Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.958
Cevap
243
Favori
795.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bcan402

kamasonic uydu cihazında da bulamadı kanallar

11747 h 27500 de hiç kanal bulamadı

Usta bende bulamadım bulursan yazar mısın. Bende bulursam yazarım burdan. Lanet olsun sana kamosonic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben odamdaki uydunun ayarları kurcalarken hotbird kanallarıda göstermemeye başladı.hotbirdin uydu frekansları neydi ? bide benim kullandığım uydu goldmastr sat9400vcı baya eski model ben bunla ne yapmalıyım ? hd kanalları izleyemeyeceğimi biliyorum ama sd kanallarıda eklemeyi beceremdim.
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_97417792/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_97427144/tm.htm (benim yüklediğim buydu sanırım)
  • bugün bi komşununkinde de aynısı olmuştu sadece Türksat tanıtımı buluyordu, kanal izleme ekranın da biz frekans giriyorduk ve hep türksatı buluyordu menüye girip kanal arama dan yapınca olmuştu uydu aramadan farklı yerlerden denersen birisi olur mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malebolge137

bloomberg ve trt hd bene çekmiyor sizdede aynı sorun var mı? birde kanallar arada bir titreme yayında bozulma oluyor

+1

Habertürk, Bloomberg, Flash, Fil Tv, Tv8 bunlar sıkıntılı bende, sinyalleri %30 civarında sürekli kesiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gael

quote:

Orijinalden alıntı: gael

arkadaşlar kardeşim turksat yazan yeri silmiş dolayısıyla arama yapılmıyor
    turksatı nasıl geri getirebilirim,cihaz:next
     TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR

?

Yeni uydu ekleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: devcity

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Sorusu olan varsa banada sorabilir sabahtan beri çevremdekilere ayarlıyorum.

Ama bazıları eski tip uydu onlara el ile tek tek girmek gerekiyor.

Sorunuz varsa alıntılayın tv , uydu farketmez hepsini ayarlıyorum.

11844 frekansini girdim sadece Turksat tanitim kanallari cikiyor..
    Sebeke arama acik

Teker teker frekanslari elle mi girmem gerekiyor?

bende de aynı şekilde ilk önce sadece türksat kanalı çıktı daha sonra kanal güncelle seçeneğini seçtikten sonra tüm kanallar geldi.

bu arada habertürk üm sd ile hd yayınını karşılaştırdım. aralarında hiç bir fark yok anlayadım.

• Fabrika ayarlarina cevir cihazini sonra digiturk türksat kurulumu na gir yapilir
  • bunun bir açıklaması var mı?
    bu nasıl bir saçmalık ne yapamıyorum ya?

• Digitürk var bu hd kanallar banada geldimi extra bir şey yapmadım kolay kurulum yapsam güncellenirmi
  • 123 kanal buldu arkadaşlar az mı normal mi ? az ise ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DALGIÇ ADAM

Digitürk var bu hd kanallar banada geldimi extra bir şey yapmadım kolay kurulum yapsam güncellenirmi

Fabrika ayarlarina cevir cihazini sonra digiturk türksat kurulumu na gir yapilir

• Bjk Maçından sonra gitmem gereken yerler var hepinize elimden geldiğince yardımcı olacağım pc ye bir oturayım.

Gecikme için affedin.
  • Phılıps 47PFL6198K/12 led televizyonum var tv'nin dahili uydu alıcısını kullanıyorum...
    Bendeki HD Kanallar şöyle....
    TRT-HD
    TRT1-HD
    TRT HABER-HD
    ATV-HD
    ATV HABER-HD
    A SPOR-HD
    STAR TV-HD
    SHOW TV-HD
    FOX TV-HD
    KANAL D-HD
    KANALTÜRK-HD
    MCJ MEDIASA-HD
    SAMANYOLU-HD
    SEMERKAND-HD
    KANAL 7-HD
    BEYAZ TV-HD
    ÜLKE TV-HD
    KANAL A
    TV2-HD
    HABERTÜRK-HD
    BUGÜN TV-HD
    CNN TÜRK-HD
    NTV
    NTV SPOR
    CNBC-E
    E2
    24
    FLASH TV

........
  • next minix tango var bende TKGS li.

Sabah yeni versiyonu yükledim (versiyon 24). Tüm kanllar geldi.
    Ancak HD leri 520 den sonraya koymuş. SD lere göre sırlama yapmış.

bi ayarı falan var mı? yoksa yeni versiyon çıkmasını mı bekliyeceğiz?

ayrıca, esnek ile tam otomatik arasındaki fark nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çırak Web Master

Kanallar silinmiş. Kamasonic skart girişine takılan uydu alıcısından var. 11844 Mhz filan yazmışlar. Bende yok o. 11300 var en son. Yardım edin lütfen.

Benimki de aynı şekil elle frekans girilmiyor max 11300 var biz nasıl 11844 yazıp uydu ekleyecez?

• quote:

Orijinalden alıntı: w0nderkid

11844 de bendede hiç çekmiyor nasıl iş bu

11844 giriyorum uyduda Sebeke arama var ama sadece Turksat tanitim kanali cikiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: foz54

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: foz54

mini scart uydu alıcılarında nasıl yapıyoruz? (Markası yumatu, pek farkeder mi bilmiyorum bu ucuz urunlerin hepsi aynı)
    Uydu ekleme bölümünde elle frekans girilmiyor en fazla 11300 var. Bu yüzden 4a yı ekleyemiyorum bu şekilde arayınca birkaç avrupa ve TRT kanalı var sadece

Bende de benzer uydu var. (İş yerimde) menu-kanal ekleme-frekansları girin ondan sonra tp sil bölümü var. Ordan tpleri silip sonra aramayı yapın. Kanalların çıkması lazım.

Zaten kanal menüsünden tüm kanalları sil yapmıştım bir de boyle deneyim. Sıkıntı 4a uydusunu eklemekte sanki

Ben ayarladım hocam kanalları. Benim menüde turksat 1c yazıyor. Orada ne yazdığı önemli değil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

quote:

Orijinalden alıntı: tutkun01

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tutkun01

quote:

Arkadaşlar phılıps tv var bende uydu alıcısı televizyonun içinde var.Saatlerdir uğraşıyorum.Ben nasıl yapacağım bu kanalları

Arkadaşım 2 seçeneğin var 1- Uydu kanalarını güncellemek ("ayarlar/uydu arayın kısmından") Ya da 2-yine ayarlardan "TV ayarları/genel ayarlar" kısmından TV yi yeniden kur(ya da kanalları yenien kur) seçneğini kullanman gerek.Kolay gelsin..

Dostum ikisinide yapmıştım maalesef olmadı

Üstad acaba neyi atlıyoruz acaba? Üstelik bende ki TV (Philips 6000 serisi) de çok kolay oldu.Hatta eski frekanslar silinsin diyerek TV yi yeniden kurdum. Neyse inşallah bulursun fakat ne olursa olsun sakın fabrika ayarlarına döneyim deme. çok tehlikeli ben bir denedim 2 defa servis geldi. Sevgiler saygılar...

Dostum bende ki 3200 serisi bir türlü yapamadım.Zaten şimdi uyducuyu aradım.Gelip yapsınlar diye ilgin için teşekkür ederim

kardeşim nasıl yapıldığını iyi izle banada anlatırmısın :D

• ya lanet olsun yanlıslıkla uyduyu sildim iyimi :) tam 4 saattir ugrasıyorum olmuyor uydum Next 2000 Ye uyduyu tekrardan nasıl yukleyecem bulamadım yardımcı olandan Allah bin razı olsun annem sızlanıp duruyo :D
  • 
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.