< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MACHiNA_HATTAB -- 24 Kasım 2019; 0:43:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MACHiNA_HATTAB -- 24 Kasım 2019; 0:43:25 > |
sana defalarca yazdım. konuya yazdım.
twitler attım mesajlar attım 100 tane konu açtım araya birde statik ip BELKİ Çare olur diye çaktınız ses etmedim şimdi utanmadan herkes yaşamıyor diyorsunuz ! hızımı bile paso düşürüyorsunuz. aranmak istiyorum dememe rağmen ! ( ki müşteri talebi üzerine dönüş yapılıcaktır diyen sizsiniz) dönüş yapmıyorsunuz birde gelmiş. burda duyar oynuyorsunuz. yazık size yazık. Çözüm sunmak yerine. Yeni müşteri kaçmasında.. bunlar uyandı.. UYUYANI RAHATSIZ ETMESİNLER modundasınız. |
az önce Türknetten arandım
personele arızayı vs anlattım sözleşmemde Problemlerimi türk telekomla çözmem gerektiği yazmıyor diyorum olabilir orayla görüşün diyor adama Benim baglantı reset butonumda çalışmıyor diyorum yapacağım bişi yok diyor TAKIM Lideri ile görüşeyim diyorum yok diyor farklı temsilci diyorum yok diyor adama kaydımı sonlandırma devam edecegim diyorum sonlandıracağım diyor. ARKADAŞLAR Ben çm de çalıştım Böyle bir dil. böyle bir Temsilcilik YOK! YOK ! YOK ! |
donanım arşivinin dahi gömdüğü bir firma.. Vallahi 2 3 sefer izledim. ancak emin oldum.
başka söze gerek yok |
şuanda paketlere bakıyorum. pazartesi işlemleri gerçekleştireceğim . türknetten hayır yok. Herkes işine geldiği gibi yorum yapıyor ancak ben türknete 86 tl + 12 tl statik ip parası ödüyorum. telekoma 10 fazla verir. bu tarz sorunları yaşamam.
DH sorumlusunun kendi çapındaki özgüvenine aklınca laf sokmasına da tahamül etmem zorunda kalmam |
Yav hee hee. Aynılarını yaşadım aylar önce türknette. Şimdi kablonete geçtim. İyi ki geçmişim. Kimseye tavsiye etmem türkneti. Sinir sistemini denemek isteyen varsa hodri meydan.
|
Video çok uzun, hiç bir DH'li bunu izlemez. Youtuberlar gibi reklam geliri artsın diye 10 dakika yapmaya mı çalıştın.
|
35 mbit internet paketi aldım. Her gece 10 mbit alıyorum. İnşallah batarsınız. Sakın kullanmayın. Kimseye De önermeyin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |