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 9 yıllık turktorrentçiliğimiz bitti maalesef. torrent sitelerinde üyeliği olanlar varsa davetiye atabilir mi lütfen
    şimdiden teşekkürler.........
    hhkarahan@gmail.com
  • maile spam bölumune bakın
  • Ben de az önce turktorrente gireyim dedim sayfa bulunamadı,daha önce kapanırdı daha sonra farklı bir iki harfle yeniden devam ederdi,yaklaşık 10 yıldır üyeyim öylesine alışmışım ki yeniden açılmıyacak mı çok üzülürüm vallahi

• phoenixae P kullanıcısına yanıt
    bence o turktorrentin açılacağı ilk zamandaki yazı...
    bekleyelim bakalım tekrardan açılacak mı..
  • Merhaba.. Biraz daha beklemek gerek.

Söylediklerinize katılıyorum ancak ortalık bir durulsun, ne olduğu biraz daha netleşsin.. İade vs. yapılmazsa yargı yoluna gidilir vs. Sorun şu; Hakim, savcı, polis neyse, sana "Hırsız'ın hırsız ve yolunun ne yol olduğunu bile bile bu işe kalkışman, seni suç ortağı yapar." tarzında argümanlar ile gelirlerse ne cevap vereceğimiz. Bu konuda, tecrübeli bir avukat arkadaşımız bizlere yol gösterbilir.. Bilemiyorum, biraz daha zaman geçsin, ben şahsen site'nin insanları dolandırabileceği düşüncesini öteledim ve şu an için çok erken olduğuna kanaat getirdim.

Sağlıcakla.
  • turkseed e davetiyesi olan arkadaş var mı acaba?
  • Merhaba inşallah geri döner site
  • 3FSAN3X denen mendebur para avcısı aç adam her akşam mini chatte iptv babayiğitlerimiz nerede diye milleti dolandırdı haram zıkkım olsun ki ben 4 kez vip aldım en son 40 euro kaptırdım bunlara 10 gündür site kapalı bilgi dahi vermediler yazıklar olsun.
  • turkseed davetiyesi gönderebilecek varsa memnun olurum. yüzünüzü kara çıkarmam.
    gönderene bitturk davetiyesi göndereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarer -- 6 Ekim 2019; 22:44:5 >
  • Hemen eyyamcılık yapmamak gerekir diye düşünüyorum. Süper vip aldım 2 gün sonra site kapandı ancak hiç endişe etmiyorum. Geri gelecekler ki geldiklerinde de güzel bir özür hediyesi verecekler sanırım.

40 euro iyi para tabiki bazıları için, insanların tepkisi neden bilgilendirme yok diye. Böyle belirsizlik olduğundan çok tepki çektiler ve güven kaybettiler.

• Merhaba arkadaşlar malum Türk torrent gitti varsa Turkseed e davetiyesi olan arkadaş var mı acaba?
  • Sayin uyelerimiz, gecici sure kapali kaldik, cok yakinda tekrar sizlerleyiz!!!...
    bugün 01:53
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeharun

Merhaba arkadaşlar malum Türk torrent gitti varsa Turkseed e davetiyesi olan arkadaş var mı acaba?
    Turkseed daha gecen hafta üye oldum o yüzden davetiyem yok. Ama üzülmeyin indirecek bir şeyde yok. En son torrent dosyası 3 gün önce yiklenmiş. Üç gündür hareket yok sitede inderecek bir şeyde yok zaten. Türktorrent bekleyeceğiz mecburen.
  • bladeharun kullanıcısına yanıt
    Turkseed davetiyesi olan varsa atabilir mi ? teşekkürler
    ongan_12345@hotmail.com

kayıt olduktan sonra davetiye muhtemelen hemen türktorrentte de paylaşamadğımız gibi paylaşamıyorumdur ama paylaşabiliyorsam paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.