|
Ettim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Ettim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dostum, ben de diyorum ki bölgende sorunluysa alternatif sağlayıcılar var onu kullan. Kayyum atanırsa benim ve birçok kişinin sorunsuz aldığı hizmetin içine edilecek. Bende kesinti aşırı nadir 2 ayda 1, 1 saat kesilse bana çok büyük bir zararı yok. Sabit ücretle hala 500tl'ye kullanıyorum ben ta eylülde bitecek. Rakiplerinin aldığı ücrete bakılınca çok nadir olan kesintiyi tolere edebilirim. Kayyum atanırsa 1Gbps uploadlu sansürsüz interneti artık rüyamızda görürüz. Demek istediğim bu. Devletin elindeki firmalarda siteler ip bloklu, uploadlar hala çağ dışı 50Mbps. Fiyatlar yüksek. Ben öyle hizmet istemiyorum şahsen. Varsın 2 ayda bir kısa kesilsin. Çok sık kesilse benim de işime gelmez tabi ki, alternatife geçerdim. |
|
İlk kesintiden 2 saat sonra internet bağlantısı sağlandı. Ancak hız çok düşük, ping çok yüksek. Telekom alt yapılı 1000/50 kullanıyorum download 95 civarında geziyor, ankara içi ping 25lerde (normalde 2 olması lazım) Sanıyorum alevi söndürmek için ilk etapta yedek bir sistemi devreye soktular ve hiç yoktan iş yapacak kadar bir bağlantımız oldu. Esas düzeltme bugün-yarın gelecektir diye umuyorum. |
|
Türktelekom ile çözülemeyen internet hattı problemlerin yüzünden türknet başvurusu yaptım 10 gün önce.Telefonda abonelik işlemlerini bitirdiler gelip kurulumu yapacaklar evde ttnet aboneliği var kablo direk eve geliyor 100 kere söyledim bu hat İPTAL OLMAYACAK bu hat üzerinden hizmet vermeye çalışmayın diye. 3 kez kuruluma geliyoruz diye çıkıp geldiler her seferinde ttnet hat çekmemiş diyerek geri gittiler.Zaten çekilmediğini söylüyorum onlar siz yokken yapmışlardır bize bağlantı yapıldı bilgisi verildi dediler. |
|
AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setcom_2000 -- 31 Temmuz 2026; 23:10:30 > |
|
Devlet dediğin de sadece belli lobileri ve kendi çıkar gruplarının çıkarlarını düşünen vasıfsız bürokratlar sürüsü. Bunların senin çıkarını düşüneceğini mi sanıyorsun cidden? Kayyım atasa ne olacak, bir sorun yaşıyorsan yine yaşayacaksın. Hatta şirketi bu yamyamlar ele geçirdi mi o gigafiber yatırımlarını da unut malum Türk Telekom denen tekel besleme yandaşlarla dolu. Türknet'in bu yatırımları onlara ters, adamlar damlayla internet vermek istiyor. Gigafiber'i bırak adamlar utanmasa kotalı internet satacak. Yakın bir zamana kadar da satıyorlardı. Kayyım atansa alacağın şey daha fazla zamlı tarife olur anca. Ayrıca Türknet'te kalmak zorunda da değilsin. Yamyam Telekom var işte gigabit fiber satıyor ya da Türkcell var. Ama parası farklı. Şirketini düşünen riske girmez daha pahalıya basar parayı alır daha iyi interneti. Uğradığın zarar için dava açabilirsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2013'ten beri Türknet'liyim abarttığın gibi bir sorun hiç yaşamadım. Kullandığım yıllardan beri ben de İst Avrupa yakasındayım. Kesinti oluyorsa da arasıra oluyor (ayda yılda bir) ve geliyor. Bakım çalışması oluyor. Veya dediğin gibi arıza kaydı bırakıyorum 1 gün olmadan çözülüyor. Senin bulunduğun bölgede veya binada altyapıda sorun olabilir. Türk Telekom altyapısıysa oraya TT ekiplerinin gelmesi lazım. Tabii onu da Türknet Türk Telekom'a söyleyecek sen direkt yönlendiremiyorsun arayıp. Senin doğrudan Telekom'a yaptığın şikayeti kayda almıyorlar. Mesajının en altına eklediğin ek nota bakılırsa senin orada komple altyapı yok sanırım. Telekomun halletmesi lazım eğer onların altyapısından hizmet alıyorsan. Burada. Fatura mevzusuna gelirsek evet peşin ödeyince söylediği faturaya göre aya vurduğunda 2 ay bedava gibi oluyor daha doğrusu 2 aylık bir fatura farkı görüyorsun. Her ne kadar sürekli zam yapıp durmalarından ben de rahatsız olsam da peşin ödeme ile ödemeyip de her ay ödenen para arasında şikayet edecek kadar büyük bir meblağ farkı göremedim. Şey gibi değil, taahhütlü yapıp da taahhütsüz fiyatı gördüğündeki kadar büyük fark değil. Ama tekrar ediyorum ben de şu çok fazla sık gelen zamlardan şikayetçiyim. Tamam Telekom kendi altyapsını kullanan firmalara zammı yapıştırdı da bunlar o zamlardan fazlasını yapmaya başladılar gibi. En yakın zamanda internetine kavuşasın, iyi forumlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Ağustos 2026; 1:24:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
bro turknetin kendi altyapısındayım, google yorumlara bakabilirsin. Tahminimce azınlık taraftasın "sorun yaşamayanlar" olarak. Benim kayıtlara cevap vermemelerinin nedeni sorunların çözülemiyor oluşu olabilir, çözdük diyemediği için cevap vermiyor herhalde. Zam meselesi başka mesele şirketle alakalı değil zaten. Yapacak bir şey yok başka altyapıda yok zaten istanbulda turktelekom fiber çekmeye başladı, 1 yıla gelirse ben görmem büyük ihtimal. |
|
Kendi altyapısındaysa sorun bilemem tabii ama zaten hizmetinin ezici çoğunluğunu adamlar TT altyapısı üzerinden veriyor. Çevremdekileri ya bu gigafiber muhabbetine ya da TT altyapısında hep Türknetli yaptım. Bakalım onlarda bir sorun var mı diye soracağım. Bizim buraya gigafiber çok geç geldi kutuyu vs bağladılr ama geçmedim gigafibere. (Açıklayamayacağım karışık mevzular var ondan geçmedim) Umarım sorunun kısa sürede düzelir. Benim tecrübelerim bu şekildeydi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
geçmiş olsun worldnet kullanıyorum hiç kesinti yaşamıyorum tavsiye edeceğim ama bölgeden bölgeye değişebilir. |
|
|
bende türknetten memenunum sadece ara sıra yakın sokakta kentsel dönüşüm olunca sabah 9 dan akşam 18 e kadar kesik olması dışında, kabloların binaların zemin katından gitmesi sıkıntı. son olayı sadece hafif kasıntı olarak hissetim iştede evdede gigafiber var kesinti olmadı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ağustos 2026; 15:59:7 > |
|
|