Şimdi Ara

Türknet kurulumuna türktelekom mu geliyor(alt yapı ttnet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün itibari ile binama fiber internet geldi bende turkneti aradım ve başvuru yaptım ortalama 1 saat sonra telefon çaldı türk telekomdan arıyorum kurulum için geliyorum dedi bende ben turknete başvuru yaptım dedim o da dedi türk telekomun alt yapısı olduğu için biz geliyoruz , gelen adamın elindeki modemin kutusundada turk telekom yazıyordu içeri girerken türk telekom alt yapıyı döşedi kendi paketlerinden birini kitlemesin diye dedim ki bana sadece modemi bana teslim ettiğinize dair bir evrak imzalatacaksınız dime , oda dedi ki hiç bir şey imzalatmayacağım , sonra baktı baktı hat bozuk dedi ışık verdim sizin daireden ama fiber kutusuna ışık gitmedi dedi , ben türk telekomun kendi paketlerini kitlemeye çalıştığını düşündüm bu olaylar akabininde günajta almayayım ama sanki binadakilere meseleyi uyandırmayayım diye böyle film yaptı yalandan uğraştı gitti gibi geldi konu hakkında beni bi bilgilendirir misiniz kafama takıldı

• Evet
  • Altyapı Türk Telekomun olduğu zaman kuruluma da Türk Telekomun ekipleri gelir. Üzerinde Türk Telekom logolu modem ve ont kurulumunu yaparlar. Ve evet arkadaş kablodan ışık verdiyse ve ışık kablonun diğer tarafından görünmediyse kablonuz kırık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ispanak Namık -- 2 Aralık 2022; 19:17:59 >
  • Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Müşteri numaranız ile birlikte konunun linkini PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.