Şimdi Ara

Türknet nakil sonrası internet erişimim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türknet nakil işleminden sonra yaklaşık 10 gündür internete erişimim yok türk telekom ekipleri arızanın müşteri sorumluluğunda olduğunu söylüyor fakat sorunun ne olduğunu bilmiyorum sabah elektrikçi çağırıp iç tesisatımı değiştirmeyi düşünüyorum fakat sorunun çözülüceğinden emin değilim türknet teknik bilgiler kısmında durumum offline gözüküyor modem internet ve dsl ışığım yanmıyor

Türknet nakil sonrası internet erişimim yok

bu artık benim hobim oldu. haftada bir foruma girip bu şirketi kötülemek. eski mesajlarımı aç bak ne kadar seviyordum. ama bu şirkette bir kere sorun yaşarsan bir daha ardı arkası kesilmez. geç türk telekoma bağlasınlar internetini dostum, sonra hangi firmaya istiyorsan ordan geçersin.

• hocam malesef dsl ışığım hiç gelmiyor internet ışığı ile birlikte mesajda sorunun bende kaynaklı olduğunu söylediler bugün elektrikçi çağırıp iç tesisatımı değiştirdim sorun hala devam ediyor hatta değiştirmiş oldğum kabloyada elektrikçi sağlam dedi 11.güne girdik hala ilgilenen yok iptal edip farklı bir firmaya geçmeyi düşünüyorum türk telekom taahütlü olduğundan sıcak bakmıyorum taahütsüz seçenekleride varmış 12 mbps 254 tl dedi müşteri temsilcisi

Orijinalden alıntı: PoyrazKarayel59

modeminde dsl ışığı sabitse ama internet yoksa arıza turknet kaynaklıdır. dsl ışığı sabitlenmiyorsa kablolaman sorunludur.

bu artık benim hobim oldu. haftada bir foruma girip bu şirketi kötülemek. eski mesajlarımı aç bak ne kadar seviyordum. ama bu şirkette bir kere sorun yaşarsan bir daha ardı arkası kesilmez. geç türk telekoma bağlasınlar internetini dostum, sonra hangi firmaya istiyorsan ordan geçersin.

kabloları bugün elektrikçiden alıp değiştirdik hocam fakat hala değişen birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JenS-Berkay -- 4 Kasım 2020; 3:30:46 >
    Merhaba, arızanın çözüm sürecinin uzaması üzerine önceliğini ilgili teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım yerleşik operatör saha ekiplerinden güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçecektir. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.