Şimdi Ara

Türknet tam 23 gündür internetimi bağlamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türknet tam 23 gündür internetimi bağlamadı. Fiber optik kabloyu kendim çekmeme rağmen yapacakları tek şey modemi bağlamak olan ve en fazla 10 dakikalık bir işlemi 23 gündür ertelemekteler. Aradığımda da tek söyledikleri 'ivedilikle çözülmesini gerektiğini iletiyoruz' oluyor. Vazgeçsem 23 gün beklememin sonucu boş olacak. Ne yapacağım hakkında çok kararsızım artık beklemekten sıkıldım tavsiyelerinizi ve sorun hakkında varsa çözümlerinizi bekliyorum.

• neden paranla rezil oluyorsun iptal etsene bukadar şikayeti olan firmaya başvurmak için 1 tlye internet vermeleri gerekiyor

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Altyapıma uygun ve taahütsüz uygun fiyata sahip olan - maalesef ki- tek firma

• emirhan3351 E kullanıcısına yanıt

Hocam sizinle aynı durumdaydım. 132 gün bekledim bağlantımın yapılması için 132 günün sonunda benim onayım bile olmadan başvurumu iptal etmişler.

Şuanda netspeed kullanıyorum 7/24 ulaşılabilen müşteri hizmetleri de mevcut. Yoğun saatlerde 15 20 dakika bekleme süresi olabiliyor ancak genel olarak ulaşılabilir durumda müşteri hizmetleri.

https://netspeed.com.tr/kampanyalar/ netspeed de türktelekom altyapısını kullanıyor. Gördüğünüz fiyatlara mart ayından itibaren geçerli olmak üzere zam gelecekmiş ve attıkları smste zam geldikten sonra 15 ay boyunca sabit fiyat garantisi verdikleri yazıyor.

İlgilenirseniz benim referans kodumu size verebilirim. Referans kodumla abone olursanız faturanızdan aylık 5TL indirim kazanırsınız.

• Merhaba, abonelik sürecinde yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Size yardımcı olabilmem için destek kaydı numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.