Şimdi Ara

TurkTelekom Cayma Bedeli Sorunu... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
7
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapmaları doğru olduğu anlamına gelmiyor. Art niyetli bir uygulama bu. Düzgün hizmet verip düzgün fiyatlandırma yapsalar zaten oradan oraya gitmez insanlar.

• Arkadaşlar cayma tutarını nasıl öğrenebilirim en kısa yöntemle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt

Doğru olduğunu diyen kim peki  

oradan oraya kimse gitmezse nasıl abone kazanacaklar

Abone derdindeler

• Siz doğru diyorsunuz buna demedim ki ek olarak da şikayetvar'da Turkcell ile ilgili şikayet görmedim, böyle bir kural varsa da uygulamıyorlar sanırım. Neyse zaten 2 güne belli olacak fatura. Siz niye üstünüze alındınız, anlamadım. Bu kural art niyetli olarak uygulanıyor firmalar tarafından. Bu bir çıkarım; size cevap değil.

Beni etiketleyip bana cevap yazıyorsunuz çünkü

Şikayet varda görmemeniz olmadığı anlamına gelmez forumda defalarca konusu açıldı mağdur olan oldu

bi de işin ucunda Turkcell varken herşeye hazırlıklı olun

• Konu gereksiz uzamasın, sizin alınmanızı gerektiren bir cevap yoktu ortada. İyi akşamlar.

• absfr A kullanıcısına yanıt
    9333 arayarak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Uzayacak bir durum yok ben olanları gerçekleri yazdım sadece

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

9333 bedeli söylemiyor artık

orayı da kapattılar

cayınca yüzleşiyorlar  

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bunun adı şerefsizlik ama ya.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kafayı bozmuşlar benimde yurtdışı kullanıma ilişkin bir durumum vardı, bundan önce iki kez btk şikayeti sonucu ücreti sildiler, bu kez silmediler. İnat ettim hakem heyetine gideceğim. Zaten muhtemelen onlarında bu sürede amacı bu faturayla parayı toplayıp işletmek ilerde davayla öderiz diyolar.

• Ben geçen yaz TT'den Turkcell'e geçtim son ay ve cayma bedeli ödemedim. Şimdi de Turkcell'den Türk Telekom'a geçtim bu 130 TL'lik tarife için. Turkcell'deki taahhüdün bitmesine 13 gün kalacak Türk Telekom'a geçtiğimde. Muhtemelen bende de kallavi bir cayma bedeli çıkacak. Nereden para koparacaklarını şaşırdılar. Turkcell'e cayma bedeli ile ilgili bilgi soruyorum; fatura çıkınca anlaşılır diyor müşteri hizmetleri.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 24 Temmuz 2025; 13:18:38 >
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Her ne denebilecekse açık

Bilgi edinmeyi kısıtlıyorlar .

• Faturalı yerine Faturasız hat kullanımına teşvik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 Temmuzda taahhütüm bitiyor. 345 lira ödüyordum taahhütsüz fiyat 690 tl.Yeni fatura döneminde 5 gün kullanıp başka yere geçsem 1 aylık fatura mı gelir 5 günlük fatura mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sa2000 S kullanıcısına yanıt

Gün bazlı gelir. Kaç gün kullanırsan o kadar. Ama bunların sağı solu belli olmaz. Müşteri hizmetlerini arayıp sor kayıtlı olsun en azından.

• sa2000 S kullanıcısına yanıt

Tarife Kullanım haklarınızın birinin tamamını bitirmediğiniz sürece taahhüt süz ücretten gün bazlı çıkacaktır .

• Telekom'dan vodafone'a geçtim. Telekomdaki fatura bedelim 363 TL'idi.

taahhütümün bitmesine 7 gün kala Vodafone'a geçtim, 207 TL cayma bedeli yansıtmışlar.

Telefonla arayıp güzelce izah ettim; taahhütüm gereği 12 fatura sözü verdim ve 12 faturayı da gününde ödedim diye. KAyıt oluşturdu, bakalım.

Valla uzun uzadıya anlatmaya gerek yok; bunun adı dolandırıcılıktır.

• 26'sinda 23.59 itibariyle taahhüt bitiyor, gecisim de 26'sinda gün içine denk geldi. Bir bedel yansitirsalar her yerden itiraz edeceğim ben de.

• 480mrt 4 kullanıcısına yanıt

Ne zaman başvurdunuz ki ? 1 gün daha sabretseydiniz çıkmazdı  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.