Bildirim
Uydunet'e normal modem olur mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Netmaster modemi kullanman gerekiyor onların bağlantı seçenekleri farklı olduğundan desteklemiyor.Anten kablosunu modeme takıyorlar al san uydunet ama senin evine kadar gelen hatta fiber olduğundan pek fazla kayıp oluşmuyor.Gördüğüm kadarıyla 25 Mb/sn'e kadar hızlarda pek kayıp oluşmuyor sadece 50 ile 100'de 1-4 mb kayıp oluşuyor motorola,netmaster hangisi daha alternatifine geliyorsa alabilirsin.Zaten onlar kampanya'ya başladığın zaman ayda 3 yada 6 tl karşılığında veriyorlar.İyi ki geçmişin çok hızlıdır kendisi TTnet'ten hızlıdır :) -
Netmaster modemi bridge moda alıp kendi modemlerini kullanabilirsin. Sadece cihaz fazlalığı olur. Ama sadece sendeki modemlerle bağlanamazsın. Mutlaka arada bir DOCSIS modem olmak zorunda, Motorola tavsiye ederim. -
Docsis bozuyor işi Uydunete geçip geçmemek konusunda kararsızım o yüzden sordum. 7-8 yıldır TTNET'teyim kararsız kaldım
-
TTnet'ten kaç mb hız alıyorsunuz merak ettim uydunet hem ucuz hemde hızı çok iyi fiber altyapısı var daha ne olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: NitroNos
TTnet'ten kaç mb hız alıyorsunuz merak ettim uydunet hem ucuz hemde hızı çok iyi fiber altyapısı var daha ne olsun.
TTNET'ten 8 mbps alıyorum sıkıntı yok. Ay başı gelince 800-830 kb/s download yapabiliyorum. Uydunet'te ping var diyorlar, her gece CS 1.6 oynuyorum şüpheliyim alıp almamakta. 100-150 metre ilerde saha dolabı var uydunet'in -
Ben o kadar online oyun oynadım altyapına göre ping oranı var yakınında uydunet kullanan varsa ping sor çünkü o ping yüksek diyenler bir çok sebep ile ping artar bilgisayarı kabloları ve altyapısına göre değişir ben en çok memnun olduğum internetti ben TTnet sorun yaşıyorum ping tavan fiber olmasına rağmen genede hizmet fena eğer TTnet fiber var ise bağlatın siz kendi tercihiniz ben memnun kaldım her servis sağlayıcıda sorun oluşabileceği gibi bundada oluşabilir modemi kendinizin almanızı öneririm.TTnet adsl kullanıyorsan ciddi derece ping fark eder emin ol ben cs 1.6 , cs 1.5 10'un üzerine pingim çıkmıyordu o derece millet 50 60 100 120 arasıyken düşün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 26 Haziran 2015; 20:12:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: NitroNos
Ben o kadar online oyun oynadım altyapına göre ping oranı var yakınında uydunet kullanan varsa ping sor çünkü o ping yüksek diyenler bir çok sebep ile ping artar bilgisayarı kabloları ve altyapısına göre değişir ben en çok memnun olduğum internetti ben TTnet sorun yaşıyorum ping tavan fiber olmasına rağmen genede hizmet fena eğer TTnet fiber var ise bağlatın siz kendi tercihiniz ben memnun kaldım her servis sağlayıcıda sorun oluşabileceği gibi bundada oluşabilir modemi kendinizin almanızı öneririm.TTnet adsl kullanıyorsan ciddi derece ping fark eder emin ol ben cs 1.6 , cs 1.5 10'un üzerine pingim çıkmıyordu o derece millet 50 60 100 120 arasıyken düşün.
sokakta 6-7 kişide uydunet var. karşı komşu uydunet kullanıyor. 1 haftalık deneme süresi veriyormuş galiba uydunet. 1 hafta içinde beğenmezsen geri çevirme hakkı var diyorlar
bursa merkezdeyim ping olacağını sanmıyorum aslında sonuçta büyük bir şehir altyapı sağlandır heralde
siz uydunet kullandığınız halde mi CS de ping 10 üzerine çıkmıyordu?
-
Kesinlikle ama ben kocaeli'de oturuyorum yurt dışına çıkışlar istanbul üzerinden yapıldığı için gayet düşük sizin şehir bursa olduğu için bizim hemen yanımızda türk telekom ve uydunet kocaman uyduları var galiba sizin internetiniz buraya gelip buradan istanbul'a aktarılıyor diye düşünüyorum.Çok ping yaşıcanızı zannetmem türk telekom'a göre kesinlikle geçin beğenmezseniz iptal edin ben memnundum yine olsa yine 100 mb/sn bağlarım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X