Şimdi Ara

Türknet VDSL'den Fibere Geçiş İşlemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandığım 100/20 paketi fibere geçirmek için bugun bir başvuru yaptım. Yakın zamanda Vdsl'den Fibere geçen arkadaşlar varsa süreç hakkında bilgi verebilir mi? Alt yapı kablosunu TT ekipleri çekiyormuş sanırım. 10 katlı binada 8. katta oturuyorum. Bina eski bina ama teledünya kullandığımız için bodrum kattan her kata kablo kanalı ile televizyon için kablolar çekilmiş ve kablo kanalları ile kapatmışlardı. Hatta bizde abone olduğumuz için bizim evin içine gelen kabloda orda var. Asansör üzerinden kablo kanalı ile kapının üzerinden delip daire içine çekilmişti televizyon kabloları. Acaba TT ekipleri fiber içinde mi burayı kullanırlar?

Bir başka sorum fiber hat çekildikten sonra modem kurulumunu ekipler yapıyor sanırım. Bu kurulum sonrası aktivasyon gibi bir işlem oluyor mu yoksa internet hemen aktif oluyor mu? Vdsl modemimde internet hemen kesilecek mi? İnternetsiz kaldığım dönem olacak mı? Bu sorulara cevap alabilirsem çok sevinirim.

• Merhabalar, dönüşüm işlemleri başladığı zaman hattınızda kesinti oluyor. Ekipler geldiklerinde daireye kadar bağlantılarınızı ve modem kurulumunu yapıyorlar.

dönüşüm işlemi başlaması ve ekiplerin gelmesi arasında internetim olmayacak mı? Vdsl kullanıyorum ben fiber aktif olmadan neden bağlantı kesiliyor ki ?

• Ekiplerin iletisime falan gectigi yok. Benle ayni yolu izleyecek arkadaslar direk İss degistirerek işe başlasınlar. 10. İş gunu oldu hala ses yok. Geleceklerinide dusunmuyorum. Alt tarafi kutudan daireye fiber kablo cekecekler. Destek ekibi aybi seyleri yazmaktan baska bir ise yaramiyor. Bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.