Şimdi Ara

türknet kullanıp memnun olan kimse mi yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes mi şikayetçi? şöyle babalar gibi 30mbps hız alıyorum aknsiz çatır çatır kullanıyorum diyen kimse mi yok arkadaş ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • 75/2 kullanıyorum hiç sıkıntım yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    24 saat e çözüyorlar benim arızaları. Gece arıza kaydı açtım mı sabah 10 a kadar istisnasız aranıyorum ben. Bütün ayarları yaptırdım geçen aralıkta TT kaynaklı bir sorun vardı çözüldü ondan beri arıza yok

Benim 3 aydır telefonum kesik halen çözemediler, onun öncesinde de 1,5 aya yakın internetim kesik kaldı. Kendi tecrübem ve buraya yazan bir çok kullanıcının deneyimlerine bakarsak öyle ertesi sabah çözüyorlar gibi bir durum söz konusu değil. Sizin deneyiminiz o yöndeyse ististasınız demektir. 60 lidaya istikrarlı bi şekilde 75/2 hız almak galiba biraz şans işi.

Bizim binanın kendine ve yan bina için özel tip 11 i olduğu ve bütün portlar benim kapının önünde olduğu için (bir de apartman görevlisinin oğluyum bütün hepsi kilit altında kabinin) iş yapmadan gidemezler teknik olarak, bizim bölge personelini ararım teknik sıkıntı da uğrar ki teknik bir sıkıntı yaşamadım hepsi arka plan sıkıntısı, arıza kaydına detaylıca yazıyorum olmadı forumdan özel mesaj atıyorum düze çıkıyorum. Üsküdar bölgesi genel bir sıkıntı yaşadı TT kaynaklı ondan beri bir sıkıntım yok o Aralık 2017 zamanı her gün sabah 9 10 arası arıyorlar ne oldu düzeldi mi diye, benzer hız düşümleri de aynı ama sebebi TT kaynaklı çıktı (özel kabinin hız yetmezliği toplam 1gbps hat genişliği varmış benim hız 75 1/15 i falan herhal max 48 kişilik port var zaten))

Sizin mesajı galiba Facebook daki grupta da gördüm, Göksel cevap yazmıştı ses portu yoktur diye. Çevir sesi yok diye illa kayıt açmışsınızdır da ankastreye baktınız mı ? Bazen TT ses ile dsl i ayrı hat olarak bırakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyalı_ramazan -- 12 Mart 2018; 4:55:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 33/2 Mbps kullanıyorum memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 12 Mart 2018; 9:12:32 >
  • Var da burada bir hizmetin memnuniyetinden bahseden kişiler o hizmetin fanboyu ilan edildiği için söylemeye çekiniyorlar. Yoksa adam alt yapısında çıkan çözülemeyen problemlerde bir gün sende de olursa görürsün hüloogg moduna giriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hadi herşeyi kabul ettik, arızalar turk telekom kaynaklı turknet elinden geleni yapıyor ama elinden gelen bu kadar. Peki açılan arıza kayıtlarını müşyeriye geri dönüş yapmadan 'sorununuzu çözdük' diyerek kapatmalarına ne demeli? Geri dönüş yapmadan üstüne bir de müşteri memnuniyeti anketi göndermelerine? Dalga geçiyorlar resmen.
    Ki ben arızaların türk telekom kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum. Bu süreçte türk telekom bana 3 kez geri dönüş yaptı, kendilerinin yapabileceği bir şey olmadığını bana ARIZALI PORT tahsis edildiğini, benimle aynı porta bağlı bir sürü müşterinin de mağdur olduğunu ve bu durumu türknet'e bildirdiklerini söylediler.
    Turknet bana hiçbir zaman böyle ayrıntılı geri dönüş yapmadı, teknik bilgiden uzak basmakalıp cevaplarla geçiştirdiler. 1,5 aylık internet kesintim boyunca açtığım arıza kayıtlarını hep benzer şekillerde kapattılar. En sonunda nasıl yaptılarsa evime ekip gönderdiler evde bi sorun olmadığını görünce kendi portlarındaki sorunu kısmen çözdüler.
    Ankastrede falan her şey normal, hiç çalışmasaydı ankastrede problem olduğunu düşünebilirdim ama 2-3 ay hem telefon hem de interneti kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalyalist -- 12 Mart 2018; 11:50:11 >

• metalyalist M kullanıcısına yanıt
    Evet o gıcık bir durum Forum da okudum onu bir kaç defa başıma geldi ama forum yetkilisi ile çözdük

Anket yeni başlamış iyi olmuş ancak anket gönderilmeye başlanan dönemde arıza yaşamadım yorum yapmam yanlış olur

Port sıkıntısı bölge bölge bina bina bile fark ediyor. Benim binada biliyorsunuz hep tip 11 kabin hem sol hem Türksat var aboneler dengeli dağıldığı için sıkıntı olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paketim 35mbps/2mbps. 33mbps download ve 1.80mbps civarı upload hızına sahibim. 4-5 aydır sorunsuz kullanıyorum internetimi büyük ölçüde etkileyecek bir sorun yaşamadım. Üstelik 2 ay bedava kullandım Arkadaşını Getir kampanyası sayesinde

Yaşadığım tek sorun bir ara yaklaşık 1 hafta kadar akşam saatlerinde hız düşüyor, ping artıyordu. Ama çözüldü sonra daha yaşamadım böyle bir sorun.

Açtığım destek kayıtlarını da 24 saat içinde cevaplıyorlar. Bu konuda da bir sorun yaşamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce Türk.net hakkında şikayet mesajları açmış birisi olarak diyorum genel olarak çok memnunum. İlk başta bağlantı sorunu TT ile alakalı. Türk.net ile olan sorunum ise hala sanal pos kullanıyor olmaları.

Bağlantı vs olayına gelince şimdiye kadar ne kesinti ne de hız düşmesi yaşadım. Xbox ile oyun indirmelerinde indirme hızı 45mb'ileri görüyor. Netflix ve Amazon 4K sorunsuz izletiyor. Haklarını yemek olmaz bir düzen tutarsa Türk.net gayet iyi.
  • 5 aydır kullanıyorum, haftada 1-2 defa modemde sıkıntı çıkıyor, tüm ışıkları yanmasına rağmen internete girmiyor, reset'leyince sorun geçiyor. Bunun dışında 20 mbit alıyorum genelde, kimi zaman 30'a kadar çıktığı oluyor. Upload da 2 mbit

Adil Kullanım ile ilgili bir iki sorun yaşamıştım onu da kaldırdıktan sonra hiç sorun yaşamadım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.