Doğum gününü kutla!
Bir web siteme sürekli farklı IP adreslerinden rahatsız edici ziyaretçiler geliyor. IP adreslerini engelliyorum fakat modem değiştirerek, VPN veya proxy kullanarak tekrar giriş yapabiliyorlar.
Sadece IP engellemek yerine ziyaretçinin VPN, proxy veya hosting bağlantısı kullanıp kullanmadığını anlayan bir sistem arıyorum. Mümkünse ASN, internet sağlayıcısı, ülke ve şehir bazında da kural oluşturabilmek istiyorum.
Örneğin belirli bir hosting firmasından veya VPN ağından gelenleri tamamen engellemek, bazı ziyaretçileri de farklı bir sayfaya yönlendirmek istiyorum.
Cloudflare’ın bazı özellikleri var ancak ücretli paket kullanmadan veya bütün siteyi Cloudflare’a bağlamadan bunu yapabileceğim bir servis, yazılım ya da eklenti var mı?
Daha önce böyle bir ziyaretçi filtreleme sistemi kullanan oldu mu? Özellikle sürekli IP değiştirerek geri gelen kullanıcılar için önerilerinizi merak ediyorum.
Tags: vpn engelleme, proxy engelleme, ip değiştiren kullanıcı, ziyaretçi filtreleme, hosting ip engelleme, asn engelleme, isp engelleme, cloudflare alternatifi, web sitesi güvenliği, istenmeyen trafik, bot engelleme, spam trafik
Konu silinsin
.
|
Mng kargo sorumsuzluğu
|
|
Vadi İstanbul Xiaomi Mağazası
|
|
|
LG G4 Para İadesi Hakkında
|
|
Meslek: işçi
İlgi Alanları: Pc-donanım,mobil cihaz vs.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 774
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 191)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.406 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
11 Yanıt
0