Şimdi Ara

Aynı gün hem vakıfbank hemde IQ testi yaptığım yer bana kampanya ayağına kitlemeye çalıştı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet hocalar mis gibi testimi oldum sonucumu aldım sevinçli sevinçli ücreti ödemeye geçince hesapta birşey dikkatimi çekti ve kontrol edeyim dedim birde ne göreyim herifler 220 tllik test ücreti üzerine birde işletmeye üyelik tarzı 600 hasan abi mental health center üyeliği liralık bir ek bedel eklemiş tabi bunu görünce hemen dedim hocam siz napıyorsunuz hayırdır 2 saat lafı eveleyip geveledirler sonunda heriflerin kaptığı kolumu kurtarınca eve döndüm vakıfbank aradı bu sefer sanki bedava hizmetmiş gibi anlatarak 1200 liraya 6 aylık kaspersky kitleyeceklerdi son anda işkillenip 3-5 soru sorunca karşıdaki hanım kız işlem ücretini söyledi ama yarabbim dedim hayır diyip kapattım.
    Peki söyleyin forum halkı sizin gününüz nasıl geçiyoe

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• iq testine ne gerek var kanka mensa falan degilse iq testi = onedio testi

iyidir bende nolsun calısmaca. yalandan biseler. saat 5.30da isleri göndermeye ayarladım. 3 ten sonrada oturdum tudors izledim. bi yandan test fln filan yine 530 oldu saat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.