TurkTelekom Cayma Bedeli Sorunu... (2. sayfa)
-
-
Kalan taahut ücreti öğrenmenin yolu varmı acaba 14 gun kalmıs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sıfır diyor yok diyor
Geçişten sonra faturayı yolluyor. Şikayetva dolu
Son güne kadar beklemen lazım. Yok dese bile çakıyor.
Cayma bedelin yok diyor ama faturada cayma bedeli ekliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
❗ Dostlar son gün telekomdan türksele taşımıştım 90 TL cayma bedeli çıktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar benim taahhüt 26 temmuzda bitecek. Şu anda bana sunulan tarifelerden taahhüt yenilesem yine de ceza çıkar mı?
Çıkmaz ama bir ay boşa gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ MYZ1453" Sonra, yemin olsun ki, o gün (size verilen) her nimetten sorulacaksınız(102-8)"
FORD FOCUS 3 STYLE 2012 TCDI -
Anladım hocam. İlerde fiyat yükselirse diye endişe ediyorum. Çünkü sürekli oynuyorlar fiyatlar ile. Benzer tarifeler diğer operatörlerde nispeten daha yüksek fiyatlı.1 yıl daha kafam rahat etsin istiyorum
Bir gelişme var mı hocam
_____________________________ -
Ben burayı unuttum ya. Geçen hafta faturayı düzelttiler. Cayma bedelini iptal ettiler bende geri kalanı ödeyip konuyu kapattım.
Bu kadar insanı nasıl unutursun ya 😊
Bende gecen hafta Vodafone taşıdım, 3 tane faturalı hat. Malum kampanyadan dolayı. Bakalım ceza bedeli yansır ise, sizi buradan rahatsız ederiz..
Valla bayağı agresif saldırdım ben thh btk müşteri hizmetleri vs ne varsa. Aslında biz haklıyız ama müşteri memnuniyetinden dolayı iptal ettik diye döndüler.
Arkadaşlar eşimin tt taahütü 26'sında bitecek. turkcelle geçiş için ne zaman başvuru yaparsam cayma çıkmaz tabi yeni dönem faturası da çıksın istemiyorum. ne yapmam lazım 20 gb paketler 280 tl civarında diğerlerinde TT 350 den aşağı fiyat vermedi.
Yeni dönem Faturası çıksın istemiyorsan cayma bedeli ödeyeceksin .
Cayma bedeli ödememek istiyorsan 27 Temmuzdan itibaren taşınmış olacak şekilde işlem yapman lazım .
_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
Tam bir sene önce İnternet kutusu denen firmayla benzer durum yaşadım.. Tecrübeliyim 😊
Firma kesinlikle art niyetli. Bir de bunu öneren kişiyi terfi ettirmişlerdir. İnanılmaz gerçekten. Ben Turkcell'den Türk Telekom'a geçtim bakalım ne kadar gelecek son fatura.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 23 Temmuz 2025; 15:34:16 >_____________________________ -
-
Diğer firmalar da yapabilir bu uygulamayı yeterince itiraz olmazsa.
Yapıyorlar zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt