Şimdi Ara

Samsung Smart Tv Türksat 4A Hazır Liste -ANAKONU-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung Smart Tv İçin Kimse Paylaşmadı Üşendi Ben Hazırladım Ve Paylaşıyorum İndirin usb atın Menü / KANAL / KANAL lstsni aktrn /( şifre sorabilir /0000\ ) Usb den alın tıklayın benim listem elinizde

https://yadi.sk/d/SyvINGDTbXuvX

TRT ler önce
    Haber Kanalları
    Kanald-atv zart zurt
    gerisi normal bildiğiniz kanallar ve Radyolar

Bilinmedik kanal yok içinde şimdiden diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 18 Eylül 2014; 12:42:40 >

• Yukarı TÜM SAMSUNG TVLER İÇİN GEÇERLİ
  • Hiçbir kanal açılmadı sinyal yok fakat senin dosyandan önce kanal listesi karışık fakat kanallar açılıyordu, ne alaka anlamadım en iyisi kendim düzenleyeyim teşekkürler yine de
  • Samsung Smart Tv var fakat uydu alıcısı yok bende.Sadece ps4 bağlı. Uydu olmadan oluyor mu ki
  • dostum evde bütün tv lerde çalisiyor ama anlamadim :D

kusura bakma olmadiysa 2-3 tane daha arkadas paylasmissin onlara da bir bak istersen sonra kendin ugras

bende 2 saatir listelemek için ugrastim simdi herkes paylasiyor keski bekleseydim dedim :D

@ dahili uydu varsa e?er tv de kablo tak çana?yn yeterli oluyor sonra bu liste ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 18 Eylül 2014; 13:07:44 >
  • Tam anlatamadım sanırım hocam Evde 2 tv var. Biri oturma odasında biri benim odam da. oturma odasında Next Minix var,onu ayarladım fakat benim odam da uydu yok sadece ps4 bağlı 46D5500 serisi Samsung Smart Tv var. Uyduya ihtiyaç duymadan tv izleyebilir miyim ki ? İnternet bağlantısı ile falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aiginas

Arkadaşlar Samsung Smart Tv İçin Kimse Paylaşmadı Üşendi Ben Hazırladım Ve Paylaşıyorum İndirin usb atın Menü / KANAL / KANAL lstsni aktrn /( şifre sorabilir /0000\ ) Usb den alın tıklayın benim listem elinizde

https://yadi.sk/d/SyvINGDTbXuvX

TRT ler önce
    Haber Kanalları
    Kanald-atv zart zurt
    gerisi normal bildiğiniz kanallar ve Radyolar

Bilinmedik kanal yok içinde şimdiden diyim

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Smart Tv Tv8 Ekleme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Tam anlatamadım sanırım hocam Evde 2 tv var. Biri oturma odasında biri benim odam da. oturma odasında Next Minix var,onu ayarladım fakat benim odam da uydu yok sadece ps4 bağlı 46D5500 serisi Samsung Smart Tv var. Uyduya ihtiyaç duymadan tv izleyebilir miyim ki ? İnternet bağlantısı ile falan ?

Buradaki samsung smart tv uygulamasını yüklersen internet üzerinden izleyebilirsin :

seyirtürk

• alacatan kullanıcısına yanıt
    güncel en iyi
  • Hocam kanal listesini kafama göre düzenlemek istiyorum da acaba nasıl yaptığınızı sorabilir miyim?

Bu arada elinize sağlık.
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    smart düğmesine basıp kanala girdikten sonra istediğin kanal üzerine gidip kanal no düzenle deyip istediğin yere taşıyorsun teşekkür ederim
  • Yandex drive ne birader bi hayır işliyosun bari tam yap
  • yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.