TurkTelekom Fiber - Kendi Modeminizi Kullanma Yöntemi
-
-
Hocam 2 el 60 tl aldim cöp bile olsa işe yariyor 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ İNSANLIK ÖLüR AMA YALAKALIK ASLA ÖLMEZ -
Fiberde böyle birsey yok diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Fiberde modem diye bir şey yok zaten Router var sol gibi firmalar vermiyor ams TT’den alıp kendi routerınızı kullanabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İşlemci: Amd Ryzen 9800X3D, Anakart: Asus X870E Apex, RAM: GSKILL TRIDENT Z5 Royal Silver RGB 6200MHZ CL28 64GB, Ekran Kartı: MSI RTX 5090 SUPRIM SOC, SSD:
Samsung 990 Pro 4TB Kigston Fury Renegade 1TB SAMSUNG 870 EVO 1TB, Güç Kaynağı: CORSAIR HX1200 PLATINUM, Kasa: Cooler Master Haf 700 Evo
Monitör: DELL S2721DGFA 27'' 2K 165HZ , Kulaklık: Corsair HS80 Max, Klavye: Corsair K68 RGB, Fare: RAZER DEATHADDER V3 -
Eskiden bir mac değiştirme muhabbeti vardı şimdi yok sanırım o. Ya da yalandı bilmiyorum.
Müşteri hizmetlerinden kullanıcı adı şifre veriyorlar mı bilmiyorum ama cihazınızın arayüzünden öğrenebilirsiniz. VLAN ID değerini de oradan öğrenin. Bu bilgileri yeni cihazınıza yazın bağlanıyor. Test ettim onayladım.
Arayüzden bulamazsanız config dosyasını indirip çeşitli programlar ile o dosyayı okunabilir biçime getirin. Oradan elde edin. Bu biraz zor olabilir ama bu iki seçenekten başka da bir çözüm aklıma gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 26 Ağustos 2022; 20:2:43 >_____________________________ -
Superonline firmasında başka modem kullanmak için MAC klonlamanız lazım. Ama Türk Telekom'da bu zorunluluk yok, PPPOE girip istediğiniz Router ile kullanabilirsiniz
_____________________________ İstanbul'un orta yerinde nezih bir semtte 16 yıldır DSL kullanan Forum üyesi.
Fiber gelsin diye yıllarca uğraştı, yapmadığı şey kalmadı ama başaramadı.
Taşındım ve artık GigaFiber kullanıyorum Keenetic Hopper AX3000
ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ
Benzer içerikler
- hiper internet nedir
- zyxel modem arayüz
- türk telekom fiber başvuru
- türk telekom modem kablo bağlantısı renkleri
- türk telekom kullanıcı adı şifre
- ttnet internet paketleri
- en hızlı internet hangisi
- türk telekom emekli tarifeleri faturalı
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- internet hızlandırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt