Şimdi Ara

TurkTelekom Cayma Bedeli Sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: GENERALCELL Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
5
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tüm arkadaşlar gibi bende aynı sorunla çarpışmaya başlıyorum bugün itibari ile.

Her ayın 26 sında faturam kesilirdi. Son ayın içerisinde iken geçtiğimiz ay hattımı turkcelle taşıdım. 1 Haziran itibari ile taşıma işlemim gerçekleşti. Yaptığım sorgulamalarda klasik olarak cayma bedelim 0TL olarak görünmesine rağmen bugün oluşturdukları faturada 630TL tutarın 540TL si cayma bedeli olarak görünüyor. Müşteri hizmetleri ile irtibata geçtim. İtirazımı ilettim.

Sosyal medyadan yardırdım. Şikayetvar, Cimer, Btk ve THH olarak süreç devam edecek...

Bakalım neler yaşanacak. Son ödeme tarihim 17 temmuz. 17 temmuzda ödemeyi yapar devam ederim itirazlara en kötü ihtimalle. Bakalım bu yalan dolanın sonu nereye varacak? Cayma bedeli sorguluyorum 0TL diyorlar. Ama faturada 540TL cayma bedeli yansıtıyorlar. Ülkede adalet fln yok zaten de görücez bakalım neler olacak.

• Büyük mağduriyet bende aynı durumdan muzdaribim. Tüketici hakem heyetine başvuracağım bende.Sözüm ona bazı fanboylar başka operatörlere geldi mi anında damlarlar ne hikmetse tt olunca ortalıkta yoklar.

• Telefonla Şikayet - Tamam

Twitterdan Şikayet - Tamam

Şikayetvar Şikayet - Tamam

Cimer Şikayet - Tamam

BTK Şikayet - Tamam

Tüketici Hakem Heyeti Şikayet - Bunu henüz yapamadım fatura görseli gelsin öyle yapıcam. Henüz faturayı pdf olarak yollamadılar.

Az önce genel müdürlükten aradılar. Nisan ayında aldıkları karara göre artık son ay içinde taşıma yapılırsa son ay tarifenin taahhütsüz bedelinden gün bazında hesaplama yapıp ona göre bi tutar ekliyolarmış. Benim fatura 630TL geldi. tarifemin taahhütsüz tutarı 1200 küsürmüş. Aslında gün bazında kullanımım 40TL imiş. Nasıl bi hesap yaptılarsa böyle bi fatura yapmışlar. Şikayetler nasıl sonuç verecek görücez bakalım.

• Hala her hangi bi dönüş olmadı. Bekliyoruz bakalım.

• geçmiş olsun hocam. hukukun, insanları dolandırmak için alet edildiğini görmek üzücü. ve bu durum malesef uzun zamandır böyle.

benim taahhütüm 22 Temmuz'da bitiyor, ne zaman taşıma emrini vermeliyim sizce?

• PCkopat065 kullanıcısına yanıt

Benimki 9.07.2025 gece 23.59 da bitiyor bugün başvurdum. Bilgi veririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myz1453 kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam. bir allahın kulu da çıkıp bunların yaptığı hırsızlığa dolandırıcılığa dur demiyor ya kafayı yersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell cayma bedeli?
    11 yıl önce açıldı
    Cayma Bedeli Sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell yapmıyor bunu kanun vs olsa onlarda yapardı bence sistemsel bir sorun var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alper_love kullanıcısına yanıt
    Tamamen çakallık var başka bişey değil. Btk thh cimer her yere başvurdum bakalım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Başka yere de yazdım 1500_2000 taahhütsüz fiyat gösteriyor indirimle 350.... Sonra böyle şeylerle muhatap ediyorlar.

• Bu cayma bedeli sadece Türk Telekom da mevcut diğerleri böyle bir mağduriyet yaşatmiyor müşterilerine. Ve bundan eminim ki TT bunu bilinçli olarak yapıyor. Adamların düşüncesi şu sanırım, zaten bu başka operatöre gidiyor gidecek bari en sonunda koparabildigimi koparayim mantığı ile hareket ediyorlar. Zerre kadar müşterisini düşündüğü yok tek dertleri insanlardan daha fazla ne kadar alırsam kârdır. Her sene bir milyon kişi mnt yapsa TT den ve her müşteriden bu şekilde haksız hukuksuz yere para alsalar total de havadan gelecek paranın miktarını düşünün. Muazzam bir tutar olur diye düşünüyorum. Bu ne iş ahlakına sığar nede dürüstlüğe. TT fanboylarida bu konuda bir iki laf ederlermi acaba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Degerli Musterimiz, Numara Tasima talebiniz onaylanmistir. ... o'lu hattinizin tasima islemi 09/07/2025 tarihinde 03:48 saatinde gerceklesecektir. Simkartinizi belirtilen gun ve saatte telefonunuza takiniz. B002

2 gün sürüyor görünüyor hocam.

Sistem aynı devam sa

12 Temmuz akşamı ya da 13 temmuza cayma bedeli yükleniyor  

e Faturaya ya geçin de PDF hali gelsin

Faturayı almaya uğraşırsınız

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

E faturaydı hocam zaten ama sııfırlanırsa değiştireyim. 9 u taahhüt son günüydü. 12 saate ne kadar cayma bedeli gelecek hep birlikte öğreniriz 😁

varsa Devam eder

sistem 12 saat olarak almaz caymayı .Taahhütsüz fiyattan Faturalandırır .

Hafta sonu eklersiniz bakarız .

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Bunlar nasıl sayıyor anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myz1453 -- 8 Temmuz 2025; 0:11:31 >

Uygulama yanlış gösteriyor

Fatura kesim günü bitiyor

Öpmek için yalan söylüyolar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selam hocam bende taahhütün bitmesine ya max 15 gün kala ya da bittikten sonra turkcell e geçtim borç kalıp kalmadığının nasıl sorguladın emin olmak için siteye baktım ama oradan çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cbklqn -- 8 Temmuz 2025; 17:58:39 >
  • Cbklqn kullanıcısına yanıt

Fatura kesim tarihinizden 2-3 gün sonra sorgulayın

Yada e devletten bakın görünür

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.