Şimdi Ara

TurkTelekom un Verdigi Fiber Modemi Baska Bir Modem ile Degistirmek Mumkun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba , elimde Asus AC55U modemim var. GPON cihazdan gelen ve TTNETin verdigi modemin WAN kismina takilan kabloyu Asus modeminin WAN kismina takip, tarayicidan modemin icine girip kullanici ismi, sifre ve hatta bana verdikleri TTNET modeminin MAC adresini girmeme ragmen bir turlu Asusa internet getiremedim. Bunun bir yolu var mi? Ben illa TTNET modemini mi kullanmak zorundayim?




  • Vlan 35 vermelisiniz..sonra o vlana pppoe adı ve şifresini yazmalısınız.bağlantınız gelecektir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir modem ile kullanmak mümkün hocam. Ben kendi Keenetic Extra Dsl modemimi kullanıyorum 100mbps fiberde. Ayarları Youtube da vardı oraya bakarak yaptım. Sizinde belki Youtube da mevcuttur nasıl fiberde kullanacağınız.

  • gokbiloz kullanıcısına yanıt
    Modem arkasinda dsl olan yere daha once splitter ile kullandigim vdsl kablosunu takiyordum. Suan o kablo olmadigi icin sadece fiberdeki wan portunu kullaninca Asusun sitesinde ayarlari yaparken bana lutfen telefon hattinin dsl kablosuna bagli oldugundan emin olun diye hata veriyor ve bir turlu ilerleyemiyorum kolay kurulumda. Diger ayarlari el ile yaptigimda ise bir turlu internet gelmiyor modeme. Benim internet telefon hatti ile birlikte kullaniliyor suan telefon hatti ttnetten verilen modeme bagli. Sorun bununla alakali olabilir mi acaba bilginiz var mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.