Şimdi Ara

TürkNet, Türk Telekom FTTH Altyapısında 1 Gbps Profilini Resmen Aktif Etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
11
Favori
17.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
19 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o da türk telekomun ahlaksızlığı fiyatları bu seviyelere çıkarmasaydı diğer issler de mecbur kalmazdı.. fiber interneti zaruri ihtiyaçtan çok Allah'ın bir lütfu bir lüks gibi gösterdiler.. 100 mbps interneti 1000 tl ye çıkardılar.. Türkiye'deki en gayri ahlaki kurum Türk telekomdur.. çıbanın başı o dur.. kendi sürekli fiyat artırıyor kendi altyapısını kullananlara siz ucuz satamazsınız benim seviyeme geleceksiniz diyor..

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

o da türk telekomun ahlaksızlığı fiyatları bu seviyelere çıkarmasaydı diğer issler de mecbur kalmazdı.. fiber interneti zaruri ihtiyaçtan çok Allah'ın bir lütfu bir lüks gibi gösterdiler.. 100 mbps interneti 1000 tl ye çıkardılar.. Türkiye'deki en gayri ahlaki kurum Türk telekomdur.. çıbanın başı o dur.. kendi sürekli fiyat artırıyor kendi altyapısını kullananlara siz ucuz satamazsınız benim seviyeme geleceksiniz diyor..

Hatta bununla alakalı zamanında Vodafone ile tartışmışlardı. 2022 de başlayan ortak altyapı furyasında Türk Telekom, Vodafone a "Bütün altyapıyı biz döşedik size neden verelim" diyerek ortak altyapı projesinin iptal edilmesine sebep olmuşlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellmaster44 -- 9 Aralık 2025; 11:19:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hellmaster44 H kullanıcısına yanıt

para karşılığı bile kullandırmıyor... bırak küçük issler de belli bir ücret karşılığı kullansın senin borularını menhollerini değil mi? yok illa tekel olacak fahiş fiyattan internet verecek..

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

para karşılığı bile kullandırmıyor... bırak küçük issler de belli bir ücret karşılığı kullansın senin borularını menhollerini değil mi? yok illa tekel olacak fahiş fiyattan internet verecek..

Devlet devlet olsaydı ne yapardı biliyor musun. Ben bu işletmeyi sana 20 yıllığına kullanma hakkı verdim. Bu kablolar benim. Ben ne dersem o olur derdi. İşte gel gör ki ..

zaten sıkıntı orda devlet de seviyor tekeli, işine gelir daha az iş demek onlar için.. cebine giren para aynı nasılsa..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

tt fiber altyapısı varsa geçebilirsiniz tarayıcıdan online işlemlere giriş yapın aktif olduysa buton geçebilirsiniz

Türknet tek fiyatı bırakıp, tarifeye göre fiyatlı tarifeler sunmalı artık.

100/200/500/1000; hem Gigafiber hem Tt altyapıda.

Yoksa 700-900 tartışmaları başlayacak.

100 ile 1000 neden aynı gibi; o da 1000 buda 1000; ben neden 900 veriyorum sesleri yükselir yakında. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

anladım bende telekom altyapısındayım yazınca türknetlisin zannettim.. belirli bir tutarda cayma bedelini karşılıyor türknet 2500 tl gibi bi bakın isterseniz

TürkNet, Türk Telekom FTTH Altyapısında 1 Gbps Profilini Resmen Aktif Etti

Opel Insignia OPC 2.8 V6 4x4 325 HP/435 NM - Olympic White (2011)
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Artık şunu anlamanız gerek, Türknet bize 200 de verse 500 de verse 1000 de verse maliyet aynı. Çünkü maliyeti oluşturan ana kalemler altyapı döşemesi, kurulum, modem ücretleri.

Bu yüzden daha düşük paketler çıkarıp daha ucuza vermeleri onları zarara sokuyor, daha ucuz paket yapabilmeleri için 1000 olanın da fiyatını arttırmaları gerekiyor ki dengelensin.

Sizler 500 liraya 200 mbit istiyorsunuz diye biz neden 1000 mbit interneti 700 liradan pahalıya alacağız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 9 Aralık 2025; 12:56:6 >
    ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellmaster44

Bekliyoruz
    Ben geçiş yaptım. Kablosuz da hızım bu.

speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/my-result/a/11288427760

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellmaster44 -- 9 Aralık 2025; 12:58:59 >

• TMRT kullanıcısına yanıt

Web sitesinde güncelleme yapıyorlar düzelir bir kaç saate

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Öyle şey olur mu? Şimdi adam 1000 liği 900 e kullanacak sen 700 e; adamın up 50 senin 1000, bunda mantık var mı?

Kimse onlara modem ver demiyor; verdikleride kısıtlı fonksiyonelitesi düşük cihazalar. Vermesinler daha iyi; maliyettende kurtulurlar.

1000 liği 700 e veriyorsa; 200ü de 550 den versin, ne oluyor yani.

Ya da 1000 liği 750 veya 800 e versin.

Metrajı büyük ev alıyorsun ben neden daha fazla ödüyorum; daha küçük metrajlı ile aynı fiyata almıyorum demek gibi oluyor. Mantıklı mı?

Yüksek hız isteyen daha yüksek ödeyecek; o kaddar. 

Orijinalden alıntı: HesaplıBilgi

Öyle şey olur mu? Şimdi adam 1000 liği 900 e kullanacak sen 700 e; adamın up 50 senin 1000, bunda mantık var mı?

Kimse onlara modem ver demiyor; verdikleride kısıtlı fonksiyonelitesi düşük cihazalar. Vermesinler daha iyi; maliyettende kurtulurlar.

1000 liği 700 e veriyorsa; 200ü de 550 den versin, ne oluyor yani.

Ya da 1000 liği 750 veya 800 e versin.

Metrajı büyük ev alıyorsun ben neden daha fazla ödüyorum; daha küçük metrajlı ile aynı fiyata almıyorum demek gibi oluyor. Mantıklı mı?

Yüksek hız isteyen daha yüksek ödeyecek; o kaddar. 

Evin metrekare yapım ücreti 35.000 lira, 100 metrekare ev 3,5 milyoln liraya mal edilir , 200 metrekare ev 7 milyon liraya mal edilir.

Eğer bu iki evin maliyeti aynı olsaydı fiyatları aynı olacaktı, ama maliyetleri farklı olduğu için fiyatları da farklı.

Türknetin verdiği 200 ile 1000 mbit arasında bunun türknete maliyet farkı yok, neden biz alırken farklı fiyatlar vereceğiz ?

ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ

• Alıntı

metni:
    Evin metrekare yapım ücreti 35.000 lira, 100 metrekare ev 3,5 milyoln liraya mal edilir , 200 metrekare ev 7 milyon liraya mal edilir.

Tt , Sp, Türksat nasıl veriyor kendi altyapısından. Maliyet onlarda da var.

Şimdi docsis altyapıda maliyet var diye; 200 veya 100 dışında tarife yok mu? TürkNet, Türk Telekom FTTH Altyapısında 1 Gbps Profilini Resmen Aktif Etti 

100 m de kar oranı %15 ise, 200 dede %15.

Müşteri memnuniyeti herşeyin üstünde.

1000 lik istiyorsan; pamuk eller cebe.

Sen 1000 lik kullanacaksın diye; ben ihtiyaçım olmayan hıza fazladan vermek zorunda mıyım?

Zorunda mıyım?

AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • Kahya Yahya kullanıcısına yanıt
    TT nin verdiği modem. Huawei LG8245X6-50

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.