Şimdi Ara

Türknet = Rezalet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türknetle tanışmamız daha eskilere dayanıyor aslında, sıkıntı olduğu zaman kanser edene kadar çözüm bulsalar fena firma değiller diyordum o zamanlar. Şimdi internet başlatmak bile zulüm haline gelmiş.

328 812 2951 numaralı hatta İnternet hizmeti verilebilmesi için bugün 19. Gün. 2020 Türkiyesinde 19 günde İnternet alamadık.

26.03.2020 tarihinde başvuruda bulunduk aynı gün Telekom ekipleri geldi modeme kadar kabloları bağladı ve gitti. Aynı tarihte verilen kargo 30.03.2020 de Türknete ulaştı ve işlemler başladı.

Her şey güzel gidiyor derken mahallede boş port olmadığı söylendi. Hemen Türk Telekomla görüştük ve port olduğunu öğrendik. Bir hafta port, altyapı falan derken. 05.04.2020 tarihinde port bulunduğunu aktivasyon için başvuru yapıldığını söylediler.

Bunun yasal süreci 48 saat, 48 saat içinde hizmetiniz başlayacaktır dendi. Kavuşuyoruz heralde dedim ama nerede?

Her gün müşteri hizmetleri, Twitter, oim, forum derken ben aramaktan bıktım ama onlar klişe cevaplar üzerinden başlarından savmaktan başka bir şey yapmadılar.

İşin daha trajikomik tarafı bir başka numara üzerinden abone olacağım diye aradığımda 2 ila 6 iş günü içerisinde hizmeti açacağız diyorlar emin misiniz diyince de çok emin şekilde evet diyorlar.

Bugün 19. Gün, cep telefonuna ek paket almaktan faturam 200 TL'yi aştı. Online derslere adamakıllı giremedim ve bu hafta online sınavlar başladı. Ayrıca vize yerine verilen ödevleri yapabilmek için de İnternet yok.

Hasılı 2020 Türkiyesinde türknetle internet hizmetinde erişmek, susuz köye su getirmek gibi bir şey haline gelmiş. BTK Cimer Açık Kapıya falan da yazsan nafile. BTK'nın daha önce şirkete verdiği cezalar yıllık gelirinin yüzde 0.003 gibi komik rakamlar. Sabrımın son demlerindeyim tüketici hakları üzerinden artık uğraşmaya çalışacağım. Bakalım sonumuz nereye bağlanacak.
    Türknet = Rezalet
    Türknet = Rezalet
    Türknet = Rezalet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN

Türknet = Rezalet

Türknet = Rezalet

• İptal dilekçesini fakslayıp Türk Telekoma başvurdum ertesi gün gelip bağladılar. Bir daha aşkla RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahidtras -- 16 Nisan 2020; 22:54:22 >
  • Aynı şeyi yaşıyoruz ek paket ala ala paket dayanmıyor uzaktan eğitim vs için haliyle internet lazım evdeki öğrencilerde derslerinden geri kalıyor sayelerinde bende bıktım artık beklemekten her aradığımda TT nin onay vermesini bekliyoruz diyolar ben beklemek için para vermiyorum bana 2-6 iş günü içinde bağlanır dediler bende buna inanarak başvuru yaptım müşteri hizmetleri sif başvuru yapayım diye kudurdular başvuruyu yaptık şuan 15+ gün oldu hergun arıyorum değişen bişey yok yalan söylemekten başka yaptıkları şeyleri yok artık tüketici haklarina basvurucam ve basvuruyuda iptal edicem şimdi bu yorumuda turknet görünce PM den ulaşın vs dicek müşteri numaram burda size ulassam bile aktivasyonu atlatmaktan başka bişey yapmıyorsunuz turkneti kesinlikle önermiyorum.

Müşteri no:1633272

• Bide bana sor ek paket almaktan 500 lira ödedim ya 500 Türk Lirası ödedim. Hep bunların yüzünden. 2 hafta sonunda telekom gelip etiketlemeyi yaptı umutlandık ne de olsa 48 saat içinde açılacakmış diye. 90 saat oldu hala internet açıldığı yok.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.