|
Şimdi saçma bir durum var uzun uzun anlatmam gerekiyor. 12 ay peşin ödeme sayesinde aylık 500 tl ile 100 mbps kullanıyorum yani toplam ödediğim tutar 6.000 TL. Bu kampanyadan yararlanmak istedim ama önce müşteri temsilcisine sormak istedim, ilk temsilci "siz zaten peşin ödemişsiniz sadece +200 TL ek fatura gelir" dedi tamam dedim 1000 mbps aktif etmek istediğimde hata aldım. Tekrar müşteri hizmetlerine bağlandım hata alıyorum 12 ay peşin ödedim vs o yüzden mi diye ve aynı soruyu ona da sordum, "12 aylık peşin ödeme kampanyanız iptal olur internet faturanız ve +200 TL peşin ödediğiniz tutardan düşer" cevabı aldım. Bu iki cevap karşısında üçüncü bir temsilciye bağlandım ve yaşadığım önceki iki olayı da anlattım bu temsilci ise sadece +200 TL nin peşin ödediğim 6.000 TL den düşeceğini söyledi. Bende aynen şu soruyu sordum "Örnek veriyorum 3 ay boyunca +200 vererek bu kapmanyadan yararlandım ve 600 TL ödememden düştü, son ay internet fiyatım sabit mi olacak?" diye. Cevap şu "Hayır toplam ödediğiniz tutar erken bittiği için son ay internet faturanız artacaktır" Bu nasıl iş anlamadım üç farklı temsilci üçü de farklı şeyler söylüyor. Bir sonraki temsilciye bağlanmaya çekiniyorum o da başka bir şey söylerse beynim yanacak diye < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fotinix -- 9 Aralık 2025; 13:55:50 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt