Şimdi Ara

Konya'ya Turkcell Superonline Fiber Altyapisi Gelecekmi? Getirmek için neler yapmaliyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, değerli forum dostlarim ben konyada yaşiyorum, ülkemizin şu son günlerinde internet servis sağlayicilari âdeta birbirlerine rakip olabilmek için superonline nin adimiyla uploadlari arttirdilar tabi genede en yürekli 50 mbps dowload 20 mbps upload ile superonline oldu son günlerde kampanyalari olsun fiyatlari olsun ve başka şehirlerde yaşayan ve superonline fiber kullanan arkadaşlarimdan aldigim bilgilere göre internetin çok daha iyisini kullaniyorlar. Ben şuan kablonet kullaniyorum adamlar Allahin Uploadini bile yukseltmiyorlar ping dir vs dir kötü değil ama neden en iyisi benim olmasinki?
    Turktelekomdan bahsetmiyorum bile benden uzak Allaha yakin olsunlar...
    2013 civarlarinda bi kazi yapmişlar superonline konya busan bolgesinde sonra ardi arkasi gelmedi sanirsam getirmek için neler yapabiliriz konyaya ? Bilgi alişverisinde bulunursak memnun olurum Teşekkurler değerli dostlar..
    Bu arada Sizden ricam konuyu öne çikarirsaniz sevinirim sesimiz daha çok duyulur belki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansulek -- 30 Nisan 2020; 8:12:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Arkadaşım olay belediye de bitiyor. Siyasi yönüde var işin maalesef.
  • Superonline'ın Konya'da altyapısı var zaten daha önce MetroNet veriyordu sonrasında Turkcell altyapısıyla beraber satın aldı ama altyapının yaygınlaştırılması Konya'da zor çünkü yerleşimler hep müstakil olduğundan dolayı yatırım maliyeti ile gelirler birbirini karşılamıyor anca 10 ya da daha fazla katın olduğu apartman, site ve toplu konutların olduğu bölgelere gelebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 17 Mayıs 2020; 22:1:7 >
  • eerkek E kullanıcısına yanıt
    Superonline ve siyasetin yani Ak partinin sorun çikaracagini sanmiyorum ortak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    Hocam mengene fetih caddesinde oturuyorum. Burasi zaten cadde boyunca apartman 6 katli apartmanda 18 daireli oturuyorum ne birde metro net altyapisi yok denilecek kadar biliyorum ki superonline onun devamini getirseydi sitesinde fiber olan yerlere konya yida eklerdi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • furkansulek kullanıcısına yanıt
    Konya'da yaygınlaşmaz çünkü insanlarda internet bilinci yok denecek kadar az ve her ne kadar kazı işlemleri kolay olsa da altyapı maliyeti diğer şehirlere göre daha fazla olacak çünkü şehirde var olan ring altyapısı bütün şehri kaldıracak güçte değil ve ringlerde kullanılan kablolar erişim kablolarına göre daha pahalı ve Konya'da mesafeler fazla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.