|
Bu konuda yaşadığım problemi hem yardımcı olmak için hem de yardım bulmak için paylaşacağım hali hazırda 2 adet TürkNet aboneliğim bulunmakta, 1. aboneliğim Mardin'de ve 1 yıl gibi bir süredir kullanıyorum hatta konusu bile var buyrun ama 2. aboneliğim olan Demetevler/Ankara'da olan ve aktif olarak kendim kullandığım bu abonelik bana abone olduğum günden beridir problem çıkarıyor. Problemin neyden kaynaklandığını bi türlü çözebilmiş değilim, ilk başlarda sürekli DNS hatası veriyordu, (dns_probe_finished_bad_config / dns_probe_finished_no_internet) daha sonra modemden (TürkNetten satın almış olduğum modem Zyxel VMG3625-T50B) DNS ayarlarını değiştirdim; Google, Cloudflare, OpenDNS, NextDNS gibi servislerini denedim fakat problem daha farklı bir hal aldı. İnternetim anlık olarak kopuyor fakat fiziksel olarak herhangi bir şey fark etmiyor, ışıklar stabil, wi-fi bağlantısı stabil, her şey normal gibi ama internet kopuyor. Konuyu en basir şekilde şöyle özetlemeyliyim, uzakta var olan bir servera PuTTy ile bağlandığımdan 5-6 dakika sonra bağlantım kesiliyor ayrıca aynısı WinSCP içinde geçerli. 16.06.2022 itibariyle 3GB'lık Wireshark cap'im ve 9-10 tane ping, pathping, tracert, netstat testlerim mevcut. Testlerimin bi çoğunu destek kaydıma ekledim; problem hattan mı, tesisattan mı, porttan mı, modemden mi bilemiyorum. Destek Numarası: 50610092 Destek Durumu: Türk Telekom'a İletildi, Kontrol Ediliyor Destek Detay: Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Destek Cevap #1: Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Destek Cevap #2: Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Destek Cevap #3: Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Konuya ek olarak değerli @TurkNet Destek'in konudan haberda olmasını rica ediyorum. 3Gb'lık Wireshark Cap'imi ulaştırabileceğim mümkün mertebe Network'ten anlayan bir uzman tarafından iletişime geçirilirsem çok iyi olacak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Men of Letters -- 17 Şubat 2022; 12:37:32 > |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt