Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.958
Cevap
243
Favori
795.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: foz54

mini scart uydu alıcılarında nasıl yapıyoruz? (Markası yumatu, pek farkeder mi bilmiyorum bu ucuz urunlerin hepsi aynı)
    Uydu ekleme bölümünde elle frekans girilmiyor en fazla 11300 var. Bu yüzden 4a yı ekleyemiyorum bu şekilde arayınca birkaç avrupa ve TRT kanalı var sadece

Bende de benzer uydu var. (İş yerimde) menu-kanal ekleme-frekansları girin ondan sonra tp sil bölümü var. Ordan tpleri silip sonra aramayı yapın. Kanalların çıkması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barut78 kullanıcısına yanıt
    Tp silmekle uğraşmayın direk yeni uydu oluşturun ismine turksat4a yazıp sadece otomatik arama tpsini girin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flakee17 kullanıcısına yanıt
    Hocam google'a "samsung smart 4a kanal listesi" yazın. En üstte dh başlıkları çıkıyor zaten. Seçin indirin birini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Sorusu olan varsa banada sorabilir sabahtan beri çevremdekilere ayarlıyorum.

Ama bazıları eski tip uydu onlara el ile tek tek girmek gerekiyor.

Sorunuz varsa alıntılayın tv , uydu farketmez hepsini ayarlıyorum.

11844 frekansini girdim sadece Turksat tanitim kanallari cikiyor..
    Sebeke arama acik

Teker teker frekanslari elle mi girmem gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: tutkun01

quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

quote:

Orijinalden alıntı: tutkun01

quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

Arkadaşlar phılıps tv var bende uydu alıcısı televizyonun içinde var.Saatlerdir uğraşıyorum.Ben nasıl yapacağım bu kanalları

Arkadaşım 2 seçeneğin var 1- Uydu kanalarını güncellemek ("ayarlar/uydu arayın kısmından") Ya da 2-yine ayarlardan "TV ayarları/genel ayarlar" kısmından TV yi yeniden kur(ya da kanalları yenien kur) seçneğini kullanman gerek.Kolay gelsin..

Dostum ikisinide yapmıştım maalesef olmadı

Üstad acaba neyi atlıyoruz acaba? Üstelik bende ki TV (Philips 6000 serisi) de çok kolay oldu.Hatta eski frekanslar silinsin diyerek TV yi yeniden kurdum. Neyse inşallah bulursun fakat ne olursa olsun sakın fabrika ayarlarına döneyim deme. çok tehlikeli ben bir denedim 2 defa servis geldi. Sevgiler saygılar...

Dostum bende ki 3200 serisi bir türlü yapamadım.Zaten şimdi uyducuyu aradım.Gelip yapsınlar diye ilgin için teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

kardeş senin nazarın da herkese sorayım, şebeke aramada Foxtv Hd çıkmadı foxun sitesindeki hd kanal frekansını girdiğim de başka şifreli kanallar geliyor fox sd yi bulabiliyor fakat hd yok ayrıca ntv spor hd herkeste şifreli mi?
  • bloomberg ve trt hd bene çekmiyor sizdede aynı sorun var mı? birde kanallar arada bir titreme yayında bozulma oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

VESTEL UYDU ALICILI TV LER İÇİN KANAL LİSTESİ.

http://s3.dosya.tc/server28/hONSre/VESTELKANALL_STES_.rar.html

DOSYADA HER ŞEYİ ANLATTIM. KORKMANIZA GEREK YOK, TV YE BİR ŞEY OLMAZ.

USB DİSKİNİZİ FAT32 OLARAK BİÇİMLENDİRİP SADECE .SDX UZANTILI DOSYAYI ATIN VE MENÜDEN YÜKLEMEYİ YAPIN.

İLLA ŞEBEKE ARAYACAĞIM DİYORSANIZ ARKADAŞLAR,

MENÜ TUŞUNA BASIN
    KURULUM A GİRİN
    MANUEL KANAL ARAMA YI SEÇİN
    FREKANS 11844
    SEMBOL ORANI 02222
    POLARİZASYON DİKEY

OLARAK YAPIN VE OK TUŞU İLE ARAMAYI BAŞLATIN. KARŞINIZA BİR LİSTE ÇIKACAK VE BULDUĞU KANALLARI SİZE GÖSTERECEKTİR.
    ARAMA BİTTİĞİNDE TV OTOMATİK OLARAK 1. KANALI SİZE AÇACAKTIR.

İYİ SEYİRLER...

DİPNOT: 42PF7175 KULLANIYORUM KANAL D HD, CNN TURK HD AÇILIYOR.
    LİSTE TARAFIMCA HAZIRLANMIŞTIR. RAR DOSYASINA KOYDUĞUM TALİMATLAR İLE KOLAYCA YÜKLEYEBİLİRSİNİZ.

Hocam dediğiniz gibi aratıyorum. Kanalları bulamıyor. Sadece turksat tanıtımı bulabildim şu ana kadar. Kanalları aratamadan atıyor.

• quote:

avrupada star paketi geçiş saatlerinde vardı sabaha karşı kesildi ve star hd sd ntv ntvspor hiçbirinde sinyal yok star paketi neden kesik , sorun avrupadaki herkesde ayrıca fox tv hiç yok tv8 de aynı durum sebebi ne bunun yok mu bunu bilen
  • çok teşekkürler :) forumdonanım ailesine eğer kanalınız eksik çıkıyor ise network u açın arattırken on/off
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

arkadaşlar kardeşim turksat yazan yeri silmiş dolayısıyla arama yapılmıyor
    turksatı nasıl geri getirebilirim,cihaz:next
     TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Buralarda biri samsung smart tv kanal listesi paylaşmıştı, Allah razı olsun ondan. Sabahtan beri uğraştık beceremedik ailece, onun yaptığını yükledim oldu direk. Başlığını kapatmışım, aradım bulamadım. Bu vesileyle kanal listesi paylaşan herkese çok teşekkürler, özellikle de o arkadaşa

Benim gibi acemi arkadaşlara tavsiyem, uğraşmadan önce bir hazır kanal listesi aratın. En pratik yol bence.

linki verirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: foz54

mini scart uydu alıcılarında nasıl yapıyoruz? (Markası yumatu, pek farkeder mi bilmiyorum bu ucuz urunlerin hepsi aynı)
    Uydu ekleme bölümünde elle frekans girilmiyor en fazla 11300 var. Bu yüzden 4a yı ekleyemiyorum bu şekilde arayınca birkaç avrupa ve TRT kanalı var sadece

Bende de benzer uydu var. (İş yerimde) menu-kanal ekleme-frekansları girin ondan sonra tp sil bölümü var. Ordan tpleri silip sonra aramayı yapın. Kanalların çıkması lazım.

Zaten kanal menüsünden tüm kanalları sil yapmıştım bir de boyle deneyim. Sıkıntı 4a uydusunu eklemekte sanki

• quote:

quote:

arkadaşlar kardeşim turksat yazan yeri silmiş dolayısıyla arama yapılmıyor
    turksatı nasıl geri getirebilirim,cihaz:next
     TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR

?

Cihazı fabrika ayarlarına döndürürün

• quote:

Hocam digitürk te kolay kurulum yapıyorum hd kanalları bulmuyor gelişmiş kurulum yapıyorum bu seferde çoğu kanallar gelmiyor bir kaç tane hd kanal geldi bir türlü yapamadım
  • kamasonic uydu cihazında da bulamadı kanallar

11747 h 27500 de hiç kanal bulamadı

• 11844 d 2222 bu frekanslar ile tek bir kanal bulamıyorum diğeri ile 169 kanal hepsi çerçöp anlamıyorum ya diğer frekans ile sinyal full kalite full bunlar ile sinyal var kalite 0 bu nasıl iş
  • Arkadaşlar Bursa da olan varsa bi yardım edin öğlenden beri yapamadım hotbird falan var frekansalrı giriyoruz tp ekleniyormu bilmiyorum 300 küsür kanal geliyo ama bilindik kanallar yok nabacaz lütfen ya modeli focus -8500 fta-s
  • ağ arama ne kadar sürüyor lg de?
  • 11844 de bendede hiç çekmiyor nasıl iş bu
  • 
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.