|
Turknet'te Türkiye genelinde internet kesintisi yaşanıyor
-
-
Ya bunlar son 1 yılda ne yaptılarını bilmiyorlar. Devlet kayyum atasın artık bunlara çünkü yönetemiyorlar. 1 yıllığın parasını peşin veriyoruz yine hizmet alamıyoruz. Her ay 1 hafta 10 gün internet yok. Devlet artık el atsın bunlara
-
Evet bir kesinti oldu ve geldi. Ancak ben bunun ülke çapında ya da Türknet kaynaklı olduğunu bilmiyordum. Düzelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İlginçtir bir süredir Türk net gel abone old diye SMS atıyor. Daha önce böyle taciz etmezdi. Ne olduysa mordan sonra oldu.
-
6 ayda bir zam yaptığı için bıraktım ama devlet çok mu iyi yönetecek? Neden adamın şirketine kayyum atansın ki? Alırsın o zaman 1000x50 mbps internet. Gigafiber olsa burada beklemeden geçerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sorun yaşayan 1,2 kişi değil. Kaç bin insan var kriz yönetilemiyorsa ne olacak? Kaç bin insanın zararı vardır bu yaşanan kesintilerden senin haberin var mı? Herkes oyun için kullanmıyor interneti. 1000mbps upload lazım oluyor ki, kullanıyoruz. Kriz yönetilemiyorsa devlet el atar sorunu çözer. Adamın şirketiymiş de. Benim uğradığım zarar ne olacak? Müşterilerime karşı rezil oluyorum, ayrıca maddi kaybı oluyor. Boş boş konuşmayın ne dediğiniz de belli değil. Hem 6 ayda bir zam yapılıyorlar bıraktım diyorsun hem gigafiber olsa geçerim diyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 31 Temmuz 2026; 14:14:6 >
Bugün evden çalışıyordum bunların yüzünden telefondan internet paylaşarak işlerimi halletmeye çalışıyorum ancak mobil paketim ne kadar dayanacak kısmet. Evi değiştirme planlarımız var taşındığım gibi kurtulucam şu firmadan bıkkınlık verdiler sağolsunlar
-
-
bro sen şaka filan yapıyorsun veya bizi test ediyorsun. Şirket her türlü yönetmeliği çiğnedi, 1 yıldır her ay 20 gün kesinti yaşıyoruz. Destek kayıtlarına cevap vermiyorlar bile, inanmıyorsan ekran açayıp bak 90 dan fazla kaydım var ama çoğunu siliyorlar, bilerek yapıyor olabilirler.
2024-2025 de uyarı aldılar, bunun üzerine otomatik bot cevap veren bir sistem yapmışlar, kayıtları görsen koparsın. 24 saatte bir sorun devam ediyor mesajı geliyor sadece soru sorarsan cevap yok çünkü sahada ne oluyor bir fikirleri yok, kentsel dönüşüm zart zurt diye sallıyor. Arama diye bir olay zaten yokta arayıp kayıt bırakabiliyordun onuda bakım ayağına kapatmışlar son aşamaya geldiğinde uyarı verip kapatıyor.
Devlet kayyum atasa en azından kazmak zorunda kalır herhalde bu kadar şikayeti nasıl tanklayacak. 1-2 kişi değil ist avr. tarafı komple bomba yemiş gibi sanki ukrayna savaşındayım da her gün kesinti yaşanıyor, normaldir dememizi bekliyorlar.
Neyse onu bunu geçin başka ISS geçsek 80 Mbit vdsl var anca, bugunde son gün "olmayan internetinin bir yıl parasını peşin ver, yoksa 3 bin tl içeri girersin" diye tehtit ediyor Turk.net. Nabak bilmiyom.
BTK şikayet ettim yetki alanımız değil diyo, THH şikayet etmiştim 1 yıl önce onlarda da yeni cevap geldi. Sözleşme varsa bedelsiz bozup ayrılma hakkı verdiler sağolsun
Yani bunlar dokunulmaz, onlara müdahale edecek bir kurum yok.
not: Bende altyapı hiç yokmuş başka, vdls olanı turktelekom fiber çalışması başladı diye sökmüş. babafingo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 31 Temmuz 2026; 14:24:45 >_____________________________
-
Devletin yönettiği firmanın internetini istiyorsan TTNet, Superonline, Kablonet'e geçmen daha mantıklı. Ben şahsen Turknetten memnunum, bu fiyata 1000/1000 internet veren başka firma yok.
Kayyum atanırsa diğerlerinden hiçbir farkı kalmaz. 2 ayda bir falan bu tarz kesiliyor evet ama tolere ediyorum, diğerlerinden düşük ücrete daha iyi kalitede internet alıyorum. Pingim de düşük.
Herkeste o kadar sık kesilse kimse durmaz zaten, sorununuz bölgesel birşey. Bazı bölgelerde sorunlu olabiliyor oralarda farklı servis sağlayıcı kullanmak en mantıklısı. (TTNet en stabili fiberde)
Ben de evden çalışıyorum sık kesinti tolere edemem, ama bu tarz arada bir olan şeyleri affediyorum telefondan interneti PC'ye paylaştırdım 2 saat çok sıkıntı olmadı yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 31 Temmuz 2026; 14:33:5 >_____________________________ -
Bırakın da 2 saat tiktoka girmesinler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bir yakınım istanbul/bahçelievler/yıldırım beyazıt cad. üzerinde ikamet ediyor. tam 1 aydır interneti yok. her gelen çalışan benim yapacağım iş yok diğer ekip gelip bakacak diyor. btk dan şikayet ettim tekrar gelip bakacaklar. kentsel dönüşüm var bölgede ama hiçbir bahane 1 aydır aralıksız kesintiyi haklı çıkaramaz.
_____________________________ -
Bu olaydan bağımsız, TürkNet'in saha çalışanlarının yeterli olduğunu düşünmüyorum. Kablonet kullanıyordum önceden, olası arızalar 2-3 saat sürüyordu. Türknet Gigafiber'de bir buçuk gün sürüyor. Ama bu hızları veren başka sağlayıcı yok, bunu bildikleri için de biraz esnek davranıyorlar diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bende oradayım ve 1 aydır yok, önceden de böyle oluyordu. Ben bir şekilde yaptırdım elemana ama gene kesildi. Personel taşeron olduğu için sallamıyor. Bölgeye turktelekom fiber döşüyor belki görmüştür ama sanmıyorum pazar pazarının orayı kazdılar sokaklara girmişlerdi de 1 yıl sürer herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 31 Temmuz 2026; 14:59:16 >_____________________________ -
Okuduğunu anladığını sanmıyorum. Devletin internetini istesem kullanırım zaten. 1 yıldır sürekli her ay internet kopmasını normalleştirmen senin internete çokta ihtiyacın olmadığını gösteriyor. Sürekli kesinti yaşadığında ne demek istediğimi o zaman anlarsın birazcık Twitter ve forumu takip et de ne kadar kesintiler oluyor bir gör bakalım. Telefonumdan internetimi paylaştırdım falan gibi söyleylemler kalıcı çözüm değil. Sürekli telefonumdaki internete ihtiyaç duyacaksam ne diye sabit internet kullanacağım ve 1 yıllık parayı peşin ödeyeceğim? Ayrıca telefon interneti benim upload sorunumu çözmüyor. Geçen ay da sırf bu yüzden internet paketim bitti ve faturam yüksek geldi. Her şeye kendi pencerenden bakmadığında anlarsın da sende o empati yok gibi gözüküyor. Gelmişsin devletin interneti var onu kullan diye yorum yazmışsın. Yoruyorsunuz başka bir şey değil
Ayın 27 sinden beri Türknet gigafiber yok. Genel arıza yazıyor. Yan sokakta 2 tane bina yıktılar. Kabloyu falan koparmışlardır diye düşündüm ama 3 gündür yapılamaz mı?
Haftalar sürer o
internet duzeldi mi ? son durum ne ?
_____________________________ -
Genel arıza fiber kesinti yazıyor. Telefonu açan yok uygulamadan otomatik cevap veriliyor. Yeni internet bağlatmak isteyince telefonu hemen açıyorlar
Btk yaz 10 gün içinde cevap vermek zorundalar. İletişimi btk üzerinden sürdür. Zaten düzgün bir müşteri hizmetleri de yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
6 ayda bir zam yaptığı için bıraktım ama devlet çok mu iyi yönetecek? Neden adamın şirketine kayyum atansın ki? Alırsın o zaman 1000x50 mbps internet. Gigafiber olsa burada beklemeden geçerim.
|
Benzer içerikler
- whatsapp mesaj gizleme
- instagram okundu bilgisi kapatma
- instagram hikaye gizleme
- instagramda engellendiğimi nasıl anlarım
- exxen üyelik iptali sms ile
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt