Şimdi Ara

TurkTelekom Cayma Bedeli Sorunu... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
7
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • son faturam 177 tl geldi.şaşırdım.13 gün kala vodafona geçmiştim.

başka fatura çıkmaz umarım. 150-160 gibi fatura ödüyordum.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

O zaman da faturasıza geçiş ücreti 180 TL alıyorlar, nereden baksan sıkıntılı hocam. En güzeli taahhüt bitiminin son gününde karşı operatöre başvuruda bulunmak olacak gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolga68 kullanıcısına yanıt

Çağrı merkezini arayıp, temsilciye bağlanıp sormaktan başka çareniz yok. Türk Telekom SMS vasıtasıyla cayma bedeli sorgusunu kapattı.

• İstanbulKalesi İ kullanıcısına yanıt

Faturasıza geçişte mi ücretli ya? Vay anasını.

Ücret almak bahane, 3GB/500DK/500SMS gibi bir paket tanımlıyorlar. Neymiş efendim “iletişimsiz kalmamak”. içinmiş, sorun yaşamayalım diye. Ama zorunlu, yani hat faturasıza geçsin ben kendi paketini kendim yükleyeyim deseniz bile zorunlu olarak bu paketi de yükletmeniz gerekiyor. Eskiden daha kötüydü gerçi, 80TL bakiye yüklüyorlardı, 79,80’i bonus bakiye olarak geçiyordu(paket falan alınmıyordu, dümdüz kazık faturasız tarife kullanımı içindi yalnızca). Sadece 20 kuruşu paket alımlarında kullanıyordunuz: Şimdi yine paket yüklüyorlarTurkTelekom Cayma Bedeli Sorunu... 

Bu arada bu durumu da(bakiye yerine direkt paket yükleme fikrini) Turkcell’den esinlenmişler muhtemelen. Yalnız yanlış hatırlamıyorsam şu an Turkcell bu zorunluluğu kaldırdı, geçiş paketi istiyor musunuz diye soruyorlar. İstemezseniz hat ücretsiz bir biçimde direkt olarak faturasıza geçiyor. Vodafone’da da paket zorunluluğu yoktu en son(5-6 ay önce bir hattı geçirmiştim faturalıdan faturasıza). Bir tek Türk Telekom’da var şu an bu zorunluluk.

• Şikayet edilecek bir detay daha desene :D

Hocam edelim de, politikalarını değiştirmeleri gerek bu konuda. En azından 180 TL’yi yansıtacağız diye söylüyorlar. Cayma bedeli durumu çok daha farklı, insanlara bir süre cayma bedeliniz yoktur diyip cayma bedeli çıkarttılar. Bu şikayetlerin bir kısmındaki bedelleri BTK şikayetiyle sildiler, bir kısmında hayır silmiyoruz ödeyeceksiniz diyorlar. En son birkaç mesajı okuduğumda da cayma bedeli çıkmıyor demişler. Sistemi yine eski haline mi getirdiler, Türk Telekom ne yapmaya çalışıyor bu konuda, anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbulKalesi -- 30 Temmuz 2025; 13:41:6 >
  • Diğer mobil operatörler de cayma bedeli alıyor dendi burada ama Turkcell'de çıkmadı cayma bedeli. Demek ki Turkcell - bile - TT'den daha iyi bu konuda. Hariri'nin borçları kapatmaya çalışıyorlar herhalde.TurkTelekom Cayma Bedeli Sorunu... 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 30 Temmuz 2025; 15:14:30 >
  • Diyecek söz yok ... 2053 tl öpe öpe ödedim haram zehir zıkkım olsun lanet gitsin ...

• 26 Temmuzda taahhütü bitecek hat için (Turktelekom) 10 Temmuzda Bimcelle geçiş yaptım. Son gelen fatura 973TL.

Bir gün için bile 600 küsür TL ödeyen arkadaşı biraz önce okudum.

Amman dikkat, bir gün için bile ceza kesiyorlar.

• Taahhütün son günü yada sondan 2 gün önce başvurun arkadaşlar. En temiz uğraşmasızı bu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt
    Turkcell son ay çıkarmadı.benim 40 gün kalmıştı sorguladığımda kaç tl çıktıysa onu ödedim geçtim. Sürpriz bi durum olmadı.Canları isterse yaparlar ama.Taahhütsüz fiyatı 2 bin lira size 150 lira derler okkalı bi ücret çıkarırlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt

Bu konuda hepsi cayma bedeli alıyor diye bilgi vermişti bir kullanıcı ama hepsi cayma bedeli almıyor görüldüğü üzere. Şu anda almıyorlar ama alabilir de hepsi tabii, ona diyecek bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 1 Ağustos 2025; 10:15:6 >
  • Şikayetvar a yazssan da sallamıyor adamlar. Tekel

• matematikçi34 M kullanıcısına yanıt
    Şikayetvar ın ne geçerliliği var ki? Takmayan takmıyor işte.

• İki faturalı hattıma cüzi miktarda cayma bedeli yansıdı.
    Telekomu 13 temmuzda aradım ses kaydı aldım ve o kadar görüşmede ceza bedeli yansımayacağını özellikle sordum ve olumlu cevap aldım. Cüzi cezalar yansıyınca yine Telekomu aradım ve izah ettim, arama yaptığım tarihi saati sordular söyledim.. Birgün sonra döndüler ve o tarihte görüşme yapmadığımı, kayıt bulunamadığını söylediler. İsterseniz ses kaydını atayım dinleyin diyorum, görüşme kaydınız bulunamadı diyorlar
    Kesinlikle uzak durulması gereken, ismindeki Türk ile alakası olmayan yalancı düzenbaz bir firma.. Ekran görüntüsü koyuyorum.

TurkTelekom Cayma Bedeli Sorunu...

• 31 Ağustos’da biten taahhüt için arayıp bedeli sordum, 750TL çıkar o da tahmini ücret diyorlar. Komedi gibi

Yani tahmini 750 TL de olur 2000TL de olur demeye getiriyorlar. Bundan sonra TT’de faturalı hat kullanacağımı zannetmiyorum. Son aya girer girmez Vodafone’dan caydığımda yalnızca 32TL’lik bir fatura çıkmıştı. Türk Telekom ise hiç güven vermiyor bu konuda.

• Türk Telekom faturalı hat kullanmak ,
    Hiç kullanmamaktan iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt bitimine 4 ay vardı . Telefonda iş yoğunluğu arasında onayladım . Neyse aksam oldu 4 saat sonra aradım iptal etmek için 3500 tl bedel istediler 🤣 . Cayma hakkı felan bizde öyle bişi yok dediler komedi gibi dolandırıcılık

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.